אם את מחפשת משהו ממש איכותי עבור צילומים יש אחת מירי דוידסון, מדפיסה איכותי מאוד! ממש זולה ויש לה משלוחים לכל הארץ בתשלום נמוךעדיפות לכולל משלוח?
אפשר פרטים שלה?אם את מחפשת משהו ממש איכותי עבור צילומים יש אחת מירי דוידסון, מדפיסה איכותי מאוד! ממש זולה ויש לה משלוחים לכל הארץ בתשלום נמוך
ממליצה ממש
תשלחי לי באישי אכתוב לך מספר שלהאפשר פרטים שלה?
אני לא יכולה, אין לי פרימיוםתשלחי לי באישי אכתוב לך מספר שלה
יש להם גם שרות של עיצוב?הכי זול ואיכות פצצה!!!
קונטרס - אבי אלבומים 089330906
הם נמצאים בצומת שילת
עושים משלוחים.
אני לא מוותרת עליהם, מדפיסה שם תמיד!
בדפוס בארי דרך הסתדרות המורים
ב30 ש"ח עד סוף המלחמה
יש לכם מישהו שחבר באשמורת - הסתדרות המורים?יש מצב לקישור
תודה
יש לך איך להשיג קופון מוכנה לשלם?אני הזמנתי מזומה, עם קופון של חצי מחיר _100 במקום 200) בגרופון, יצא לי זול ממש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: