מדובר על חדרה אבל סתם כל התופעה הזאת שישר מפיצים סרטונים זה מזעזע גם עבור המישפחה וגם עבור הצופה עצמולא הבנתי, מדובר על הסרטון של הפיגוע בבאר שבע או בחדרה?
המקרה הספציפי שדיברתי זה היה על הפיגוע בבאר שבע
מדובר על חדרה אבל סתם כל התופעה הזאת שישר מפיצים סרטונים זה מזעזע גם עבור המישפחה וגם עבור הצופה עצמולא הבנתי, מדובר על הסרטון של הפיגוע בבאר שבע או בחדרה?
כנ"ל... אני פתחתי את הסרטון בלי לפחד שמא... כי סמכתי על נטפרי, וזה כל הזמן עובר לי בראשמסכימה איתך, זה לא יוצא לי מהראש... לא הבנתי למה נטפרי פתחו את זה
גם אני צפיתי בסרטון, מיד זיהיתי את החיילת....כנ"ל... אני פתחתי את הסרטון בלי לפחד שמא... כי סמכתי על נטפרי, וזה כל הזמן עובר לי בראש
גם אני צפיתי בסרטון, מיד זיהיתי את החיילת....
מיד ביקשתי שיחסמו, והסירו את הסרטון.
חוץ מזה שהסרטון מזעזע את הצופה ואת המשפחה
סרטונים כאלה מרגילים את הנפש להשחתה וטירוף בלא מודע גם ביום יום
ה' ישמור על עם ישראל
ויאמר לצרותינו די
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: