דרוש מידע אישה שתוכל לעזור לבחורה?

מצב
הנושא נעול.

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
מסכימה איתך.
אולי זה לא היה נכון להציע, ולו כדי לעזור לשמור על כללי זהירות.
את מכירה את עצמך, וסומכת על עצמך להציע את העזרה.
רק מבחינתה, חובה להדגיש שיעוץ ודומיו זה לא צחוק ויש הרבה אנשים שנפלו לצערנו והרבה סיפורים.

קוויק

משתמש מקצוען
את מכירה את עצמך, וסומכת על עצמך להציע את העזרה.
רק מבחינתה, חובה להדגיש שיעוץ ודומיו זה לא צחוק ויש הרבה אנשים שנפלו לצערנו והרבה סיפורים.
נכון ממש.
קל ליפול במקום הזה, ויש בלי סוף כאלו שבטוחים במקצועיותם.
יכולה להגיד לך לדוגמא שהייתי בלימודים של תרפיה באומנות, קורס של שנה בלבד, והיו בנות בקורס שאחרי השנה התחילו לעבוד בזה רשמית! זה כל הידע שלהן, ועל סמך הלימוד הזה הן כבר אבחנו וייעצו וטיפלו... ויש את זה בלי סוף.
חייבים להיות פה בכבדהו וחשדהו ולא לסמוך על אף אחד יותר מידי.

נכון ממש.
קל ליפול במקום הזה, ויש בלי סוף כאלו שבטוחים במקצועיותם.
יכולה להגיד לך לדוגמא שהייתי בלימודים של תרפיה באומנות, קורס של שנה בלבד, והיו בנות בקורס שאחרי השנה התחילו לעבוד בזה רשמית! זה כל הידע שלהן, ועל סמך הלימוד הזה הן כבר אבחנו וייעצו וטיפלו... ויש את זה בלי סוף.
חייבים להיות פה בכבדהו וחשדהו ולא לסמוך על אף אחד יותר מידי.
אולי בכל אופן יש לך דרך לעזור בלי לקבל על אותה בחורה פרטים?

קוויק

משתמש מקצוען
אולי בכל אופן יש לך דרך לעזור בלי לקבל על אותה בחורה פרטים?
שלחתי מייל
כמובן לא פרטים על הבחורה! על מה היא מצפה, איזה מענה ואיזה צורך יש לה, סתם הקשבה? עזרה יותר מקצועית? נושא? לא פרטים מזהים או משהו

ריקי שחור

משתמש מקצוען
אני חושבת, מתוך השיח שנוצר, שדווקא במקרה הזה הייתי סומכת אך ורק על מישהי בתוך מקום מוכר, כמו עזר מציון, בית חם, ולא על מישהי פרטית.
סתם אישה שתומכת בנערה, שנמצאת במצב רגיש ומורכב, ללא ידע מקצועי וללא הדרכה ותמיכה, עלולה להגיע (ולו מתמימות) למקום שיזיק לנערה במקום לגדל אותה.

קוויק

משתמש מקצוען
אני חושבת, מתוך השיח שנוצר, שדווקא במקרה הזה הייתי סומכת אך ורק על מישהי בתוך מקום מוכר, כמו עזר מציון, בית חם, ולא על מישהי פרטית.
סתם אישה שתומכת בנערה, שנמצאת במצב רגיש ומורכב, ללא ידע מקצועי וללא הדרכה ותמיכה, עלולה להגיע (ולו מתמימות) למקום שיזיק לנערה במקום לגדל אותה.
מדגישה אם לא הובנתי נכון, שאני הנכונות שלי לעזרה להפנות ולא לתמיכה עצמה, ויש לי בשניהם ניסיון...
אבל אכן אכן, הזהירות נדרשת בהחלט.
הבעיה שבית חם לדוגמא, לא ממש נותנים את המענה הזה, וגם עזר מציון, של מישהי שממש יכולה ללוות באופן עקבי.

HennyS

משתמש מקצוען
היא מחפשת מישהי שתייעץ לה? או שהיא רק מחפשת מקום לפרוק?
אם האפשרות השניה, אפשר לנסות לשדך אותה לאיזה קשישה שתשמח להקשיב לה

shani123

משתמש מקצוען
רוצה אולי את המספר של הבחורה עצמה היא תכוון יותר למה שהיא צריכה?
@~אני באתי לחלום~
בהתחשב בכל התשובות החכמות שקיבלת כאן
שימי לב, והיזהרי לפני שאת מפנה את הבחורה למישהי
ועוד יותר, לפני שאת נותנת את המספר שלה למישהי
1. מוגנות - להיות בטוחה שאת יודעת מי מאחורי הטלפון. מישהי שבררת עליה. ולא רק בהמלצות מניקים אנונימים אלא המלצה ובדיקה אצל מי שאת סומכת עליהם (מצוות הסמינר/ עזר מציון/ בית חם וכו') או מכירה באופן אישי (רב השכונה? רב הסמינר)
2. מקצועיות - תחום הטיפול (במיוחד הנפשי והרגשי) חשוף להמון מתמחים, ומתחזים שיש להם קריזמה טובה אבל לא מספיק יכולת וידע לעזור. צריך לברר היטב.

בתפילה שלא תצא תקלה תחת ידיך

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
הבעיה שבית חם לדוגמא, לא ממש נותנים את המענה הזה, וגם עזר מציון, של מישהי שממש יכולה ללוות באופן עקבי.
אגב, לי פעם היה איזה משהו שרציתי ללבן, התקשרתי לעזר מצוין (מספר בהודעה #2 באשכול) והקשיבו לי וייעצו לי עם המון סבלנות, כ20 דק' עד חצי שעה.
ואמרה לי האישה, שאפשר להתקשר בשעה קבועה בימים קבועים ויש סיכוי גבוהה שאותו אישה תענה שוב.
בהצלחה רבה.

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נותנת עוד כוון: לחפש אשה מבוגרת עם חכמת חיים, הבחורה תעזור לה בעבודות בית קלות והיא תקשיב לה. (וגם תתן לה עצות של סבתות שאין עליהן)
גם תקבל הרגשה של נתינה, וגם יתרום לה נפשית ללא נזקים חלילה.

miri012

משתמש מקצוען
מאיזו עיר היא?
אם מירושלים, אני יכולה לחבר אותה לארגונים שמלווים צעירות חרדיות, גם בקשר פרטני. ללא תשלום כמובן. (מקום לשתף, לפרוק, להתייעץ, לקבל הכוונה. כל צעירה והצורך שלה).
מסכימה מאד עם כל מה שנאמר כאן לגבי פניה רק לארגונים מסודרים שיש בהם צוות מקצועי, ליווי, הדרכה.
רצון טוב זה נהדר וחשוב אבל לא תמיד מספיק.

שימי הכבאי

משתמש מקצוען
אם זה שייך שהיא תעבוד במשהו, אפילו בייביסיטר אם היא לא רוצה להיות קופאית, אני סבור שיהיה זה נכון לשדל אותה לכך, לכשתוכל לשלם, כך תהיה התועלת כפולה, משום שמי שמשלם מתגייס לעבוד, נקודה. ומי שמקבל כסף עובד יותר טוב, נקודה.
חוצמזה שהיא תגיע מנקודת פתיחה גבוהה ולא מונמכת
בנוסף זה יכול להשפיע עליה עצם זה שהיא עובדת למען עצמה, זאתומרת עשייה חיובית שכנראה תשפיע על המשך התהליך שלה
בתפילות עם כולם..

סליחה על איחור התגובות לא יכולתי להגיב בלי אינטרנט- רק מעדכנת שכרגע ברוך ה' היא הסתדרה
העברתי לה את כל המידע שהבאתם לי כאן
מקווה שבאמת יעזור לה
תודה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה