רק תשמרי על עצמך. הרבה פעמים יעוץ לא מקצועי גורם ליותר נזק מאשר תועלת.
שלא תהיה תמימה מידיזה בשביל בחורה שאני מכירה לא בעבורי...
מסכימה איתך.אז עוד יותר...
שלא תהיה תמימה מידי
את מכירה את עצמך, וסומכת על עצמך להציע את העזרה.מסכימה איתך.
אולי זה לא היה נכון להציע, ולו כדי לעזור לשמור על כללי זהירות.
נכון ממש.את מכירה את עצמך, וסומכת על עצמך להציע את העזרה.
רק מבחינתה, חובה להדגיש שיעוץ ודומיו זה לא צחוק ויש הרבה אנשים שנפלו לצערנו והרבה סיפורים.
אולי בכל אופן יש לך דרך לעזור בלי לקבל על אותה בחורה פרטים?נכון ממש.
קל ליפול במקום הזה, ויש בלי סוף כאלו שבטוחים במקצועיותם.
יכולה להגיד לך לדוגמא שהייתי בלימודים של תרפיה באומנות, קורס של שנה בלבד, והיו בנות בקורס שאחרי השנה התחילו לעבוד בזה רשמית! זה כל הידע שלהן, ועל סמך הלימוד הזה הן כבר אבחנו וייעצו וטיפלו... ויש את זה בלי סוף.
חייבים להיות פה בכבדהו וחשדהו ולא לסמוך על אף אחד יותר מידי.
שלחתי מיילאולי בכל אופן יש לך דרך לעזור בלי לקבל על אותה בחורה פרטים?
עדין לא הגיעשלחתי מייל
כמובן לא פרטים על הבחורה! על מה היא מצפה, איזה מענה ואיזה צורך יש לה, סתם הקשבה? עזרה יותר מקצועית? נושא? לא פרטים מזהים או משהו
מדגישה אם לא הובנתי נכון, שאני הנכונות שלי לעזרה להפנות ולא לתמיכה עצמה, ויש לי בשניהם ניסיון...אני חושבת, מתוך השיח שנוצר, שדווקא במקרה הזה הייתי סומכת אך ורק על מישהי בתוך מקום מוכר, כמו עזר מציון, בית חם, ולא על מישהי פרטית.
סתם אישה שתומכת בנערה, שנמצאת במצב רגיש ומורכב, ללא ידע מקצועי וללא הדרכה ותמיכה, עלולה להגיע (ולו מתמימות) למקום שיזיק לנערה במקום לגדל אותה.
נכווון שמעתי על זה הרבהראיתי בפרסומים של הידברות שיש להם מחלקה "נפשי בשאלתי" עם ייעוץ וליווי...
@~אני באתי לחלום~רוצה אולי את המספר של הבחורה עצמה היא תכוון יותר למה שהיא צריכה?
אגב, לי פעם היה איזה משהו שרציתי ללבן, התקשרתי לעזר מצוין (מספר בהודעה #2 באשכול) והקשיבו לי וייעצו לי עם המון סבלנות, כ20 דק' עד חצי שעה.הבעיה שבית חם לדוגמא, לא ממש נותנים את המענה הזה, וגם עזר מציון, של מישהי שממש יכולה ללוות באופן עקבי.
אולי שתנסה מטפלת רגשית?
אפילו לא משהו מקצועי מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: