יש את מאגר השידוכים של לב אחד
לב אחד - שידוכים
app.lev1.online
זה אמין ? מישהן התנסה איתם ?....ניתן לפנות לרשו"ת השידוך, יש להם מאגר שדכנים, ניתן לברר מולם כיצד התהליך.
יש לי מאגר שקיבלתי ממשיהו במייל אשמח לתת לך בכייףמי יודע איפה יש מאגר של אירגוני שידוכים/שדכנים וכדו'
כן, פונים אלייך שדכנים בצורה רגילה אחרי שקבלו את הפרטים במרוכז.זה אמין ? מישהן התנסה איתם ?....
אשמח ממש לקבל את הרשימה, יש לי שני אחים בשידוכים.יש לי מאגר שקיבלתי ממשיהו במייל אשמח לתת לך בכייף
אם האימייל נכתב נכוןmorh1540 בג'ימייל
כנסו לאתר "שיזכו" יש שם מאגר שדכנים ושדכניות ללא תשלום מראשאשמח גם לשמות שדכנים/ אתרי שידוכים
אך בלי תשלום קודם....
מי המציא את הרעיון לשלם דמי חברות/רישום?!
דמי שדכנות כבר לא מספקים בימינו?!
הסכומים מצטברים להון רב!!!!
אנחנו מספר אחים בשידוכים+ חברים/חברות
אשמח ליצירת קשר במייל
moraledugma שטרודל ג'ימייל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: