חבל, היה אצלנו שבוע שעבר ברחוב עוד תנור כזה שזרקו עם דלתות שלמות.בדיוק קנינו יד שניה בשביל זה. עלה לנו 500 ש"ח ושי עוגן רצו 1300 ש"ח לדלת לא מקורית!!!
חבל, היה אצלנו שבוע שעבר ברחוב עוד תנור כזה שזרקו עם דלתות שלמות.בדיוק קנינו יד שניה בשביל זה. עלה לנו 500 ש"ח ושי עוגן רצו 1300 ש"ח לדלת לא מקורית!!!
לא זה תא תחתון צבע כסוף מט כזה...דלת גדולה בצבע לבן?
אוהי סתם טרחתם תודה רבה בכל אופן!!!א"כ אפשר לקחת ממני! הוצאנו מתנור ממול את הדלת בשבילך.(אם לא מתאים לא נורא)
אני משתמש כבר ככה שנתייםבחברה אמרו לי לא להשתמש בתנור...
מאיפה מהם?בכול אופן אפשר לנסות אצל טכנאי כמו אקשטיין ואולי - ברגר שיש להם חלקים יד 2 למכור.
טעיתי, יש להם זכוכיות, אבל סוג של פרוצדורה שלא בטוח שתחסוך את הכסף....אין להם זכוכיות
אני כותבת אולי זה יעזור למישהו:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: