קורונה אירועי ל"ג בעומר המתוכננים על ידי העיריות החרדיות

מצב
הנושא נעול.

חמניה

משתמש מקצוען
בביתר עילית המסכים עובדים על שידור לוויני,
אז אולי שהקבוצה הזו בבני ברק תפסיק לעשות "קונצים", פשוט לעבור גם לשידור לווין,
(מה שבטוח - שזה עמיד יותר בפני קריסות ונפילות..)
למשהו יש רשימה של המקומות בביתר שבהם יש שידור?

שרית קובל

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בבני ברק עשו לילדים ספורט לרוץ לחלון לראות את המשאית דוהרת ברחוב גם משהו לא? אסור להיות כפויי טובה
תחשבי על הנהג משאית - עד שסוף סוף הוא יכול לנסוע בבני ברק בלי פקקים, שלא יטוס?
בסופו של דבר ההמתנה למשאית ולראות אפילו לחצי דקה, היו עוד תוכנית חוץ ממנגל [מדורה עם בשר] ומוזיקה טובה מכל כיוון.
היה מושלם.

אלף-בית-גימל

א. ב. ג.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צופרי השבת ברחובי הבני ברקי החלו ברגע זה לפעול... בשירי לג בעומר..
זה הבוקסות על הגג של השכן הנכבד,
האמת שאצלינו ברחוב סוקולוב הלך שמח, מכל בנין נשמע מבוקסה אחרת שירי ל"ג בעומר, היה אוירה של ל"ג בעומר,
תודה לכל השכנים מכל הבנינים כל אחד בשמו יבורך על היוזמה הפרטית,
אה, ולא שכחתי לציין שגם משאית האורות עברה אצלינו מספר פעמים, אטרקציה לילדים, פרק ב' מחר,

שוהם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
זה הבוקסות על הגג של השכן הנכבד,

לא, אלו היו צופרי השבת שהשמיעו שירים בשלוש פעימות של כ10 דקות כל פעם..
אך המשאית לא הגיע לאזורינו.. בן ה5 רץ לדלת עם כל רעש כלשהוא.. שאולי זו המשאית.. ונחל אכזבה..

שמחהלה

משתמש פעיל
@חברים הציבור מחכה לקובץ ההדלקה של ר' מיילך,
מילא ביטול המסכים אבל מדוע חסמו את השידור החי והחוזר בסיסמא,
יישר כח.

אלף-בית-גימל

א. ב. ג.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@חברים הציבור מחכה לקובץ ההדלקה של ר' מיילך,
מילא ביטול המסכים אבל מדוע חסמו את השידור החי והחוזר בסיסמא,
יישר כח.
מעניין שגם בקול הלשון היה רק שידור חי ואין את הקובץ מוקלט לשמיעה חוזרת לא בטלפון ולא באתר קול הלשון, מעניין.

.....

משתמש מקצוען
אחים יקרים, צר לי אך אני חייב לכתוב אליכם מדם ליבי

קיבלתי את הקישור הזה במייל וממש הזדעזעתי לראות אלפי חרדים רוקדים בלי שמירת מרחק מינימאלי, בלי מסיכות וכו'.

ח"ו מספיק חולה אחד, כדי להדביק אלפים ממנו.

בראוו, ניצחתם את הציונים... המשטרה פוחדת להיכנס לשכונות שלכם, לתת לכם קנסות ולעצור את החגיגות. אך האם אתם כל כך בטוחים שתנצחו גם את המגיפה?

שוב מאה שערים בכותרות, שוב הקריה ורמה ב' בבית שמש!?

יש איזו שפה שאתם מבינים? אם בעקבות החגיגות הלילה, ח"ו ימות ולו זקן אחד בלבד, הלא יהיה חרון אף על כולכם. הלא תחשבו ח"ו כרוצחים! וכשופכי דמים!

כשעושים לכם סגר, כדי שלא תדביקו את כל הציבור, אתם טוענים לאפליה. לשכונות הסגורות אתם קוראים "גטו".
עד מתי תחללו את שם ד'??? כשהכול - חילונים ודתיים כוללים את כל הציבור החרדי במעשיכם!!!

בתפילה ובתקוה שתשובו בתשובה שלמה במהרה

https://hm-news.co.il/44281/

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צופרי השבת ברחובי הבני ברקי החלו ברגע זה לפעול... בשירי לג בעומר..
גם אני לא שמעתי...

בסיכום- היה נחמד.
היה נחמד להסתכל על האורות שבשמיים שהוקרנו מהמשאית ולנסות לחשבן איפה היא נמצאת וכמה זה רחוק מאיתנו.
היה נחמד ללכת את רחוב ירושלים-רבי עקיבא-השומר עד לעזרא ולא לראות אפילו משאית אחת!!
אמרו שיש 12!! איפה הן?
אה...בעצם ראינו...
אחת דהרה ליד הבית של ההורים. דהרה מהר יותר מהילדים שעפו לכיוון. (דירה עורפית ברחוב ללא מוצא)
ועוד אחת עצרה ל 3 דקות כי מישהו מהמשפחה תפס את הנהג ברמזור והתחנן שיעצור טיפה,
אחרי 3 דקות הוא טען שיש התקהלות ושם גז...
לכו תתווכחו איתו שליד האנ"ש יש לא רק התקהלות אלא גם דיבוק חברים והמשאית שם שעה שלמה! (מישו מהמשפחה נסע עם אופנוע לברר מה קורה שם מהסקרנות, וראה בעיניו)
אבל לא נורא.
בגדול הייתה אווירה טובה בעיקר בזכות התושבים ששמו שירים בקול,
ובזכות רכבים קטנים עם רמקולים גדולים שהסתובבו (קשור לעירייה?)
ובזכות שהשתדלנו לשמח את עצמנו. וזה העיקר.

ואגב- מה שהוקרן על המשאית לא היה של שנה שעברה?????

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי

משה מנחם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
מספר הטלפון יושמע היום מ'משאית השמחה'

בֶּכָויֹל מקרה

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מי שנמצא בבית שמש,
הולך להיות אירוע ענק ברחוב ר' יהושע בשעה 4:30
(מקהלת מלכות ארהלע סמט ועוד... מישהו הדליף לי את המידע הוא אמר לי שזה סוד, אז אני לא יודע אם זה נכון במאה אחוז, אבל מה שכן יש שם הגברה ענקית במקום נראה שזה הולך להיות מעניין)

גלידה

משתמש מקצוען
ומה עם המשאית שמחלקת פעקאלך בב"ב לילדי החלאקה , מישהו ראה אותו?
ויש תהלוכת חב"ד?

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
סליחה שאני משביתת שמחות, אבל אני באמת לא מצליחה להבין.
יש כ"כ הרבה כסף לעיריות כדי לבזבז על משאיות שטסות ברחובות, ועל זמרים שכמעט לא רואים אותם, ואן כ"כ הבדל בין הקלטה טובה ללייב?
לא עדיף לנתב את הסכומים האדירים הללו לדברים יותר תועלתיים? מה העלות לעומת הרווח וההנאה של תושבי העיר? בסופו של דבר הכספים הללו יוצאים מכיסים מסוימים (רמז: לא מכיסם של נבחרי הציבור, חלילה)

שמחהלה

משתמש פעיל
סליחה שאני משביתת שמחות, אבל אני באמת לא מצליחה להבין.
יש כ"כ הרבה כסף לעיריות כדי לבזבז על משאיות שטסות ברחובות, ועל זמרים שכמעט לא רואים אותם, ואן כ"כ הבדל בין הקלטה טובה ללייב?
לא עדיף לנתב את הסכומים האדירים הללו לדברים יותר תועלתיים? מה העלות לעומת הרווח וההנאה של תושבי העיר? בסופו של דבר הכספים הללו יוצאים מכיסים מסוימים (רמז: לא מכיסם של נבחרי הציבור, חלילה)
זהו, נאמר שמנהל מחלקת תרבות שואל מה אפשר לעשות למען התושבים,
הרי היה רעיון מדהים, לערוך את ההדלקה של ר' מיילך שנערכה שנה שעברה במירון וזכתה אז לתהודה רבה בעיר בני ברק,
והוחלט על שידור חי, הן דרך האינטרנט והן דרך שתים עשרה משאיות עם מסכים שיסתובבו בעיר,
בסוף ברגע האחרון משהו הסתבך ולא היה שידור חי אלא בטלפון,
מה לא היה טוב בתכנון הראשוני, או מה יכלו לתכנן אחרת,

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה