יש גמח תיווך .0548529302דרושה דירת 4 חדרים באחיסמך לזוג חרדים עם שלשה ילדים
אחרי טופס 4
יוסי - 0548423755
איפה במסתור?אפשר לשים 6 קטנים במסתור ואחד נוסף במרפסת (או 4 קטנים ואחד גדול
דירת 5 חד
אפשר לכתוב פה שם ומספר שלו?ניסיון של השכן שלי שהוא המתקין כאן של חצי שכונה..
המתקין של החצי השני של השכונה טוען שא"א לשים יותר מארבע במסתור זה לא יעמוד בחום ויבטל את האחריותניסיון של השכן שלי שהוא המתקין כאן של חצי שכונה..
בד"כ לא מדליקים יותר משלושה מזגנים בו זמניתהמתקין של החצי השני של השכונה טוען שא"א לשים יותר מארבע במסתור זה לא יעמוד בחום ויבטל את האחריות
ומומלץ לא יותר משלש
שימו לב שמסתור זה לא דומה למזגנים במקום פתוח, החום מצטבר שם
חחח מי השני מהשכונה? לא מכירה...המתקין של החצי השני של השכונה טוען שא"א לשים יותר מארבע במסתור זה לא יעמוד בחום ויבטל את האחריות
ומומלץ לא יותר משלש
שימו לב שמסתור זה לא דומה למזגנים במקום פתוח, החום מצטבר שם
אחרי בירור מקיף יצא לי הכי זול ומשתלםתודה על ההקפצה...
פתחתי אשכול אבל לא קבלתי מענה
אודה לכם אם תשתפו לגבי מזגנים
מה בחרתם מרכזי, מולטי או יחידים+ מנוע לכל מזגן
מי שבחר באפשרות השלישית- איפה שמתם את המנועים
אשמח לכל מידע
תודה
א. 2 הבניינים לא באותו מצב, אחד גמור לגמרי ואחד עכשיו מתקינים חלונות...היי לילה טוב
שתי שאלות
א. בשלב א' יש שני בנינים שמחכים לטופס 4 יש למישהו מושג מתי הם מקבלים/אמורים לקבל?
ב. שלב ב' יש צפי מתי אמור להתאכלס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: