נט פרי
איך מתחברים לזה?
איך מתחברים לזה?
תדפדפי אחורנית!נכתב ע"י lunashayo1;1507800:איך מתחברים לזה?
נכתב ע"י כוכב;1507813:אלו אתרי חדשות פתוחים?
נכתב ע"י כוכב;1507813:אלו אתרי חדשות פתוחים?
מה הפלוסים שלהם על פני האחרים כמו נתיב וכו'?נכתב ע"י רחוב חמש;1508025:אחרי נסיון עם הנט פרי אין מה לומר פשוט נקי ובלי לזלול ממך כסף .להיכנס לאתרים בלי לפחד איפה ניכשל (עם הודעה שהאתר נפתח על אחריותך). שירות ואחריות על כל דבר . ממש מרגישים שמגיע הזמן שלזה חכינו .
דרך אגב למי שמעוניין יש להם גם שרות טלפוני מאד מוזל.
לפני שיבואו האחרים ויפרטו (אגב אם תקראו את כל האשכול תבינו את העניין יותר ברור) אני אכתוב את הסיבה העיקרית:נכתב ע"י מלבב;1508064:מה הפלוסים שלהם על פני האחרים כמו נתיב וכו'?
נכתב ע"י מלבב;1508097:יפה. תחזקנה ידיהם!!!
ובנוסף כאמור, מה?
נכתב ע"י הגפן;1508074:לפני שיבואו האחרים ויפרטו (אגב אם תקראו את כל האשכול תבינו את העניין יותר ברור) אני אכתוב את הסיבה העיקרית:
הכל נעשה לשם שמים בלבד!!!
כשזה כך הכל נראה אחרת, ויש סיעתא דשמיא מיוחדת.
נכתב ע"י מגדים;1508384:כוונתך שזה חינם?
אני פניתי ואמרו לי אחרת, (זכותם המלאה).
נכתב ע"י אהרן2;1508385:עשה כאן אדם אחד מה שלא עשו שנים "צוות פיתוח".
נכתב ע"י רחוב חמש;1508030:אתרים כשרים . אם סגור לך אתה שולח הודעה ואז אם מאשרים את הבדיקה זה נפתח ללא "דמי השתתפות סמלי"
נכתב ע"י מלבב;1508064:מה הפלוסים שלהם על פני האחרים כמו נתיב וכו'?
נכתב ע"י כוכב;1508923:לא ענית לשאלה
איזה? ככר השבת?
מה זאת אומרת? ניתן לפתוח כל אתר?נכתב ע"י רחוב חמש;1508025:...(עם הודעה שהאתר נפתח על אחריותך)...
כל אתר שלא מצריך סינון או אתר שלאחר סינון יהיה נקי לגמרי בלבדנכתב ע"י מיס;1510549:מה זאת אומרת? ניתן לפתוח כל אתר?
נכתב ע"י מיס;1510549:מה זאת אומרת? ניתן לפתוח כל אתר?
נכתב ע"י אהרן2;1507694:מספר האתרים שנוספו עד כה 815
מספר התמונות שסוננו עד כה 168390
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: