אני גם בדרך לעשות מטבח
אשמח אם יש דיס בפרטי
כי זה ממש ממש לתועלת
מדובר על הוצאה כבדה מאוד (סביבות 40K)
וחשוב לי ממש לשמוע גם את זה
ואני בהתלבטות על בדיוק מי שהוזכר כאן באשכול
עם מי לסגור
(ואף אחד מבין מה שהוזכרו כאן, לא זול במיוחד)
ו
לדעתי יש נגרים שעדיף להתנהל איתם דרך המעצבת פנים או הקבלן. כך אולי הם מרגישים מחויבים יותר
אני לא בטוחה שזה מידי מאיים על נגר בלתי אמין..או לספר על בני משפחה שממתינים לראות מה נקבל.
הנגר שעבד אצלינו לדוגמא הפסיד שני לקוחות גדולים מאוד בגלל הסחבת והטעויות שעשה ועד עתה מתעלם מהן.
אני חושבת שאין הרבה משחק
מחיר = איכות
אני השקעתי במטבחי אביבי
אבל רמה ליגה
5 שנים במטבח פעיל , הרבה נפשות בבית וארוחים מדי שבת
כמו חדש
כולל ילדים שיכולים לטפס על הארונות וכדו..
אין השוואה לאלו שציינת לעיל
גם צריך להבחין בין שבועיים ביחס לחודש או שבועיים ביחס לחודשיים.לרוב לא אמור להיות עכוב של שבועיים. יתכן והיה מקרה ספציפי כמו המתנה לחומר שהוזמן וכד'
טוב שציינת, מרצף ההודעות כך השתמע(חכמים הזהרו בדבריכם)אני לא יודע מי זו שרה מגן, בכל אופן היא לא לקוחה שלי.
@יאיר דבוש
בקשר לאורכיד.
הם באמת יקרים יותר מנגר,
אבל ברגע שמגיעים לשם עם אדריכלית המחיר יורד ממש למחיר של נגר.
תשאלו את האדריכלית @~תמר~ יש לה ניסיון שם.
ולדעתי ברגע שיש כבר מחיר כמו נגר שווה לעשות שם יותר מנגר.
הסיבה לכך היא האחריות, המבחר, השרות-
אחריות- עומדים במילה שלהם.
מבחר- המבחר יותר ענק מכל נגר
שרות- נותנים שרות מכל הלב ובזריזות.
ואני אומרת את זה אחרי שעשיתי אצל שני נגרים שונים ונפלתי בפח פעמיים.
בטח מרוצה, עד הגג!!!מה המס' של תמר האדריכלית?
היית מרוצה ממנה?
טוב שכתבת, כי קצת השתמע פה מהשרשור שיתכן שחלק מהדיבורים הם עליך.אני לא יודע מי זו שרה מגן, בכל אופן היא לא לקוחה שלי.
כמדומני שמעולם לא קרה שטעיתי במידות (או עובד מטעמי) ולא לקחתי על כך אחריות מלאה, בוודאות מוחלטת שלא היה דבר כזה בשנה האחרונה.
לפחות 30 מלקוחותי פעילים בפרוג כך שזה לא סוד שב"ה כולם ממליצים, כמה וכמה מהם המליצו עלי גם פה בפורום.
וגם אם יש אחד או שניים שלא מרוצים (אני משער שאין כאלו), כולנו כעצמאיים יודעים שיש טיפוסים שאף פעם לא יהיו מרוצים, וזה גם בסדר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: