נכון מאוד!זה ניצול ציני של אנשים מבוהלים!
ובכלל ראיתי שיש כאלה שממליצים יותר על שטיפת ידיים במים וסבון
ולא בחומרי אלכוהולי שיש בהם חומרים לא טובים, ומסוכנים לבריאות.
בסופר פארם (נכון ליום חמישי ט"ז אדר) הציעו לי ספטל סקרב ב 45 ש"ח, אבל הרוקח הדגיש שהחומר חריף וחובה לשטוף עם מים לאחר השימוש.בכל מיני מקומות, בני ברק, רחובות, אשדוד וירושלים.
ביקשתי ממשפחה גם כן, אף אחד לא מצא לי.
העדפה שלי לספטול הכחול כמו של בתי חולים ומרפאות.
כן!האם עוזר לחטא עם אלכוהול 70% הסטנדרטי במיכל בתרסיס (ללא ג'ל)?
איפה בצפון?בצפון אין הרבה אנשים כנראה בגלל זה יש לנו הרבה אלכוגל
לא הבנתי - מוכרים שם?ויש גם אלכוג'ל בביה"ח שיבא (תל השומר) יש חיטוי ספטול וגם של דוקטור פישר
איפה מכרו ב21נא לשים לב למחירים
ליד ישיבת מיר בירושלים יש שני חנויות שמוכרים אלכוג'יל
אחד מוכר א"ז ב21 ש"ח והשני ב43 ש"ח - אותו בקבוק נראה אותו דבר
זה ניצול ציני של אנשים מבוהלים!
ובכלל ראיתי שיש כאלה שממליצים יותר על שטיפת ידיים במים וסבון
ולא בחומרי אלכוהולי שיש בהם חומרים לא טובים, ומסוכנים לבריאות.
הוירוס כמעט ולא רגיש לאלכוהולהאם עוזר לחטא עם אלכוהול 70% הסטנדרטי במיכל בתרסיס (ללא ג'ל)?
בדיוק! בדיוק באתי לכתוב על זה ..קניתי אלכוהול נוזלי, העברתי לבקבוקון "ספריי" קטן וזה הרבה יותר פרקטי וחסכוני מג'ל - ואני שנים השתמשתי בג'ל- עד לקורונה...(את הבקבוקונים תמיד קונה מראש בקבוקונים בביוטיקייר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: