זה לא אומר שלא היהלא ראיתי יולדות ערביות בשערי צדק,בזמן שהיינו שם
זה לא אומר שלא היהלא ראיתי יולדות ערביות בשערי צדק,בזמן שהיינו שם
אני ביקשתי להישאר בה"צ כי פחדתי שהצהבת תעלהאגב, אם מבקשים להישאר עוד בד"כ הם מסכימים (לא שבקשתי אבל ככה ראיתי ושמעתי )
בקיצור ממליצה ממש!!!
תבעתם את בית החולים על רשלנות?אשתי ילדה בשערי צדק ואין סיכוי שנחזור לשם
כמעט ואיבדתי אותה,פשוט זלזול והזנחה מטורפת...
(לאחמ"כ אשתי סיפרה לרופא בקופ"ח מה היה והוא פשוט הזדעזע,הוא אמר שערי צדק זוועה)
בנס אשתי בחיים.ת
מנסיון אישי שלי -
לא ממליצה על הדסה עין כרם, אם יש מצב של זירוז יתנו לך לחכות כמה שרק אפשר, אפילו 3 ימים (אחותי ) אפידורל קשה לקבל שם ואם כן המתנה ארוכה מאוד, אותי שכנעו שלא כדאי לקחת כי עוד שנייה אני יולדת, כשהתעקשתי אמרו שממילא אין כרגע מרדים וכבסוף המרדים הגיע כשהייתי בשלב צירי הלחץ ואז כמובן לא לקחתי, הבעייה שצירי הלחץ לקחו יותר משעה עם כאבים מטורפים ותינוקת ששוקלת למעלה מ4 קילו ולא רוצה לצאת, זה היה קשוח..
מי שבא לה להתרחק מעט ממליצה על שיבא - תל השומר, מקצועיות, אנושיות, חדרים נוחים, מרדים זמין, והכי חשוב אין ערבים!!!!
בשע"צ לא משחררים אחרי 36 שעות! אישפוז רגיל של יומייםאני גם מתעניינת לפני לידה,
שמעתי ממישהי שילדה השבוע בשערי צדק שלאור המצב משחררים את היולדת עד 36 שעות מהלידה,
מעניין אותי לדעת אם זה כך גם בהדסה ושאר המקומות.
אני מאמינה שתמיד אפשר לבקש להישאר יותר ואז לפי המצב הם מתחשבים ומאשרים
בימי שיגרה אני יודעת שאשפוז זה יומיים, ילדתי שם.בשע"צ לא משחררים אחרי 36 שעות! אישפוז רגיל של יומיים
את זה עוד לא שמעתיהאם נכונה השמועה עכשיו
שהרבה מאמשינוב אמר לא ללדת בשע"צ?
בכל אופן אני ילדתי בשע"צ - והיה חוויה ממש גרועה!!
כמעט איבדתי את הילדה ה"י בגלל רשלנות שלהם
ועכשיו צריכה ללדת ומשום מה חושבת לחזור אליהם
כי תכלס בכל מקום יכול להיות רשלנות
ויש המון המון שנהנות
וזה נקרא בי"חמקצועי!
צריך המון ס"ד ותפילות!!!
האם שווה המאמץ ליסוע מירושלים ללניאדו?את זה עוד לא שמעתי
גם היה גרוע וגם מתכננת לחזור למרות הרשלנות?
מניסיון הדסה מקצוענים פי 1,000 כל מי שהיה בשניהם יגיד את זה
מי שלא היה בשניהם לא יכול להשוות
לא יודעתהאם שווה המאמץ ליסוע מירושלים ללניאדו?
האם באמת הם כ"כ מקצועיים?
לבינתיים לאתבעתם את בית החולים על רשלנות?
בשערי צדק - מי שלוקות ביות מלא שתיקח בחשבון שגבר ישן איתה בחדר.בכל מקום יש סיפורי זוועה, רשלנות, נשים שסובלות, נשים שנהנות, הכל תלוי רק בס"ד ובתפילות!!
9 חודשים אני מתפללת על זה! שנגיע בזמן הנכון למקום הנכון ולידיים הנכונות, אני מנסיון של כמה בי"ח בארץ מעדיפה את שע"צ, על אף שגם שם היה לי סיפור,
אבל הרחבות של המקום, ההיימישקייט, האוכל והיחס של אחרי הלידה חשובים לי מאוד!
ללכת בפרוזדורים הרחבים ולראות את הנוף העוצר נשימה, ולפעמים אפילו מהחלון שליד המיטה, זה מרגיע אותי! הנוחות להגיע בתח"צ, השקט בלילות, זה שאין גברים שיושנים איתך בחדר (היה לי בבי"ח אחר!!) כל אלו משמעותיים בשבילי,
מיילדות יש שם מקסימות ממש ותמיד את יכולה ליפול על איזה קלאפטע לא נחמדה, העומס בחדרי הלידה - ממש ממש תלוי בס"ד, כבר הגעתי כמה פעמים והיה ממש ריק, כאילו חיכו לי ולעומת זאת כמה פעמים התחננתי שיסתכלו עלי.
שורה תחתונה - רק תפילות לסיעתא דשמיא!
שיהיה בשעה טובה!!
לא משהוהאוכל
חדר לידה אטום לגמרי ללא חלוןללכת בפרוזדורים הרחבים ולראות את הנוף העוצר נשימה, ולפעמים אפילו מהחלון שליד המיטה, זה מרגיע אותי!
ראיתי בשערי צדק גבר ישן (ניסו להקים אותו בשביל להכניס את אשתי,והתעקש שהמיטה שמורה לו)שאין גברים שיושנים איתך בחדר
נכון,מכניסים די מהר לחדר לידההעומס בחדרי הלידה
אין ספק !שורה תחתונה - רק תפילות לסיעתא דשמיא!
מאיפה את קובעת מה יגיד כל מי שהיה בשניהם?את זה עוד לא שמעתי
גם היה גרוע וגם מתכננת לחזור למרות הרשלנות?
מניסיון הדסה מקצוענים פי 1,000 כל מי שהיה בשניהם יגיד את זה
מי שלא היה בשניהם לא יכול להשוות
אני ילדתי גם בשיבא גם בשערי צדק וגם בעין כרם.מנסיון אישי שלי -
לא ממליצה על הדסה עין כרם, אם יש מצב של זירוז יתנו לך לחכות כמה שרק אפשר, אפילו 3 ימים (אחותי ) אפידורל קשה לקבל שם ואם כן המתנה ארוכה מאוד, אותי שכנעו שלא כדאי לקחת כי עוד שנייה אני יולדת, כשהתעקשתי אמרו שממילא אין כרגע מרדים וכבסוף המרדים הגיע כשהייתי בשלב צירי הלחץ ואז כמובן לא לקחתי, הבעייה שצירי הלחץ לקחו יותר משעה עם כאבים מטורפים ותינוקת ששוקלת למעלה מ4 קילו ולא רוצה לצאת, זה היה קשוח..
מי שבא לה להתרחק מעט ממליצה על שיבא - תל השומר, מקצועיות, אנושיות, חדרים נוחים, מרדים זמין, והכי חשוב אין ערבים!!!!
גם בהדסה בביות היה איתי בחדר הבעל של היולדת..בשערי צדק - מי שלוקות ביות מלא שתיקח בחשבון שגבר ישן איתה בחדר.
כבר מראש הם שמים עוד מזרון בחדר לבעל.
אותי שאלו אם אני רוצה להיות בכזה חדר ואמרתי להם לאגם בהדסה בביות היה איתי בחדר הבעל של היולדת..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: