ידועהבעלים של פאות משי הוא בעלה של מלכי בלוי, הבן של אסתר בלוי מהסלון בגאולה ולשם הם עברו.
ידועהבעלים של פאות משי הוא בעלה של מלכי בלוי, הבן של אסתר בלוי מהסלון בגאולה ולשם הם עברו.
אני לא מסכימה עם המשפט הזה.הפאות של מלכי בלוי- מאוד מרשימות בהתחלה, הכלה נראית בשבע ברכות מליון דולר, אבל הן צריכות תחזוק מתמיד, ואחרי חודש, חודשיים בלי סירוק הן נראות יבשות נורא.
לידיעתך אלפי נשים קונות סקין כהה בהזמנה מיוחדת ללא שביל לבן או צובעות את הסקיןזה ייכנס בסוף אצל כולם, כמו השביל הלבן בזמנו.
אשמח לדעת כמה עלתה לך הפאה?אני לא מסכימה עם המשפט הזה.
עשיתי אצל מלכי פאות לפני 6 שנים! והם נראות מעולה!!
אני מקבלת המון מחמאות אפילו שהם היום בכלל לא באופנה. וגם כשאני מרגישה שהם חייבות סירוק דחוף, אומרים לי שהם נראות מסורקות ובכלל לא מצריכות סירוק.
עכשיו עשיתי אצלה פאה חדשה (לא לייס..)
מהממת, מקבלת מלא מחמאות. כבר 3 חודשים לא סירקתי אותה, ורק אתמול הלכתי איתה למפגש ושאלו אותי אצל מי סרקתי את הפאה.
אין לי אפשרות לכתוב הודעות פרטיות. אם את רוצה תשלחי לי אוכל להגיב.אשמח לדעת כמה עלתה לך הפאה?
אפשר בפרטי
מייל 3246535אין לי אפשרות לכתוב הודעות פרטיות. אם את רוצה תשלחי לי אוכל להגיב.
ר פרטים של המוכר? וואצאפ וכואני יכול להמליץ על פאה שהזמנתי לאשתי במחיר ברצפה.....
ופשוט, יצרתי קשר אישי בוואצאפ עם מוכר בסין שיש לו תעודת כשרות למוצריו (קודם אישרתי את הדבר עם נותן הכשרות)
שלחתי לו את כל הנתונים שאשתי רצתה שיהיה לפאה, והוא שלח לי הצעת מחיר (אני כבר לא זוכר במדויק אבל נראה לי שיצא באיזור ה2500 ש"ח) והפאה הגיעה עם שליח עד הבית, אח"כ אשתי שלחה את הפאה לשיפוץ וסירוק אצל פאנית בעוד 700 ש"ח ויצא מדהים.
ומאז כל חברה ממוצעת של אשתי שצריכה פאה רוצה ג"כ פאה כזו.
אפש
ר פרטים של המוכר? וואצאפ וכו
שיער אמיתי או מלאכותי?אני יכול להמליץ על פאה שהזמנתי לאשתי במחיר ברצפה.....
ופשוט, יצרתי קשר אישי בוואצאפ עם מוכר בסין שיש לו תעודת כשרות למוצריו (קודם אישרתי את הדבר עם נותן הכשרות)
שלחתי לו את כל הנתונים שאשתי רצתה שיהיה לפאה, והוא שלח לי הצעת מחיר (אני כבר לא זוכר במדויק אבל נראה לי שיצא באיזור ה2500 ש"ח) והפאה הגיעה עם שליח עד הבית, אח"כ אשתי שלחה את הפאה לשיפוץ וסירוק אצל פאנית בעוד 700 ש"ח ויצא מדהים.
ומאז כל חברה ממוצעת של אשתי שצריכה פאה רוצה ג"כ פאה כזו.
אז אולי תואילי לעשות גם באשכול זה את הטבלה שעשית בההיא?אה ועוד משהו שנה שעברה חפרתי פה בפרוג
ועשיתי לי טבלה כמה המלצות היו ולמי
ומירי יצאה בשלישיה העליונה אבל זולה יותר מבחינת המחיר
בהצלחה
סורי אבל אין לי אותה כרגעאז אולי תואילי לעשות גם באשכול זה את הטבלה שעשית בההיא?
היא מקסימה ממש!מכירות פפיאנית מירי כהן
מבני ברק ?
אשמח לשמוע המלצות
מכירות פפיאנית מירי כהן
מבני ברק ?
אשמח לשמוע המלצות
יש 2 מירי כהן בבני ברק.מירי כהן אלופה
יש לי פאה שלה מהממת!!!
שיער טוב ונעים כל מי שרואה אותה מתלהב
אצל איזה מוכר קנית בסין ?יש 2 מירי כהן בבני ברק.
אני הלכתי לזו שגרה באוסם לשיפוץ ונהנינתי ממש.
וקניתי פאה דרך המוכר בסין, הגיעה אתמול מהממת..
הולכת איתה למירי כהן לסידור ועיצוב
הבי פרטיםוקניתי פאה דרך המוכר בסין, הגיעה אתמול מהממת..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: