עזרה אלו מוקדים טלפוניים יש באשדוד?

mina

משתמש מקצוען
אעשה לך סדר לפי מה שאני יודעת..
בראשית - סוגרים את מוקד השירות, נשאר רק מחלקת מכירות, שכר שווה, תנאים סבירים - לא יודעת עד כמה קל להתקבל. (נשים חרדיות בלבד והכל כשר)
לתת תקווה - עמותה - שיחות של התרמות - נשים חרדיות בלבד, הכל כשר - מחפשים עובדות לעיתים קרובות
מילגם - שירותים של עיריית אשדוד - לצורך תשלומים וגביית ארנונה - הרבה עובדות חרדיות, אבל אין לי מושג אם כולן, לא יודעת לגבי אינטרנט.. יש משרות שצריך לעבוד בשעות שאחר הצהריים...
RL - נתינת שירות ללקוחות אר אל... תנאים טובים, סביבת עבודה חרדית וכשרה.
פלאפון / סלקום... - פחות מכירה. אבל כן יודעת שלפאלפון יחסית תנאים בסדר, וסביבת עבודה חרדית, אם כי יש גם עובדים גברים ושאינם חרדים אבל זה נפרד.

חחח

משתמש סופר מקצוען
מילגם - שירותים של עיריית אשדוד - לצורך תשלומים וגביית ארנונה - הרבה עובדות חרדיות, אבל אין לי מושג אם כולן, לא יודעת לגבי אינטרנט.. יש משרות שצריך לעבוד בשעות שאחר הצהריים...
האינטרנט במילגם מסונן כמו צריך.
נראה לי שכולן שם עובדות גם משמרות אחה"צ.
RL - נתינת שירות ללקוחות אר אל... תנאים טובים, סביבת עבודה חרדית וכשרה
או שירות של עניית טלפונים ופתירת בעייות בסיסיות. והבנתי שיש שם גם כמה מתכנתות שמחברות או מנתקות.

חני S

משתמש מקצוען
יש מקום עבודה בדרום שנותן אפשרות ל4 ימים בשבוע?
(השעות לא רלוונטיות -אפשרי גם משמרות לילה)

אנטר | גרפיקה ווידאו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
היא התחברה יותר לשירות לקוחות לא להתרמה.
יש למישהו מידע מה הטלפון של נטפרי וRL

קריקטורה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
היא התחברה יותר לשירות לקוחות לא להתרמה.
מילגם - שירותים של עיריית אשדוד - לצורך תשלומים וגביית ארנונה - הרבה עובדות חרדיות
במילגם יש קבוצות חרדיות לא רק לעירית אשדוד אלא גם לחברות ביטוח, משמרות בוקר ומשמרות אחה"צ.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה