יש על האריזה כשרות מסויימת. אמנם לא בד"ץ ירושלים אבל משהו יש וזה לצורך רפואי לבליעה ולא להנאה ומציצה.
מהודעה להודעה את נשמעת משווקת ולא מתעניינת תמימה
שיהיה בהצלחה.
הצלחת לעצבן אותי...
לקוחה שלי מכרה לי, במקום לשלם.
ממש לא בעניין לשווק את המוצרים כי אני לא מאמינה בבולשיט הזה.
משחת שיניים, סבבה, אבל לא רואה הגיון להשקיע מאות שקלים..
הצלחת לעצבן אותי...
לקוחה שלי מכרה לי, במקום לשלם.
ממש לא בעניין לשווק את המוצרים כי אני לא מאמינה בבולשיט הזה.
משחת שיניים, סבבה, אבל לא רואה הגיון להשקיע מאות שקלים..
חשדת בכשרה!!!!!!!!!!!!! סולחת!
לא משווקת ולא רוצה לשווק ולא מאמינה בצורת שיווק רשתי.
כותבת דברים כהווייתם. מה שאני מכירה והתנסתי ויודעת -כדורי בי פולן שאני ממליצה להרבה בלי לקבל אחוזים רק כדי שלעוד נשים תחזיק הנקה.
ועדיין מתעניינת על תכשירי הניקוי פנים שלהם! והדאו'!
משחת שיניים צריכה כשרות???הפסקתי להשתמש במשחת שיניים שמאד סייעה לי לדימום מהחניכיים, אחרי ששמעתי שהבי פולן הוא טרף (מכיל מזון מלכות), זה הזוי שנשים חרדיות משווקות וקונות בהתלהבות מוצרים מחברה מחו"ל בלי לבדוק כלום לגבי כשרות.
אבל הסוכנות מעצבנות! דוחפות בכל (עכשיו אני מבקשת סליחה מהסוכנות)טוב שאת סולחת.
לגבי המשחת שיניים אם ראית בהודעה שלי- הייתי מרוצה מאד.
שאלת לגבי הפסוראיזיס- יודעת שיש להם משהו.
שאר השאלות ממליצה לך להפנות לסוכנות אמינות שלהם הן יודעות לענות.
דאודורנט למי שרגישה ממליצה על דוקטור עור, אם את לא מפונקת ודאודורנט ב15 ש"ח טוב לך תמשיכי איתו.
לפי מה שאמרו לי כל דבר שמכניסים לפה צריך הכשר, משחת שינים צריכה הכשר כלשהו, לאו דווקא את הכשרות שאת סומכת עליה, (למקרה שאני הפוסקת)משחת שיניים צריכה כשרות???
אבל הסוכנות מעצבנות! דוחפות בכל (עכשיו אני מבקשת סליחה מהסוכנות)
אותן א"א לשאול.
שאלתי את מי שבכלל חשפה אותי למוצרים (והביאה לי להתנסות ואפילו עדיין לא ניסיתי) אם היא משתמשת ומרוצה?
אז היא ענתה לי : הם מז'ה טובים! תתנסי בעצמך ותרגישי... לא הבנתי באמת אם לעצמה היא משתמשת
מה לא עזר?אצלינו במשפחה לא כ"כ עזר וניסינו כמעט את כל המשחות והשתיה...
יש חלק שכן עוזר להם אבל רק חלק מהמוצרים לדוג' אלו פירסט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: