קורונה אירועי ל"ג בעומר המתוכננים על ידי העיריות החרדיות

מצב
הנושא נעול.

chaia

משתמש מקצוען
ביתר

קבצים מצורפים

• IMG-20200506-WA0025.jpg
    IMG-20200506-WA0025.jpg
    KB 255.9 · צפיות: 307

אלף-בית-גימל

א. ב. ג.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
האמת היא לדעתי אולי כבר היה עדיף מערכות הגברה בעיר בני ברק כמו שעושים בעיר ביתר, ולא איזה משאית שמחה שידור חי מוזיקלית שתעבור ברחוב דקה ורבע ותכריז בין פזמון לפזמון בפיוט בר יוחאי לא לרדת מהבתים ולא להתקהל,

שמחהלה

משתמש פעיל

HP מעצבת

משתמש מקצוען
אותי דווקא מפליא העיר אשדוד, שם אין שום אירועי תרבות בפרט אם ניקח לדוגמא את תקופת סיום הש"ס לא זכור לי משהו מיוחד משם, מעניין.
מאוגדים פרסמו מודעה על כך שהם רוצים לשדר את ההילולה ממירון,
לא הצלחתי להבין איך

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
המשאית לצערי משמחת אחוז מאד קטן מילדי העיר אני חושבת שהיא בעיקר עוברת ליד בתי אנ''ש
וחוץ מיזה שברחובות צדדיים היא לא עוברת , וחוץ מיזה שזה בנסיעה של שניה שעד שהילדים שומעים ורצים לחלון היא בורחת.
צריך להיות יצירתיים ולחשוב על משהו אחר, אולי מוזיקה ברמקולים של שבת על מרפסות הבתים??
לא להרבה זמן... שלא להפריע לישנים ולאלה שלא מעונינים
אבל זמן קצוב שידליקו מוזיקה על גגות הבתים כל בני ברק תיכנס לאווירת ל''ג .
אולי שראש העיר ידאג לחלוקת קרטיבים לילדים בכל אזורי העיר?
לא שקשה לקנות להם אבל יש משהו בביחד באווירה כללית שמרומם את הילדים.
בסה''כ הם מחכים ללג בעומר כל השנה......

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
המשאית לצערי משמחת אחוז מאד קטן מילדי העיר אני חושבת שהיא בעיקר עוברת ליד בתי אנ''ש
וחוץ מיזה שברחובות צדדיים היא לא עוברת , וחוץ מיזה שזה בנסיעה של שניה שעד שהילדים שומעים ורצים לחלון היא בורחת.
צריך להיות יצירתיים ולחשוב על משהו אחר, אולי מוזיקה ברמקולים של שבת על מרפסות הבתים??
לא להרבה זמן... שלא להפריע לישנים ולאלה שלא מעונינים
אבל זמן קצוב שידליקו מוזיקה על גגות הבתים כל בני ברק תיכנס לאווירת ל''ג .
אולי שראש העיר ידאג לחלוקת קרטיבים לילדים בכל אזורי העיר?
לא שקשה לקנות להם אבל יש משהו בביחד באווירה כללית שמרומם את הילדים.
בסה''כ הם מחכים ללג בעומר כל השנה......
אולי את יכולה לפנות למחלקת תרבות ולציין שהמשאית לא עוברת לידכם והייתם שמחים להיכנס למסלול שלה,
לא כל דבר זה אנ"ש, יש דברים שזה מחוסר תשומת לב . (ואני לא אנ"ש)
הרעיון של הרמקולים דווקא נחמד!! אבל צריך לדבר עם מי שאחראי על זה...
(אם את פונה למ.תרבות תכתבי גם על זה)
לגבי הקרטיבים- כל שנה העירייה מחלקת קרטיבים ממותגים לל"ג בעומר, אבל דווקא השנה ניראלי שזה לא יתאים
כי זה יצור התקהלויות...
אולי דווקא בתור הורים נפרגן לילדים ונקנה להם ארטיק מיוחד יותר לכבוד ל"ג בעומר ונשעה סעודה חגיגית יותר
ונארגן מראש מוזיקה מתאימה? חבל לבנות על אחרים ואז להתאכזב, מקסימום יהיה לנו גם את היוזמה הפרטית וגם את של העירייה....

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
אולי את יכולה לפנות למחלקת תרבות ולציין שהמשאית לא עוברת לידכם והייתם שמחים להיכנס למסלול שלה,
פניתי דווקא וזה לא עזר.... והאנ''ש - - זה מידיעה.....

מי הוא זה ואיזה הוא??

חבל לבנות על אחרים ואז להתאכזב, מקסימום יהיה לנו גם את היוזמה הפרטית וגם את של העירייה....
אני לא בונה עליהם בכלל העליתי רעיונות כי דברו על העיריות........
אני חושבת שכל משפחה צריכה להשקיע מחשבה בערב הזה שיעבור בצורה כייפית וחוויתית
אולי אפשר לפתוח ע''ז אשכול בנפרד של רעיונות לל''ג בעומר בבית - - "ומדליק"

HP מעצבת

משתמש מקצוען
(אם את פונה למ.תרבות תכתבי גם על זה)
לגבי הקרטיבים- כל שנה העירייה מחלקת קרטיבים ממותגים לל"ג בעומר, אבל דווקא השנה ניראלי שזה לא יתאים
כי זה יצור התקהלויות...
אולי דווקא בתור הורים נפרגן לילדים ונקנה להם ארטיק מיוחד יותר לכבוד ל"ג בעומר ונשעה סעודה חגיגית יותר
ונארגן מראש מוזיקה מתאימה? חבל לבנות על אחרים ואז להתאכזב, מקסימום יהיה לנו גם את היוזמה הפרטית וגם את של העירייה....
אני חושבת יותר שזה בכיוון של אנ"ש,
מי ראש העיר הנוכחי? וראש העיר הקודם?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה