בקשת תפילה איפה מוישי? - בואו נקרע את השמים בשבילו!

מצב
הנושא נעול.

שרי חדד

משתמש רשום

ממש לפני שעה קלה, צלצל אלי בעלי וסיפר לי בהתרגשות שהוא כעת שב מתפילה על ציונו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם זצוק"ל, הוא בדק והשעה היתה 12:43 בצהרי היום הזה בדיוק.

ובכן, בעלי היה כאוב מאוד על הוריו המודאגים ובגלל שהוא שמע ממקורבים של ראש הישיבה שר התורה והיראה חכם שבתי אטון זצללה"ה שתפילה על ציונו של צדיק יסוד עולם חכם אהרן מועלם אינה שבה ריקם ועשה כך בעצמו למען נישואי ביום ההילולא שלו ומיד היו רצף של דברים שגרמו לכך שנתחתן בדיוק ביום ההילולא שלו בשנה שלאחריה, לא יום לפני ולא יום אחרי.
ציון התולדות אהרן ומשה מקרוב
כעת, מתוך מה שבעלי שמע וראה בעצמו, החליט הוא לפנות לנכד של חכם אהרן מועלם וביקש ממנו ליד ציון קודשו של הצדיק הקדוש חכם אהרן מועלם הנמצא בדיוק במצבה הימנית העשירית במספר מציון ידידו הגה"ק חכם יצחק כדורי, רק שלוש מצבות יותר פנימה ולפתע עלה בליבם שלפני כל הבקשות האחרות הם מבקשים על מציאת הנעדר מזה 90 יום להוריו אחרי שסיפר בעלי על כך לנכדו של חכם אהרן מועלם.
הנכד זעק על כך מקירות לבו וכל מי ששמע אותו שם בציון, שאל את עצמו למה הוא חוזר כל כך הרבה פעמים על אותה בקשה ואיך הוא כזה בטוח בעצמו? ולמה??
כי הוא ביקש על ציון הצדיק ממש בצורה כזו:

"רבונו של עולם! נכמרו רחמי על ההורים של בנך אברהם משה בן גיטה גיטל שנאבד מזה לערך תשעים ימים להוריו.
אנא בורא עולם, כל מה שביקשו ממך בזכותו של הסבא קדישא חכם אהרן משה בן שמחה התקיים עד היום, אז אנא, היום היוודע כי יש אלו-הים בישראל ושתפילת הצדיק על בניך אינה שבה ריקם! היום היוודע כי אתה ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ה' הוא האלוקים, ואתה תעשה שהיום הזה, ממש היום הזה, יוודע היכן נמצא בנך הנעדר להוריו ששמו אברהם משה בן גיטה גיטל ושיחזור הוא להוריו בריא ושלם וישוב בתשובה שלמה ורק אם הוא ח"ו לא בין החיים- אז 'אין שמחה כהתרת הספקות שיזכו להביאו לק. ישראל, אבל אנא, אם אפשר מלפניך, אז שימצאו אותו בריא ושלם עוד היום הזה ותודיע לכל כי אתה ה' הוא האלוקים בזכות בנך הקדוש מור סבי הקבור כאן זצוק"ל."
ציון התולדות אהרן ומשה
ומיד אחרי התפילה, בעלי צלצל אלי לספר לי על כך, ואפילו בדק באיזו שעה היתה התפילה, זה היה כאמור היום, ערב ראש חודש תמוז ה' תשפ"ב,
בשעה 12:43 בצהרי היום.

חכם אהרן חכם ברוך מועלם
חכם אהרן מועלם מוסר הנפש למען עם ישראל. מרגש ביותר
צינור ישועות עולמי ליום כ"ט בסיוון - ערב ראש חודש תמוז
להתחבר לעולם רוחני
חכם אהרן משה חכם ברוך מעלם.JPG

התולדות אהרן ומשה.png

נערך לאחרונה ב:

שרי חדד

משתמש רשום
חבל שלא פרסמת ב12:43, או 10 דקות אח"כ,
לא הבנתי איך לפני שעה זה ב12:43
סליחה. זה פוגע.
אין לי כל כוונה להמציא דברים וכל מי שקצת מבין בתרגומם של דברים (וגם אם היא ליטאית)- יוכל לדעת אם הנני דוברת אמת או לא.
ברור שלפני שעה קלה- זוהי רק התחושה שלי, אבל הטלפון שלי פשוט כשר לגמרי וגם אינני כל היום על המחשב.
ההתרגשות שלי עדיין קיימת ואינך חייבת להאמין לדברי בכלל!!
רק שחבל לעצור קידוש ה' כזה ענק כשכל בר דעת מבין שלהמציא כזו המצאה דרוש היה זמן רב ודברי אמיתיים וכנים לגמרי לגמרי, אני חייבת למצוא דרך לפרסם את זה בצורה שיעידו אותם שהיו שם שדברי כנים לגמרי לגמרי בכל הכנות שקיימת.

שרי חדד

משתמש רשום
מה קרה בשעה הזאת?
לא הבנתי למי מופנית השאלה, אם היא מופנית כלפי, אז בעלי סיפר לי כשהיה ליד אבי - השוווער שלו ברכב שהוא כעת חוזר משם והיה מרוגש כאומר 'מי יודע מה יקרה...'.
אני בעצמי לא ידעתי כלום מלבד מה ששמעתי ממנו.
סיפרתי על כך לחברות כשאני בדרכי לעבודה וכבר שמעתי מאחת מהן על קצה חוט ולא ידעתי מה זה אומר.
כשהגעתי לעבודה- מיד פתחתי את המחשב מסקרנות לראות אם אכן משהו כבר השתנה מתוך אמונה שיתכן שלא על חינם קרתה כזו תפילה...
ואם לא דיברתי אמת ח"ו- אז נמצא שאני עדיין מהמרת כי אף אחד לא אמר לי עדיין באיזו שעה התרחש משהו.
אני כתבתי את השעה ויכול להיות שמה שהתרחש קרה עוד הרבה לפני כן וזה גם ככה נראה, כי לא כזה מהר- הכל גולש החוצה, אבל התחושה שלי היתה שיקרה משהו והתרגשתי שאכן. זה הכל!
עד כאן. נקודה.
וכל חושד חשוד.

נערך לאחרונה ב:

טינטין!

משתמש מקצוען
לא הבנתי למי מופנית השאלה, אם היא מופנית כלפי, אז בעלי סיפר לי כשהיה ליד אבי - השוווער שלו ברכב שהוא כעת חוזר משם והיה מרוגש כאומר 'מי יודע מה יקרה...'.
אני בעצמי לא ידעתי כלום מלבד מה ששמעתי ממנו.
סיפרתי על כך לחברות כשאני בדרכי לעבודה וכבר שמעתי מאחת מהן על קצה חוט ולא ידעתי מה זה אומר.
כשהגעתי לעבודה- מיד פתחתי את המחשב מסקרנות לראות אם אכן משהו כבר השתנה מתוך אמונה שיתכן שלא על חינם קרתה כזו תפילה...
ואם לא דיברתי אמת ח"ו- אז נמצא שאני עדיין מהמרת כי אף אחד לא אמר לי עדיין באיזו שעה התרחש משהו.
אני כתבתי את השעה ויכול להיות שמה שהתרחש קרה עוד הרבה לפני כן וזה גם ככה נראה, כי לא כזה מהר- הכל גולש החוצה, אבל התחושה שלי היתה שיקרה משהו והתרגשתי שאכן. זה הכל!
עד כאן. נקודה.
וכל חושד חשוד.
הכל בסדר,
תודה מאוד שעדכנת פה,
אבל מה באמת התקדם עם הנעדר?
את מעודכנת?

שרי חדד

משתמש רשום
הכל בסדר,
תודה מאוד שעדכנת פה,
אבל מה באמת התקדם עם הנעדר?
את מעודכנת?
מה ששמעתי מחברתי בדרכי לעבודה במילים ברורות, אם זה נכון, שהמשטרה לכאורה עלתה על תחומי המיקום ובפסילה אחרי מקומות אחרים וגם שיש איסור פרסום על שאר הפרטים.

אך לשם דיוק, יתכן מאוד לקרוא לזה~
אין שום עידכון
באשכול הסמוך פחות או יותר יש מידע ברור מה קורה..

רוגעל'ה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מה ששמעתי מחברתי בדרכי לעבודה במילים ברורות, אם זה נכון, שהמשטרה לכאורה עלתה על תחומי המיקום ובפסילה אחרי מקומות אחרים וגם שיש איסור פרסום על שאר הפרטים.

אך לשם דיוק, יתכן מאוד לקרוא לזה~
את מחזקת את מה שהרגשתי כל הזמן.
שזה נשמע שהמשטרה מנסה לכפות על המחדלים של עצמה, ומפרסמת כל מיני פרסומי שוא.
כי מיד אחרי המידע הלא ברור הזה.
הופיעה הכתבה הבאה:

יכ"ל ממשיכה לחפש; המשפחה: "יש שיפור"​

מטעם משפחת קליינרמן נמסר היום כי "‏במהלך השבוע האחרון, הורי הנעדר רואים שינוי משמעותי בטיפול המקצועי של משטרת ישראל בנוגע להיעדרות בנם מוישי" (אקטואליה)​

כיכר השבת
|
כ"ט בסיון תשפב 17:27 28.06.22

יכל ממשיכה לחפש; המשפחה: יש שיפור

(צילום: דוברות המשטרה, יכ"ל, באדיבות המשפחה)

מטעם משפחת הנעדר מוישי קליינרמן נמסר היום (שלישי) אחרי ההתפתחות הדרמטית ומעצר החשוד כי "במהלך השבוע האחרון, הורי הנעדר רואים שינוי משמעותי בטיפול המקצועי של משטרת ישראל בנוגע להיעדרות בנם מוישי".

"הן ברמה החקירתית, הן ברמה המבצעית והן ברמת השיח והתקשורת עם המשפחה ונציגם מול המשטרה. ניכרת מעורבות אישית באירוע החל מרמת מפכ"ל ועד לאחרון החוקרים בפרשה".
המשפחה הוסיפה כי "קיים קשר יומי ורציף בין גורמי הפיקוד הבכיר וגורמי החקירה לבין היועץ המיוחד ונציגם של ההורים , מר אלי חן. היועץ שם לו למטרה לרכז מאמצים באיתור הנעדר ומתוך הבנה כי לאחר שיסתיים האירוע, באיתור הנער בע"ה ניתן יהיה לסכם ולהסיק מסקנות אודות התנהלות המשטרה בנושא".
"‏בשלב זה מבקשים ההורים להתמקד אך ורק בעשייה היום יומית לאיתור בנם והם מעודכנים באופן שוטף ורציף במאמצים הגלויים והסמויים שנעשים על ידי משטרת ישראל. ההורים מצפים כי הנושא לא ירד מסדר יומה של משטרת ישראל ויטופל כך עד לאיתור הנער".
מדוברות יחידת הכלבנים לישראל נמסר: "יכ"ל ממשיכה כל העת בחיפושים בגזרת מירון אחר הנער הנעדר אברהם משה קלינרמן, כבן 16, שנראה בפעם האחרונה ביום כ"ב אדר ב' תשפ"ב, 25.3.2022, באזור ציון הרשב"י. כולנו מתפללים לבשורות טובות, וממשיכים בהשתדלותנו".

פרשנות אישית שלי, המשטרה הכריחה את המשפחה לפרסם כתבות בעד... זה מה שהרגיש לי. אולי אני טועה.

מצב
הנושא נעול.
פרק קכד:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי ד' שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל: ב) לוּלֵי ד'שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם: ג) אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ: ד) אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ: ה) אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים: ו) בָּרוּךְ ד' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם: ז) נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ: ח) עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה