אנו עוסקים בסוכנות פלאפונים-תארגן לך כמה שיותר ניודים, וככה תשיג אותו בזול. ואפילו בחינם, אם יהיו לך ממש הרבה ניודים.
אני חושבת שמספיק משהו כמו 2-3 ניודים בשביל לקבל בזול. ואם יהיו לך 5-6 ניודים, מסתבר שתמצא סוכן שיתן לך גם בחינם.
לא יודעת קניתי אותו ב600 ש"ח והוא עושה לי בעיות כל הזמן ואני יודעת על עוד כמה אנשים שזה עושה להם בעיותדווקא סבבה...
למה ככה???
גם אני אהבתי אותו בהתחלה אבל אחרי תקופה זה מזעזע אני קניתי אותו מיד כשהתחילו למכור אותו בארץ וגם חיכיתי לו הייתי ללא פלאפון שבועייםטוב, שלי יחסית חדש, אוהבת אותו,
לכי תדעי מה יהיה בהמשך....
אולי יש לכם למכור לי עכשיו מכשיר?אנו עוסקים בסוכנות פלאפונים-
אם תרצה תוכל לפנות אלינו ונוכל לפנק אותך,
אבל תרשום דגם
איזה בעיות? לא נראה לי שיכול להיות משהו יותר מושלם ממנו.לא יודעת קניתי אותו ב600 ש"ח והוא עושה לי בעיות כל הזמן ואני יודעת על עוד כמה אנשים שזה עושה להם בעיות
אנחנו בביתראולי יש לכם למכור לי עכשיו מכשיר?
בב"ב
לא נעולה על דגם אבל צריכה משהו טוב עם איכות שמע
דחוף
מכירה מישהי שמוכרת בב"ב יונג.אולי יש לכם למכור לי עכשיו מכשיר?
בב"ב
לא נעולה על דגם אבל צריכה משהו טוב עם איכות שמע
דחוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: