אין.מאמין שיש יותר קרוב מממילא, הלא כן?
זה הכי קרוב שיש.
אין.מאמין שיש יותר קרוב מממילא, הלא כן?
עם כרטיס ירושלמי או איזושהיא הנחה?חזור עצרנו מונית מהכניסה לכותל עד לכרתא 50 שקל 5 דקות נסיעה..החנייה עצמה עלתה 25 שקל.
רק תשימו לב שחניון קרתא הוא 20 שח לשעה
וחניון ממילא הסמוך מתחיל ב6 שח לשעה
בקרתא 20 ש"ח לשעה ראשונהרק לשעה ראשונה, שעה שניה והילך 4 שקל לכל רבע שעה, סה"כ 16 ש"ח לשעה.
אבל סה"כ זה חניון קרוב ונוח להגיע דרך שם לכותל, חוויה לילדים ללכת דרך הרובע בחול המועד, ובחזור לקחנו אוטובוס מהכותל עד שם תחנה אחת.
הרכבת מפוצצת וגם חזור לחנות יותר רחוק זה יותר זמן להגיע לרכב.
לנו יצא בממילא 48 שקלים לארבע שעותעם כרטיס ירושלמי או איזושהיא הנחה?
בקרתא 20 ש"ח לשעה ראשונה
ו-5 ש"ח לרבע שעה נוספת
יצא לנו 70 ש"ח
ל3+ שעות, לפי החישוב זה 3 וחצי שעות
לא התעכבנו למשהו חריג, הלוך חזור לכותל כולל ארוחת בוקר
לפי מה שכתבו בממילא הרבה יותר זול..
טוב לדעת, תודה.
חניון הר ציוןאני רוצה לנסוע היום בלילה שעות מאוחרות עם רכב מה הכי מומלץ לעשות?
כמה דקות הליכה ? וזה עולה חניה?חניון הר ציון
התבלבלתי,כמה דקות הליכה ? וזה עולה חניה?
אני כותב בוויז שער ציון??התבלבלתי,
חניון שיש ליד שער ציון,
אם עולה זה בפנגו, לא יותר, זה חנייה עירונית,
ומאוחר בלילה זה לא עולה
בדוד המלך יש גם חניון קטן [יכול להיות שהוא בשיפוץ]אני כותב בוויז שער ציון??
ומה יש בחניון דוד המלך?
איזה רחוב ? שבו האוטובוסים עולים?לא צריך להגיע להר ציון לכל אורך הרחוב יש גם חניות ובד''כ זה יותר קרוב לכותל
כן,איזה רחוב ? שבו האוטובוסים עולים?
זה לא מפחיד ליסוע דרך שם?
מגיע מכיון שער שכם במסלול של קו 3 וחונה צמוד לשער האשפות יש שם צמוד לכביש חניה בלילה זה פנויאני רוצה לנסוע היום בלילה שעות מאוחרות עם רכב מה הכי מומלץ לעשות?
אפשר להיכנס דרך שער יפו לתוך הרובע ואז לצאת מליד הכותל לכביש הזה [דרך העופל\השלום,]מגיע מכיון שער שכם במסלול של קו 3 וחונה צמוד לשער האשפות יש שם צמוד לכביש חניה בלילה זה פנוי
לאאפשר להיכנס דרך שער יפו לתוך הרובע ואז לצאת מליד הכותל לכביש הזה [דרך העופל\השלום,]
זה כביש חד סטרי אלא אם כן בא לך להכנס באין כניסה איזה 30 מטר
איזה כביש?זה כביש חד סטרי אלא אם כן בא לך להכנס באין כניסה איזה 30 מטר
שער האשפות אתה מתכון ??איזה כביש?
אני מדבר כשאתה בא מתוך הרובע יוצא משער הרחמים ימינה לדרך העופל, וחונה על דרך העופל,
באמת הכל חד סטרי,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: