מידע שימושי איפה לעשות פאה? (מעודכן 2021)

מצב
הנושא נעול.

כוכה

משתמש פעיל
אין כזה דבר יצרניות פאות ״פראייריות״, ולכן פאות שהן זולות משמעותית מהאחרות הן באות על חשבון משהו, או שרות או איכות שיער ועוד.
המחירים הסבירים שאת יכולה לקבל פאה איכותית ממש, מתחילים ב 8500 ומעלה, כל השאר דורש עיון יתר,
(מפאנית מוסמכת)

נערך לאחרונה ב:

אוהבת לדעת

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אין כזה דבר יצרניות פאות ״פרייריות״, ולכן פאות שהן זולות משמעותית מהאחרות הן באות על חשבון משהו, או שרות או איכות שיער ועוד.
המחירים הסיבירים שאת יכולה לקבל פאה איכותית ממש הן מתחילים ב 8500 ומעלה, כל השאר דורש עיון יתר,
(מפאנית מוסמכת)
לדעתי
את לא צודקת.
אני קניתי פאה מפאנית מתחילה השיער השירות הכל הכל שווה לפאה שמוכרים ב 10000 ++++

ערוגת הבושם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לדעתי
את לא צודקת.
זה ממש ממש כך!

אין כזה דבר יצרניות פאות ״פרייריות״, ולכן פאות שהן זולות משמעותית מהאחרות הן באות על חשבון משהו, או שרות או איכות שיער ועוד.
המחירים הסיבירים שאת יכולה לקבל פאה איכותית ממש הן מתחילים ב 8500 ומעלה, כל השאר דורש עיון יתר,
(מפאנית מוסמכת)

ואני אומרת לך מנסיון...
עבדתי כמה שנים אצל אחת היצרניות הההגדולות, היום מייצרת לבד.
ומכירה את כל הטריקים והשטיקים ואני יכולה להוכיח לך שפאה שאני ולא רק מוכרת בזול יכולה להיות טובה פי כמה וכמה מפאה שמוכרים ב 12-15!!!

כוכה

משתמש פעיל
זה ממש ממש כך!

ואני אומרת לך מנסיון...
ומכירה את כל הטריקים והשטיקים ואני יכולה להוכיח לך שפאה שאני ולא רק מוכרת בזול יכולה להיות טובה פי כמה וכמה מפאה שמוכרים ב 12-15!!!
אני לא מדברת על פאה ב12-15 אני מדברת על פאה שמוכרים לך ב6

כוכה

משתמש פעיל
לדעתי
את לא צודקת.
ואני אומרת לך שלא תמיד לקוחות ממש מבינות בשיער, ומשהו שנראה להן איכותי משהי מקצועית תדע לזהות שזה לא באמת ככה,
גם מאוד תלוי כמה זמן יש לך את הפאה? את מבינה בזה? משהי מקצועית חיוותה על זה דעה? איזה שיער? מה המחיר? איך הבנייה? איך היא יושבת לך על הראש? זה מה שאני אומרת לא כל דבר מסתכם במחיר,
ושוב, אני מוכרת פאות גם ב5000 אבל אין מה להשוות ליקרות (החל מ8500) מבחינת איכות השיער

ערוגת הבושם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ואני אומרת לך שלא תמיד לקוחות ממש מבינות בשיער, ומשהו שנראה להן איכותי משהי מקצועית תדע לזהות שזה לא באמת ככה,
גם מאוד תלוי כמה זמן יש לך את הפאה? את מבינה בזה? משהי מקצועית חיוותה על זה דעה? איזה שיער? מה המחיר? איך הבנייה? איך היא יושבת לך על הראש? זה מה שאני אומרת לא כל דבר מסתכם במחיר,
ושוב, אני מוכרת פאות גם ב5000 אבל אין מה להשוות ליקרות (החל מ8500) מבחינת איכות השיער
אבל עדיין את לא יכולה להגיד שפאות בפחות מ8500 הם לא איי איי איי.
פאות במחיר של 6500 ומעלה יכולות להיות שוות! את צודקת שפאה ב 5 זה לא זה.

(מפאנית מוסמכת)
אין יצרניות פרייריות
אבל יש פאניות חכמות !!!
שמעדיפות לתת מחיר יותר נורמאלי
ואמנם הם מרויחות פחות על כל פאה
אבל בגלל המחיר הזול הם מקבלות הרבה יותר לקוחות
ובתכל'ס מרויחות הרבה יותר !
החיסכון ממש לא חייב להיות על חשבון האיכות
בתקופה האחרונה ראיתי פאניות שנותנות מחיר יותר זול
כי הם חוסכות בדברים שבכלל לא קשורים לפאה
רוצה דוגמא - פאנית שפותחת סלון עם שתיים שלוש עוזרות קבועות שיושבות לה בסלון
(תחשבי שרק לשלם 3 משכורות , זה כבר מייקר לך את הפאה בהרבה)
ומי שעושה לבד , חוסכת לך במחיר של הפאה

עוד דוגמא -יש פאניות יחסית יותר זולות שעושות את כל הפאנות שלהם , בחדר שנמצא בתוך הבית שלהם (כמובן שהחדר היה יפה ומרווח )
בלי לשכור משהו ענק במקום מרכזי , שאת השכירות שלו והארנונה ושאר התשלומים
אנחנו משלמות בפאה היקרה הזאת שמתייקרת בגללל הנ"ל

כוכה

משתמש פעיל
הפאות שאני מוכרת בכ 5000 משתוות לפאות של 6500 אצל הרבה פאניות (יש פאנית אחת שמוכרת אותן פאות בדיוק ב8500 רק לשם ההשוואה) אבל עדיין האיכות היא לא אותה איכות וכמו שאמרתי לא תמיד זה מסתכם באיכות השיער
אבל עזבי אין לי מה להתווכח זו דעתי המקצועית אחרי הרבה הרבה נסיון ובדיקה מעמיקה עם כמה וכמה יצרניות וכל אחת שתעשה כרצונה

נערך לאחרונה ב:

אפרת2

משתמש פעיל
(מפאנית מוסמכת)
נכון מאד.

התפתח פה 'דיון' מקצועי...

ר.רוטלוי

משתמש צעיר
לאחר דפדוף בכל האשכולות בנושא בלי למצוא את מבוקשי.
אשמח לעזרתכן!
אני רוצה לעשות פאה חדשה, כהה, אורך עד הכתף, ומדהימה!
פאה קודמת (מלפני 7.5 שנים) שלי היתה מיפי קמינר והייתי מרוצה מאד מאיכות השער
היום התקשרתי המחירים שלה מתחילים מ- 14,100
אני זקוקה להמלצה על פאנית שאתן יודעות בוודאות שהשער שלה לא נופל מהשיער של יפי וכן הבניה, ההתאמה וכו'...
מוכנה להשקיע עד 12,000, אבל שיהיה שווה את זה מבחינת איכות השיער, הבניה והשרות.

פליז- לא לנצל את זה לפרסומים מעצבנים ולא רלוונטיים של פאניות מתחילות, רק מנסיון.

המלצות לכאן, ודיס- באישי בלבד!!!!!!!!!
מה המייל שלך?

כוכה

משתמש פעיל
רק אני מסתייגת ואומרת לפעמים אישה לא יכולה להרשות לעצמה לקנות פאה יקרה וזה בסדר גמור, היא יכולה לקנות פאה זולה ולהראות מליון דולר ולהיות מבסוטה עד השמיים, אבל אין ספק לאף אחת שזה לרוב בא קצת על חשבון איכות,
ואני מסבירה את זה לכל לקוחה שבאה לקנות אצלי, אני לא בעד לשלם יקר, אני בעד לשלם בתמורה למחיר, ויש הבדל עצום!
בהצלחה לכולן ושתהיינה תמיד יפות ומרוצות

אפרת2

משתמש פעיל
ואני אומרת לך מנסיון...
המחירים שנכתבו כאן טובים בשביל להבין את הסיטואציה שמתוארת. לא בהכרח תואמים למציאות.
אבל מעל לכל ספק, פאה 'זולה' ככל שתהיה זולה - חייבת להפעיל נורות אזהרה אצל הלקוחה. חייבת.
אין זול סתם, זה לא תרומה. אין שום יצרנית שבא לה לתרום תרומה לאנושות כי יש לה לב זהב. אין דבר כזה.
ואין שום פאנית שתבחר לרוקן לעצמה משאבים של כסף וכח כי היא מאד מאד אכפתית.
ולכן, הכל ענין של יושרה. ושוב, יושר, הגינות, שקיפות, של יצרנית מול פאנית ו/או מול לקוחה, ושל פאנית מול לקוחה.
למרות שפאנית לא תמיד יודעת מה בדיוק עבר השיער עד שנתפר לפאה, ומה מקורו, מה הפוטנציאל שלו [!!!], וכן הלאה.
ומה לעשות, לקוחות לפעמים 'נמרחות' במילים משכנעות ומרגיעות ונותנות אמון מלא במקום שיש לחשוש.
ואם יש יצרנית שעושה "טריקים ושטיקים" ועם כל זה מוכרת פאות במחיר שלא תואם לתמורה - זה ענין שלה מול הרבש"ע.
אבל מה אשמה הלקוחה?
זהו. לכן יש פה כ"כ הרבה אשכולות על פאות. ואין סוף התלבטויות וחוות דעת.

אין יצרניות פרייריות
אבל יש פאניות חכמות !!!
שמעדיפות לתת מחיר יותר נורמאלי
ואמנם הם מרויחות פחות על כל פאה
אבל בגלל המחיר הזול הם מקבלות הרבה יותר לקוחות
ובתכל'ס מרויחות הרבה יותר !
זה כבר ענין טקטי שיווקי או איך שלא תקראו לזה.
המציאות מוכיחה שאנשים בטוחים שככל שיוציאו יותר כסף [לא משנה על מה] - התמורה תהיה שווה יותר.
מבלי להכנס לדיון אם הם צודקים או לא [תגלית: אין צדק מוחלט בתחום הזה], פאנית/יצרנית שנוקטת בשיטה כזו, מצידי אחרי ייעוץ עסקי, לא עושה זאת כי היא 'חכמה' יותר, אלא כי זו האג'נדה שלה. היא מעדיפה המוניות, יותר מאשר דברים אחרים.
וכדי להוכיח שזה לא תמיד עובד ככה, את ואני ובטח עוד כמה נשים פה, מכירות כמה וכמה יצרניות לא זולות בכלל שמשומה יש להן ים לקוחות... מעניין למה.

החיסכון ממש לא חייב להיות על חשבון האיכות
בתקופה האחרונה ראיתי פאניות שנותנות מחיר יותר זול
כי הם חוסכות בדברים שבכלל לא קשורים לפאה
רוצה דוגמא - פאנית שפותחת סלון עם שתיים שלוש עוזרות קבועות שיושבות לה בסלון
(תחשבי שרק לשלם 3 משכורות , זה כבר מייקר לך את הפאה בהרבה)
ומי שעושה לבד , חוסכת לך במחיר של הפאה

עוד דוגמא -יש פאניות יחסית יותר זולות שעושות את כל הפאנות שלהם , בחדר שנמצא בתוך הבית שלהם (כמובן שהחדר היה יפה ומרווח )
בלי לשכור משהו ענק במקום מרכזי , שאת השכירות שלו והארנונה ושאר התשלומים
אנחנו משלמות בפאה היקרה הזאת שמתייקרת בגללל הנ"ל
יש בזה משהו. בכל תחום.
אבל, בעיני, זה עוד תירוץ חמוד ואולי משכנע למה הפאה זולה.
רק אל תתפתו לי.

נערך לאחרונה ב:

סלט פרות

משתמש פעיל
אז לא הגיוני שיש פאה טובה שעולה 6,000 ?
בקיצור צריך תמיד לחשוש?
יש כאלו שקונות פאות מצוינות במחירים זולים, זה לא סוד..
אני סתם חולמת על כזו פאה? ...
בקיצור, מפחיד אותי לקנות פאה...

כוכה

משתמש פעיל
אז לא הגיוני שיש פאה טובה שעולה 6,000 ?
בקיצור צריך תמיד לחשוש?
יש כאלו שקונות פאות מצוינות במחירים זולים, זה לא סוד..
אני סתם חולמת על כזו פאה? ...
בקיצור, מפחיד אותי לקנות פאה...
בואי נעשה סדר
אם התקציב שלך הוא 6000 עדיין את יכולה למצוא פאה שתראי איתה טוב ותהיי מבסוטית , אבל את צריכה לדעת שאיכות השיער היא לא פרימיום, כנראה השיער הוא אירופאי או שעבר עיבוד כימי קל, וזה אומר שהשיער טיפה עבה,
פאה באמת איכותית עם שיער ברזילאי דק היא פאה שמתחילה בסביבות המחיר של ה 8500, וגם בפאות איכותיות את צריכה פאנית אמינה, אני תמיד אומרת ללקוחות שלי שהעיקרון הוא שרות ואמינות ואם יש לך את שתי הדברים האלה יותר סביר שתצאי מרוצה,
בהצלחה רבה רבה

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
משהי שמעה על הפאות של מלכה שיישניידר מאשדוד?
איך טיב השיער?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה