בכיף את המתכון
כיף להכין, תענוג לצלם ויוצא בדיוק כמו בתמונה- לא נגעתי כלום חוץ מהתאורה
וכמובן מפנק לאכול
חומרים
200 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
1 כפית מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
1+1/3 כוס קמח
2.5 כוסות קורנפלור(250 ג')
1 אבקת אפיה
למילוי
צנצנת ריבת חלב(צנצנת זכוכית)
קוקוס
הכנה
לערבב היטב סוכר, חמאה לקרם חלק
להוסיף חלמונים, לימון, וניל
להוסיף קמח וקורנפלור וא. אפיה עד לקבלת בצק נח
לקרר את הבצק
לרדד ולקרוץ עיגולים בקוטר 3 ס"מ
לחמם תנור ל160
חשוב מאד!
לאפות 6 דקות בלבד, הצבע נשאר אותו דבר
והסימן שזה מוכן זה שאפשר להזיז את העוגיה
להקפיא היטב
כשקפוא -ממלאים בקלות בריבת חלב ומגלגלים בקוקוס
כיף להכין, תענוג לצלם ויוצא בדיוק כמו בתמונה- לא נגעתי כלום חוץ מהתאורה
וכמובן מפנק לאכול
חומרים
200 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
1 כפית מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
1+1/3 כוס קמח
2.5 כוסות קורנפלור(250 ג')
1 אבקת אפיה
למילוי
צנצנת ריבת חלב(צנצנת זכוכית)
קוקוס
הכנה
לערבב היטב סוכר, חמאה לקרם חלק
להוסיף חלמונים, לימון, וניל
להוסיף קמח וקורנפלור וא. אפיה עד לקבלת בצק נח
לקרר את הבצק
לרדד ולקרוץ עיגולים בקוטר 3 ס"מ
לחמם תנור ל160
חשוב מאד!
לאפות 6 דקות בלבד, הצבע נשאר אותו דבר
והסימן שזה מוכן זה שאפשר להזיז את העוגיה
להקפיא היטב
כשקפוא -ממלאים בקלות בריבת חלב ומגלגלים בקוקוס