דרוש מידע איפה אתם שמים כביסה שמחכה לגיהוץ?

malka1

משתמש פעיל
מיבש על חום גבוה? עד ייבוש מלא או חלקי?
חום רגיל כמו שמיבשים בד"כ , מוציאה ברגע שמתפנה לגהץ כשזה בין עדין טיפונת לח ליבש אבל לא רטוב. וחשוב שהחולצות תהינה חמות כאילו אני מוציאה אחת ממשיכה את היבוש וככה אחת אחת
וזה באמת ממש ממש מקל על הגיהוץ כאילו בעיני אין מה להשוות גיהוץ מהמיבש לגיהוץ חולצה ששכבה...

sari11

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
כל אילו שכתבו שהם תולים.
זה מעניין כי תליה גם לוקחת זמן ואחר כך הסרה של הפריט לשם גיהוץ.
לא אורך אותו זמן כמו לגהץ אותו?
אני שמה בתוך קופסה- סל שקניתי באיקאה עומד ליד הקרש גיהוץ.
משתדלת לשים מסודר שלא יתקמט יותר
לפעמים הוא עולה על גדותיו. וכן הדברים מתקמטים וזה באמת מעצבן. אב הפתרון של תליה. קשה לי מידי.
והאמת שאני מגהצת המון פריטים שאולי מישהו אחר היה מוותר על זה.
זה בגלל שהבת שלי מגהצת ואני מקפלת:)

אני מביאה את הקולבים ליד המכונה. וכל פריט (מהמכונה של החולצות) יוצא מהמייבש ישר על הקולב. אחרי הגיהוץ החולצה חוזרת כמובן לקולב.
אם את מאלה שמגהצים גם סריגים, אולי זה באמת מידי מסובך...

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
גם אני חושבת ככה,
למה להכניס לארון לא מגוהץ ובבוקר להיזכר שצריך לגהץ??
קודם כל, זה אינדיבידואלי כל כך בכל בית אופן הניהול שלו.
אצלי יש בחורה שמקפלת את הכביסה תמורת תשלום, ואת הגיהוץ כל אחד עושה לעצמו.
ולא 'נזכרים בבוקר', זה חלק מלהכין בגדים למחר.
וטיפוסי הרגע האחרון שמשאירים הכל לבוקר יודעים שהגיהוץ הוא חלק מהעסקה ;)
ולפני שתגידו לי 'הם קטנים מדי' , או 'בעלי לא יודע לגהץ', אני מחזירה לפסקה הראשונה לעיל :)

ביזנס מן

משתמש מקצוען
אני פעם הייתי באיזה בית של שבעה ילדים בבני ברק
והאמא שם מדי עסוקה אז היה לה כזה עמודות עם מגירות שתיים מגיגול אני רואה שקוראים לזה כביסל
אחד יותר קטן זה לכביסה מלוכלכת ויש שם מלא מגירות וכל אחד שם לפי צבעים במגירה התואמת
והיה לה עוד עמודון לכביסה נקיה שהעוזרת מגיעה ומקפלת ומגהצת הכל
ומכיון שהיא ידעה שכביסה מלוכלכת היא משאירה הרבה זמן אז לקחה כביסל קטן למולכלכת
ונקיה צריכה לחכות לעוזרת פעם בשבוע אז זה כביסל יותר גדול
אני חושב שזה מצויין בשבילכם

HV

משתמש רשום
ראיתי אצל שכנה שמניחה את הבגדים שוכבים לאורך אחד על השני בצורה מסודרת
על סל כביסה מלבני
ואת הסל מניחה מעל המייבש כביסה (המיבש אצלה יושב על הרצפה ליד המכונת כביסה)
לאו דווקא כביסה של גיהוץ גם כביסה שממתינה לקיפול .
הרעיון להניח את הבגדים בקיפול ישר שלא יתקמטו יותר....
אולי יתאים גם לכם:)

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
המיבש משמש כתחנת המתנה מחבלי הכביסה עד גיהוצם.

רוגעל'ה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
את החולצות אני מכבסת בחמישי ומגהצת מיד (חוסך המון זמן בגיהוץ, כי זה יוצא מהמייבש חצי מגוהץ).
ואת הבגדים שמתכבסים במשך השבוע שזקוקים לגיהוץ, כמו סרפנים של הבנות וכד'. (אין לי הרבה, כי אני משתדלת לקנות בגדים שלא צריכים גיהוץ). אני מאכסנת בארון בסלסלה מיועדת. וביום חמישי מגהצת ביחד עם החולצות.

אם אין לי זמן בחמישי לגהץ, אני תולה את החולצות על הקולבים ובתוך הארון בצד אחר ממה שתמיד, כדי לסמן לי שזה לא מגוהץ.
זה שומר על החולצות ישרות. בזמני לחץ, אפילו לא חייבים לגהץ. (מוותרים יום אחד על הפס בשרוולים...).

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ואת הגיהוץ כל אחד עושה לעצמו.
זה אומר שכל הזמן המגהץ פתוח? איפה?
כי אצלי חלק מהריכוז של הגיהוץ זה כי "לפתוח" מגהץ זה חתיכת משימה. ואין מקום שיהיה פתוח כל הזמן.

בכל אופן לשאלה הפותחת. בפינת הכביסה תכננתי ארון כביסה לפי הצרכים והכנתי שם מדפים בדיוק בגדל של סל כביסה. כך שהגיהוץ מחכה בסלסלה אבל יש לה מקום נח לעמוד ולא מפריע.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
זה אומר שכל הזמן המגהץ פתוח? איפה?
כי אצלי חלק מהריכוז של הגיהוץ זה כי "לפתוח" מגהץ זה חתיכת משימה. ואין מקום שיהיה פתוח כל הזמן.

בכל אופן לשאלה הפותחת. בפינת הכביסה תכננתי ארון כביסה לפי הצרכים והכנתי שם מדפים בדיוק בגדל של סל כביסה. כך שהגיהוץ מחכה בסלסלה אבל יש לה מקום נח לעמוד ולא מפריע.
יכולת באותה מידה לתכנן שם שולחן גיהוץ ;)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה