יש מקום יותר קרוב לירושלים?בפריפריות כמו בית שאן אופקים
אני צריך לגמור מהר ואני צריך מקום שאין ביקוש גבוהתתאמץ ותעשה בירושלים,
אתה תרוויח נסיון וידע
בסוף אתה צריך לנהוג...
בעיקרון הכי קל ומהר לעבור טסט נהיגה בעיר שאתה גר וחי בו,אני צריך לגמור מהר ואני צריך מקום שאין ביקוש גבוה
התועלת מלקחת יותר מ-4 שיעורים בשבוע היא מזערית, וגם אותם צריך לקחת בנפרד ולא ברצף (מומלץ גם לא יותר מ-3)לא הסברת את עצמי נכון
איפה אפשר לגמור מהר רישיון
כלומר כל יום שיעור כפול
למה אם הוא חסיד אפשר בין האירוסין לחתונההתועלת מלקחת יותר מ-4 שיעורים בשבוע היא מזערית, וגם אותם צריך לקחת בנפרד ולא ברצף (מומלץ גם לא יותר מ-3)
המוח צריך את הזמן שלו להתרגל, לא אמרתי שזה לא עוזר כלום אבל זה לא שוה את הכסף, בגדול אחרי 30 שיעורים כאלה תהיה רק ברמה של מישהו שלקח 10-15 שיעורים במתינות יותר.
אם אתה חייב רשיון מהר ואתה מוכן לשלם פי שלוש אז תרוץ על זה, אבל אם לא - תנהג בחכמה.
כנגד כל אחד שמספר לך שהצליח לעשות רשיון "בין האירוסין לחתונה" יש עשרות ששפכו הרבה מאוד כסף ולא עלה בידם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: