במיוחד לילדים-ראיתי בקרטרס
תודה!קרטרס
אני הזמנתי באלי אקספרס תות לתינוקת בת חצי שנה
הגיע תוך 10 ימים
תינוקת תלבושת תות תלבושות מלא שרוול romper + כובע + אפוד תינוקות ליל כל הקדושים פסטיבל פורים צילום בגדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
2023 קיץ תינוק בני בנות יוניסקס פירות סוג כובע עם בגד גוף תינוקות פעוט כותנה חמוד סרבל צילום תלבושות - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני קניתי אפרוח ואיל מגרין טויסאשמח לרעיונות לתינוק בן 5 חודשים
יש לי למכירה תחפושת גלידה ממתחפשים ברמה של שנה שעברה זה היה לילדה בת 8 חודשים ולילד בן שנתיים וחצירעיון לתחפושת גלידה לילד בן שנה וילדון בן שנתיים.
אצלינו בסופר שיין תוכלי למצוא תחפושות איכות יפיפיות!מחפשת באיזה חנויות בארץ יש תחפושות יפות. בדגש על חנויות שיש להם גם תחפושות איכותיות לתינוקות, ולא רק לילדים.
תודה רבה!
בכמה מוכרת?יש לי למכירה תחפושת גלידה ממתחפשים ברמה של שנה שעברה זה היה לילדה בת 8 חודשים ולילד בן שנתיים וחצי
צפה בקובץ המצורף 1575968
איזה מידה?תחפושת פנדה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: