הודיה איפרגן Number 1!!!!!!שמעתי על אחת בשם הודיה איפרגן. לא יודעת יותר פרטים. מקווה שלא התבלבלתי בשם משפחה.
אמרו לי שהיא מדהימה ו, סבלנית, אומנית וסולידית.
הבעיה שלי זה לא הסגנון---חחח אם את רוצה שהן יעשו לך איפור חסידי לדעתי כל חרדית יודעת לעשות את זה... יש דברים מאוד מסויימים שמראים את סגנון האיפור... צוחקת...
אם את רוצה יש את חלומא אם את מכירה (אשכנזיה לטאית )
chalumamakeupאין לכתוב כתובת מייל
מה המספר של עדי רוטנמר??? דחוף!!!
מטורפת.אני צריכה המלצות על מאפרת בשם מזלי בן ציון מישהי מכירה?
האם האיפור שלה עמיד??
אני פשוט מבקשת
שלא יגעו לי בעיניים.
יש עוד מאפיינים לאיפור חסידי?
אפ'חד לא לגלג, רק שאנחנו הליטאיות היום לא מבינות איך עושים את זהמי שלא נוגעת בעיניים צריך להעריך!!!!!!!!!!!!!!!!
למה ללגלג תעריכו!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: