למישהו יש טלפון של סלקום ופלאפון?
הראל את מתכוונת. אינטרנט הראל משום מה קיבלו את התואר של נטפרי.מישהי שמעה על ''נטפרי''?
יש לכם מושג? פרטים?
האינטרנט במילגם מסונן כמו צריך.מילגם - שירותים של עיריית אשדוד - לצורך תשלומים וגביית ארנונה - הרבה עובדות חרדיות, אבל אין לי מושג אם כולן, לא יודעת לגבי אינטרנט.. יש משרות שצריך לעבוד בשעות שאחר הצהריים...
או שירות של עניית טלפונים ופתירת בעייות בסיסיות. והבנתי שיש שם גם כמה מתכנתות שמחברות או מנתקות.RL - נתינת שירות ללקוחות אר אל... תנאים טובים, סביבת עבודה חרדית וכשרה
היא התחברה יותר לשירות לקוחות לא להתרמה.
במילגם יש קבוצות חרדיות לא רק לעירית אשדוד אלא גם לחברות ביטוח, משמרות בוקר ומשמרות אחה"צ.מילגם - שירותים של עיריית אשדוד - לצורך תשלומים וגביית ארנונה - הרבה עובדות חרדיות
יש משהו. אין לי מידע אבל אני יודעת שיש.יש משהו של הוצאה לפועל באשדוד
מישהי שמעה על זה??\פרטים---
תנסי גילה פריי <gila#mafteach-m.org.il>איך אפשר ליצור קשר עם מילגום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: