התלונתי בפניות הציבור, בהתחלה הם אמרו שיש להם את ההקלטה, וזה בנקאית חדשה,בפניות הציבור של הבנק
לאחר קבלת תגובתם [אם אינה מספקת] לפיקוח על הבנקים
אני ערב למשכנתא של אחר, והם אמרו לי שכיוון שעבר שנתיים מלקיחת המשכנתא, אז אני כבר לא ערב,תפרט יותר...
וגם, מה אתה רוצה מהם?
אני יענה על ראשון ראשון,1. לטפל במיידי במצב שלא יחמיר [לוודא שמשלמים את המשכנתא]
2. מה מופיע בטפסים שחתמת? שאתה ערב על סכום מסוים או על המשכנתא כולה?
3. להחזיר BDI זה עבודה שלוקחת זמן, אולי יש מומחים שיודעים לזרז את העניין
4. האם המענה שהבנק נתן לפניות שלך נמצא איתך? [כתוב או מוקלט]
לא הבנתי מה היתה ההו"א שלך שהערבות בטלה למרות שעדיין יש הלוואה.אני ערב למשכנתא של אחר, והם אמרו לי שכיוון שעבר שנתיים מלקיחת המשכנתא, אז אני כבר לא ערב,
וזה למעשה לא אמיתי, אז פניתי אליהם והם אמרו לי שיש להם את ההקלטה, וזה היה פקידה חדשה שטעתה,
אח''כ הם כאמרו לי שאין להם את ההקלטה,
עכשיו הלווים לא שלמו בזמן את המשכנתא בגלל זה ירד לי ה- BDI,
ויש לי 2 שאלות, 1.איך אני יכול להחזיר את ה- BDI כמו שהיה לפני זה?
2.וגם האם יש אפשרות לקבל פיצוי מהבנק?
ואני לא מבין, אמרה לי, כזו אימרה הזויה, אחרי שנתיים אין ערבות?אני ערב למשכנתא של אחר, והם אמרו לי שכיוון שעבר שנתיים מלקיחת המשכנתא, אז אני כבר לא ערב,
וזה למעשה לא אמיתי, אז פניתי אליהם והם אמרו לי שיש להם את ההקלטה, וזה היה פקידה חדשה שטעתה,
אח''כ הם כאמרו לי שאין להם את ההקלטה,
עכשיו הלווים לא שלמו בזמן את המשכנתא בגלל זה ירד לי ה- BDI,
ויש לי 2 שאלות, 1.איך אני יכול להחזיר את ה- BDI כמו שהיה לפני זה?
2.וגם האם יש אפשרות לקבל פיצוי מהבנק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: