המכירות של קופות הצדקה בד"כ בתקופות החגים. בחנוכה יש בד"כ מבצעים בחנויות, אבל זה פחות זול.לבחור,
יש לו כובע לשבת ב1100 ש"ח
אני רוצה לקנות ליום יום משהו פשוט, כדי לא להרוס את השבתי.
הבנתי שיש לפעמים מכירות מועד הרבנים / קופת העיר ב500 ש"ח
מישהו מכיר / יודע
בבית שמש
תודה
שם הניק לא הופך אותי לנ נחהמכירות של קופות הצדקה בד"כ בתקופות החגים. בחנוכה יש בד"כ מבצעים בחנויות, אבל זה פחות זול.
אולי המחיר לא שפוי כתוצאה משם הניק...
כל אחד וה'שאיפות' שלו...שם הניק לא הופך אותי לנ נח
אני מאמין שגם אתה לא בדיוק שולחן עורך
אז ממולץ לחכות עד פסח? או חבל על הכובע?המכירות של קופות הצדקה בד"כ בתקופות החגים. בחנוכה יש בד"כ מבצעים בחנויות, אבל זה פחות זול.
יש לך פרטים יותר מדוייקים?יש השבוע מכירה אצל קרויס
ב500 שח
משהו ברח' רבי אלעזר בבית שמש
לזה התכוונת?
תקנה של רייך,לבחור,
יש לו כובע לשבת ב1100 ש"ח
אני רוצה לקנות ליום יום משהו פשוט, כדי לא להרוס את השבתי.
הבנתי שיש לפעמים מכירות מועד הרבנים / קופת העיר ב500 ש"ח
מישהו מכיר / יודע
בבית שמש
תודה
תודה על העדכון.יש היום מכירה של כובעי ביבר בחנות קרויס ברחוב אידלמן בירושלים ב 490 שקל בין השעות 8-10 בלילה
איפה ביחזקאל?תקנה של רייך,
750 ש"ח,
מאוד מרשים ואיכותי
יש השבוע מכירה אצל קרויס
ב500 שח
משהו ברח' רבי אלעזר בבית שמש
לזה התכוונת?
יש לכם את המספר טלפון של סניף בבית שמשיש היום מכירה של כובעי ביבר בחנות קרויס ברחוב אידלמן בירושלים ב 490 שקל בין השעות 8-10 בלילה
750 ש"ח זה עדיין מאוד יקר, בהתחשב בכך שמדובר בבחור צעיר שבעוד תקופה הכובע לכאורה כבר יהרס.תקנה של רייך,
750 ש"ח,
מאוד מרשים ואיכותי
נכון מאוד 750 זה יקר לבחורציק!750 ש"ח זה עדיין מאוד יקר, בהתחשב בכך שמדובר בבחור צעיר שבעוד תקופה הכובע לכאורה כבר יהרס.
צריכים לעשות סוף למחירים ההזויים האלה בכובעים וכדו'. לא כך?
ידוע לך מתי יש שוב פעם מכירה כזאת ?יש היום מכירה של כובעי ביבר בחנות קרויס ברחוב אידלמן בירושלים ב 490 שקל בין השעות 8-10
על מכירה כזו אומרים את הפתגם שקילא טיבותך שדיא אחיזרי,רק היום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: