לכל הפונות,למכירה פאה איכותית במיוחד שיער טוב ויקר נקנתה לפני שנתיים, לפני חצי שנה עברה שיפוץ נוסף, שמורה מאד (כפאה שנייה רק לאירועים ושבתות)
הזדמנות נדירה ~~~
רק לרציניות T99004 gmail.com
צפה בקובץ המצורף 1780381
פאה של שלומית מאשדוד
לכל הפונות,למכירה פאה איכותית במיוחד שיער טוב ויקר נקנתה לפני שנתיים, לפני חצי שנה עברה שיפוץ נוסף, שמורה מאד (כפאה שנייה רק לאירועים ושבתות)
הזדמנות נדירה ~~~
רק לרציניות T99004 gmail.com
צפה בקובץ המצורף 1780381
עדיין רלוונטי.יש לי למכירה פאה אורך כתף, חום שחור , פוני בובה, שיער מושלם .
נמכר ב1000.
אם עדיין אקטואלי, אשמח לתמונה.יש לי למכירה פאה חדשה שלא נלבשה כלל! פאה של שלומית זמלמן
לא התאים לי העיצוב והיא יצאה קצרה מדי, צבע חום עם גוונים
קצרה, אורך אחיד
פתיחה מהמהמת, שיער מושלם!
הפאה באשדוד
יכולה להגיע לבני ברק או ירושלים
אם רלבנטי אשמח לפרטים ותמונה באישי.@שושני1
יש לי למכירה פאה חדשה שלא נלבשה כלל! פאה של שלומית זמלמן
לא התאים לי העיצוב והיא יצאה קצרה מדי, צבע חום עם גוונים
קצרה, אורך אחיד
פתיחה מהמהמת, שיער מושלם!
הפאה באשדוד
יכולה להגיע לבני ברק או ירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: