לדעתיאין כזה דבר יצרניות פאות ״פרייריות״, ולכן פאות שהן זולות משמעותית מהאחרות הן באות על חשבון משהו, או שרות או איכות שיער ועוד.
המחירים הסיבירים שאת יכולה לקבל פאה איכותית ממש הן מתחילים ב 8500 ומעלה, כל השאר דורש עיון יתר,
(מפאנית מוסמכת)
זה ממש ממש כך!לדעתי
את לא צודקת.
אני קניתי פאה מפאנית מתחילה השיער השירות הכל הכל שווה לפאה שמוכרים ב 10000 ++++
אין כזה דבר יצרניות פאות ״פרייריות״, ולכן פאות שהן זולות משמעותית מהאחרות הן באות על חשבון משהו, או שרות או איכות שיער ועוד.
המחירים הסיבירים שאת יכולה לקבל פאה איכותית ממש הן מתחילים ב 8500 ומעלה, כל השאר דורש עיון יתר,
(מפאנית מוסמכת)
אני לא מדברת על פאה ב12-15 אני מדברת על פאה שמוכרים לך ב6זה ממש ממש כך!
ואני אומרת לך מנסיון...
עבדתי כמה שנים אצל אחת היצרניות הההגדולות, היום מייצרת לבד.
ומכירה את כל הטריקים והשטיקים ואני יכולה להוכיח לך שפאה שאני ולא רק מוכרת בזול יכולה להיות טובה פי כמה וכמה מפאה שמוכרים ב 12-15!!!
זה מה שכתבתי שפאה במחיר פחות מ8500 יכולה להיות לפעמים טובה יותר מפאה ה 12אני לא מדברת על פאה ב12-15 אני מדברת על פאה שמוכרים לך ב6
ואני אומרת לך שלא תמיד לקוחות ממש מבינות בשיער, ומשהו שנראה להן איכותי משהי מקצועית תדע לזהות שזה לא באמת ככה,לדעתי
את לא צודקת.
אני קניתי פאה מפאנית מתחילה השיער השירות הכל הכל שווה לפאה שמוכרים ב 10000 ++++
נו נו לא מנסיוני, ולא מנסיון לקוחות שלי, לא מכירה אותך אישית, יכול להיות שאת יחידת סגולהזה מה שכתבתי שפאה במחיר פחות מ8500 יכולה להיות לפעמים טובה יותר מפאה ה 12
אבל עדיין את לא יכולה להגיד שפאות בפחות מ8500 הם לא איי איי איי.ואני אומרת לך שלא תמיד לקוחות ממש מבינות בשיער, ומשהו שנראה להן איכותי משהי מקצועית תדע לזהות שזה לא באמת ככה,
גם מאוד תלוי כמה זמן יש לך את הפאה? את מבינה בזה? משהי מקצועית חיוותה על זה דעה? איזה שיער? מה המחיר? איך הבנייה? איך היא יושבת לך על הראש? זה מה שאני אומרת לא כל דבר מסתכם במחיר,
ושוב, אני מוכרת פאות גם ב5000 אבל אין מה להשוות ליקרות (החל מ8500) מבחינת איכות השיער
בטוח שלא יחידת סגולה, מכירה עוד כמה כאלהנו נו לא מנסיוני, ולא מנסיון לקוחות שלי, לא מכירה אותך אישית, יכול להיות שאת יחידת סגולה
אין יצרניות פרייריותאין כזה דבר יצרניות פאות ״פרייריות״, ולכן פאות שהן זולות משמעותית מהאחרות הן באות על חשבון משהו, או שרות או איכות שיער ועוד.
(מפאנית מוסמכת)
החיסכון ממש לא חייב להיות על חשבון האיכותאין כזה דבר יצרניות פאות ״פרייריות״, ולכן פאות שהן זולות משמעותית מהאחרות הן באות על חשבון משהו, או שרות או איכות שיער ועוד.
הפאות שאני מוכרת בכ 5000 משתוות לפאות של 6500 אצל הרבה פאניות (יש פאנית אחת שמוכרת אותן פאות בדיוק ב8500 רק לשם ההשוואה) אבל עדיין האיכות היא לא אותה איכות וכמו שאמרתי לא תמיד זה מסתכם באיכות השיעראבל עדיין את לא יכולה להגיד שפאות בפחות מ8500 הם לא איי איי איי.
פאות במחיר של 6500 ומעלה יכולות להיות שוות! את צודקת שפאה ב 5 זה לא זה.
נכון מאד.אין כזה דבר יצרניות פאות ״פרייריות״, ולכן פאות שהן זולות משמעותית מהאחרות הן באות על חשבון משהו, או שרות או איכות שיער ועוד.
(מפאנית מוסמכת)
מה המייל שלך?לאחר דפדוף בכל האשכולות בנושא בלי למצוא את מבוקשי.
אשמח לעזרתכן!
אני רוצה לעשות פאה חדשה, כהה, אורך עד הכתף, ומדהימה!
פאה קודמת (מלפני 7.5 שנים) שלי היתה מיפי קמינר והייתי מרוצה מאד מאיכות השער
היום התקשרתי המחירים שלה מתחילים מ- 14,100
אני זקוקה להמלצה על פאנית שאתן יודעות בוודאות שהשער שלה לא נופל מהשיער של יפי וכן הבניה, ההתאמה וכו'...
מוכנה להשקיע עד 12,000, אבל שיהיה שווה את זה מבחינת איכות השיער, הבניה והשרות.
פליז- לא לנצל את זה לפרסומים מעצבנים ולא רלוונטיים של פאניות מתחילות, רק מנסיון.
המלצות לכאן, ודיס- באישי בלבד!!!!!!!!!
ואני אומרת לך מנסיון...
עבדתי כמה שנים אצל אחת היצרניות הההגדולות, היום מייצרת לבד.
ומכירה את כל הטריקים והשטיקים ואני יכולה להוכיח לך שפאה שאני ולא רק מוכרת בזול יכולה להיות טובה פי כמה וכמה מפאה שמוכרים ב 12-15!!!
המחירים שנכתבו כאן טובים בשביל להבין את הסיטואציה שמתוארת. לא בהכרח תואמים למציאות.אבל עדיין את לא יכולה להגיד שפאות בפחות מ8500 הם לא איי איי איי.
פאות במחיר של 6500 ומעלה יכולות להיות שוות! את צודקת שפאה ב 5 זה לא זה.
זה כבר ענין טקטי שיווקי או איך שלא תקראו לזה.אין יצרניות פרייריות
אבל יש פאניות חכמות !!!
שמעדיפות לתת מחיר יותר נורמאלי
ואמנם הם מרויחות פחות על כל פאה
אבל בגלל המחיר הזול הם מקבלות הרבה יותר לקוחות
ובתכל'ס מרויחות הרבה יותר !
יש בזה משהו. בכל תחום.החיסכון ממש לא חייב להיות על חשבון האיכות
בתקופה האחרונה ראיתי פאניות שנותנות מחיר יותר זול
כי הם חוסכות בדברים שבכלל לא קשורים לפאה
רוצה דוגמא - פאנית שפותחת סלון עם שתיים שלוש עוזרות קבועות שיושבות לה בסלון
(תחשבי שרק לשלם 3 משכורות , זה כבר מייקר לך את הפאה בהרבה)
ומי שעושה לבד , חוסכת לך במחיר של הפאה
עוד דוגמא -יש פאניות יחסית יותר זולות שעושות את כל הפאנות שלהם , בחדר שנמצא בתוך הבית שלהם (כמובן שהחדר היה יפה ומרווח )
בלי לשכור משהו ענק במקום מרכזי , שאת השכירות שלו והארנונה ושאר התשלומים
אנחנו משלמות בפאה היקרה הזאת שמתייקרת בגללל הנ"ל
בואי נעשה סדראז לא הגיוני שיש פאה טובה שעולה 6,000 ?
בקיצור צריך תמיד לחשוש?
יש כאלו שקונות פאות מצוינות במחירים זולים, זה לא סוד..
אני סתם חולמת על כזו פאה? ...
בקיצור, מפחיד אותי לקנות פאה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: