יש מצב לקבל את זה במייל??יש לי את הסרטונים על דיסק אונקי... יש דרך לעזור לך עם זה?
(אם לא עבר מדי הרבה זמן...)
יש מצב לקבל את זה במייל??יש לי את הסרטונים על דיסק אונקי... יש דרך לעזור לך עם זה?
אשמח גם... אם זה רלוונטייש מצב לקבל את זה במייל??
(אם לא עבר מדי הרבה זמן...)
תודה!!!!!!!!העליתי לדרייב. אני מעדכנת מראש שמתישהו אני אסיר את זה משם... אז מי שזה מעניין אותה - שתזדרז.
בהנאה!
תיקיה חדשה (3) – Google Drive
drive.google.com
בעונגתודה!!!!!!!!
מאיפה הסקריפט? הוא נכשל לי כבר בשורה 5?סקריפט באש למשתמשי לינוקס שרוצים להוריד את כל התוכן מהפתוחה
עבודה יפה רק חבל שהכל בעברית
הסקריפט לא קשור אליי, אבל אם הוא נכשל בשורה 5 תבדקו שמותקן לכם jq בלינוקס שלכם.מאיפה הסקריפט? הוא נכשל לי כבר בשורה 5?
תודה רבה, הפעם לא היו שגיאות, אך מיד אחרי בחירת הקטגוריה, נראה שהסקריפט הסתיים באותו רגע, ושום דבר כבר לא קורה.הסקריפט לא קשור אליי, אבל אם הוא נכשל בשורה 5 תבדקו שמותקן לכם jq בלינוקס שלכם.
אני הפעלתי את הסקריפט כעת והוא עובד ועובד. אין לי מושג עדיין מה תהיינה התוצאות, כשהכל יגמר אעדכן בעז"ה.
את יכולה לראות את התוצאות כבר עכשיו בתיקיית Library נראה לי בתיקיית הביתהסקריפט לא קשור אליי, אבל אם הוא נכשל בשורה 5 תבדקו שמותקן לכם jq בלינוקס שלכם.
אני הפעלתי את הסקריפט כעת והוא עובד ועובד. אין לי מושג עדיין מה תהיינה התוצאות, כשהכל יגמר אעדכן בעז"ה.
תראה שיש לך curlתודה רבה, הפעם לא היו שגיאות, אך מיד אחרי בחירת הקטגוריה, נראה שהסקריפט הסתיים באותו רגע, ושום דבר כבר לא קורה.
אני ראיתי תוך כדי שהסקריפט רץ את התיקיות שנוצרו מתחת Library בתיקיית הבית, רק שכולן היו ריקות.את יכולה לראות את התוצאות כבר עכשיו בתיקיית Library נראה לי בתיקיית הבית
אני מסתכל בקוד, נראה שהוא משתמש ב ImageMagic תראה שהוא מותקן לךאני ראיתי תוך כדי שהסקריפט רץ את התיקיות שנוצרו מתחת Library בתיקיית הבית, רק שכולן היו ריקות.
חשבתי שאולי הסקריפט מוריד קבצים זמניים ובסיום ההורדה הוא ממיר בבת אחת הכל ושומר במקום,
אבל בפועל הסקריפט סיים לרוץ (ולקח לו לא מעט זמן), וכל התיקיות עדיין נשארו ריקות!
נכון מאד. קימפלתי והתקנתי את ImageMagick, ויש ספרים!אני מסתכל בקוד, נראה שהוא משתמש ב ImageMagic תראה שהוא מותקן לך
לקמפל למה?נכון מאד. קימפלתי והתקנתי את ImageMagick, ויש ספרים!
תודה רבה!
משום מה לא היה. (זה האובונטו כמערכת משנה על Win 10)לקמפל למה?
אין לך במאגרים?
כבר יש לי, ועדיין אותו דבר, תודה על התמיכהתראה שיש לך curl
wget אולי חסר לך?כבר יש לי, ועדיין אותו דבר, תודה על התמיכה
תודה, זה גם מותקןwget אולי חסר לך?
לפי מה שזה נראה שם הכל די סטנדרטי חוץ מזה
לא יודע באמת מענייןתודה, זה גם מותקן
$ bash yourscript.sh
$ bash -x yourscript.sh
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: