אכסון בא מהמילה אכסניה = hosting
אחסון בא מהמילה מחסן = storing
אז מה, צריך להתרגל להגיד אכסון...
אחסון בא מהמילה מחסן = storing
אז מה, צריך להתרגל להגיד אכסון...
אפשר לומר את זה על כל דבר בעולם ואין לדבר סוף!(וד"ל)נכתב ע"י מי;545364:בשביל שכל אחד שאולי גמר תיכון יכתוב שם ערכים ככל אשר תאבה נפשו...
ומי יתקע לידך שהוא צודק?
יש לי בבית אכסניה ולא אחסניה!נכתב ע"י cello;545418:ממתי מאכסנים אנשים?
המילה הזו אינה קיימת, היא שדרוג!
מאז שיש אכסניות...נכתב ע"י cello;545418:ממתי מאכסנים אנשים?
אם יש לך מילון אבן שושן תמצאי אותה שםהמילה הזו אינה קיימת,
המלה "שדרוג" משמשת בעברית המודרנית לציין שינוי דרגה, העלאה ברמה. מן הסתם התכוונת למשהו אחר...היא שדרוג
והיה משתבח ואומר: 'כמה נאה אכסניה זו' מובא בגמ' בסנהדריןנכתב ע"י cello;545418:ממתי מאכסנים אנשים?
המילה הזו אינה קיימת, היא שדרוג!
דניאל!!!!נכתב ע"י דניאל נ;545435:והיה משתבח ואומר: 'כמה נאה אכסניה זו' מובא בגמ' בסנהדרין
והיה משתבח ואומר: 'כמה נאה אכסניה זו' מובא בגמ' בסנהדרין
התכוונתי שאין שימוש ב: "לאכסן אנשים"אם יש לך מילון אבן שושן תמצאי אותה שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: