קורונה אינטרנט בזמן קורונה: "שמתי סרטים חרדים שיהיה שקט"

מצב
הנושא נעול.

chocolate

משתמש צעיר
כל מחשב המחובר לאינטנט (או שיש לו אפשרות להתחבר) הוא כבר לא מאה אחוז בטוח ז.א. מי שירצה ימצוא דרכים להגיע להכול, כולל מחשב עם נטפרי + וויפרי.
קיימת המון בעיות בכל גלישה באינטרנט גם מסונן
קיימת המון בעיות במייל בלי חברים גרועים
ניתן להגיע להדברים הכי גרועים בכל סינון
קיימת המון דרכים לעקוף כל סינון
כל ערום יעשה בדעת, אבל המחשבה הכי גרועה הוא יש לי סינון x והכול בסדר
ולהגיד על הסיפורים האלו שמוצצו מהאצבע זה לטמון הראש בחול (לא מדבר על הסיפור הספציפי הזה) לצערינו יש יותר מדי סיפרוים בהורים שהיו בטוחים שהכול בסדר בגלל שיש להם סינון, והילד שלהם נפל עמוק עמוק (מכיר לא אחד ולא שתים) ניתן להתעדכן אצל כל מי שמתעסק בתחום הזה כמה יש.

שפריצרית

משתמש מקצוען
האם יש למישהו רשימה של נתונים אוביקטיביים שמראים שהם הכי טובים
אני עברתי לנטפרי לאחרונה.
הייתי בהלם מהטכנולוגיה הגאונית לפיה הם חוסמים, אחרי שימוש בסינון אחר שהיה ממש פרימיטיבי וטיפש ללא כל השוואה.
טכנולוגיה שמאפשרת סינון בפלטפורמות כמו יוטיוב ולא חסימה הרמטית שלהן, ללא פגיעה באיכות הערכית של הסינון.
וכמובן - השירות.

שקית ניילון

משתמש פעיל

פנדורה

משתמש מקצוען
לא הזדעזעתי,
אני לא אוהבת את המשפטים האלה "הילדים של היום חכמים מאד", מה ילד בן 11 יכול להגיע למחוזות רחוקים עם נטפרי?!
או שאנשים פה תלושים, זה כמו שתמיד אני צוחקת שמורות בסמינר מפחידות על האינטרנט, הם אפ' לא יודעות מה זה....
ולא רואה בזה דבר כזה גרוע להראות לילד סרט שניים ליום, אצלי יודעים שעכשיו קורונה אז ההורים מרשים קצת סרטים, בגבול.

chocolate

משתמש צעיר
לא הזדעזעתי,
אני לא אוהבת את המשפטים האלה "הילדים של היום חכמים מאד", מה ילד בן 11 יכול להגיע למחוזות רחוקים עם נטפרי?!
או שאנשיפ פה תלושים,
דוגמה של חוסר מודעות משוועת. כנראה שאנשים פה תלושים.

פנדורה

משתמש מקצוען
כל מחשב המחובר לאינטנט (או שיש לו אפשרות להתחבר) הוא כבר לא מאה אחוז בטוח ז.א. מי שירצה ימצוא דרכים להגיע להכול, כולל מחשב עם נטפרי + וויפרי.
קיימת המון בעיות בכל גלישה באינטרנט גם מסונן
קיימת המון בעיות במייל בלי חברים גרועים
ניתן להגיע להדברים הכי גרועים בכל סינון
קיימת המון דרכים לעקוף כל סינון
כל ערום יעשה בדעת, אבל המחשבה הכי גרועה הוא יש לי סינון x והכול בסדר
ולהגיד על הסיפורים האלו שמוצצו מהאצבע זה לטמון הראש בחול (לא מדבר על הסיפור הספציפי הזה) לצערינו יש יותר מדי סיפרוים בהורים שהיו בטוחים שהכול בסדר בגלל שיש להם סינון, והילד שלהם נפל עמוק עמוק (מכיר לא אחד ולא שתים) ניתן להתעדכן אצל כל מי שמתעסק בתחום הזה כמה יש.
הפחדות לשמם.

0548

משתמש מקצוען
לכן כל פריצה שצריך שותפים כדי לבצע אותה לא נחשבת פירצה. לגבי הסינון.
נכון ומכאן הקריאה לכל ההורים שלא יהיו תמימים.
זה לא חייב להיות חברים רעים ממש, לפעמים זה מתחיל מתמימות...
ולכן עדיף שאנחנו לא נהיה תמימים ונבין שיש לילדים יותר אופציות וכן הילדים יתר חכמים ממכם!
תקלטו את זה .

אלא אם כן אתם מתכנתי על ואין מי שיכול לעקוף אתכם...
אני לא מדברת באויר זה מנסיון בשטח.
פשוט להוריד את הביטחון העצמי הזה שאם יש חסימה הכל טוב וכל הסיפורים האלו ודומיהם מצוצים מהאצבע...
לא הזדעזעתי,
או שאנשים פה תלושים, זה כמו שתמיד אני צוחקת שמורות בסמינר מפחידות על האינטרנט, הם אפ' לא יודעות מה זה....
ולא רואה בזה דבר כזה גרוע להראות לילד סרט שניים ליום, אצלי יודעים שעכשיו קורונה אז ההורים מרשים קצת סרטים, בגבול.
ומסכימה עם מי שכתב לך שהמשפט הזה הוא תלישות.
מי שנותן לילדים בגיל כזה גישה לבד ללא מעקב לאינטרנט אפילו הכי מסונן - הוא תלוש.
וזה שאתם לא מודעים לא הופך את זה ללא נכון

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לא הזדעזעתי,
תלושים מהמציאות
ואני לא יתן פה דוגמאות שלא יקחו רעיונות.
אפשר להגיע להכל דרך נטפרי, סינון לאינטרנט עוזר דבר ראשון כדי לא להתקל בדברים באופן ספונטני, ודבר שני בשביל יצר הרע קליל ורגעי.
מי שהחליט שהוא מגיע לתוכן מסויים, ויש לו אנשים "צדיקים" שיעזרו לו, תוך שעה הוא שם, עם נטפרי!!!
ואני מדבר על גיל 7, ולפעמים לפני.

אגב, לגבי ילדים יש הרבה תוכן ושו"ת הילכתי טהור וקדוש, שלא הייתם שמחים שבגיל כזה יחשפו לזה.

chocolate

משתמש צעיר
לא מובן מה בדיוק אתה רוצה כל מחשב זה בעיה וצריך שמירה גם בלי אינטרנט אבל המקסימום בזמן שלנו זה חד משמעית נטפרי + וויפרי.
נכון מאוד זה המקסימום שניתן לעשות, אבל עדיין חובה לדעת שיש לנו אינטרנט בבית ולהיות עם היד על הדופק.

פנדורה

משתמש מקצוען
לכל התמהים פה איך זה יכול להיות.
אני יסביר שיש לנו תוכנה שמיועדת למקום עבודה. משהו פחות חזק למצבים של אין ברירה.
אנחנו עושים מאמצים כבירים לתת את זה רק למי שלא יכול להתחבר כרגיל.
בשביל שהתוכנה הזאת תהיה חזקה צריך להתקין תוכנה נוספת שמאפשרת חיבור רק דרך נטפרי.
אבל אנחנו לא מכריחים אותה כי יש לזה עלות הסרה של 100 שקל. ואנחנו לא יכולים לכפות כזה דבר על אנשים.
לכן מי שאומר לכם שנטפרי נופל לו הרבה סימן שיש לו תוכנה למקום עבודה בלי התוכנה השניה.
ואם יש לו את זה. כי הוא סתם בא לחסוך כסף אני מודיע פה ששימוש בתוכנה זה גזל ונטפרי לא מסכימים לשימוש כזה.
ואין פה היתר של קנין רוחני כי זה שירות און ליין שעולה לנו כל שעה של פעילות.
נכון בבית יש לי נטפרי על הרשת והסינון הרמטי מאד מאד!
בעבודה VPN מחוסר ברירה ויש פרצות, אבל עבודה זה לא בית, ומי שרוצה לגלוש באינטרנט פרוץ תמיד ימצא דרכים.
אז אני משנה הגדרות סינון והחסימה חוזרת.

פנדורה

משתמש מקצוען
תלושים מהמציאות
ואני לא יתן פה דוגמאות שלא יקחו רעיונות.
אפשר להגיע להכל דרך נטפרי, הסינון עוזר דבר ראשון כדי לא להתקל בדברים באופן ספונטני, ודבר שני בשביל יצר הרע קליל.
מי שהחליט שהוא מגיע לתוכן מסויים, ויש לו אנשים "צדיקים" שיעזרו לו, תוך שעה הוא שם, עם נטפרי!!!
לא מסכימה עם זה, אתגרתי את נטפרי לא מעט ושום דבר לא עזר..... בטח לא ילד בן 11.
אבל עוצרת פה, לא אוהבת גישה של הפחדות מנותקות...

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לא מסכימה עם זה, אתגרתי את נטפרי לא מעט ושום דבר לא עזר..... בטח לא ילד בן 11.
אבל עוצרת פה, לא אוהבת גישה של הפחדות מנותקות...
מה בדיוק ההכשרה שלכם במחשבים? על מציאות אי אפשר להתווכח, הקומבינות האלו עוברות מחבר לחבר, דרך "אנשים טובים" לשם "זיכוי הרבים".
וכתבתי שלא אתן דוגמאות. ואעמוד בזה.
אגב, גם מחשב מעוקר לגמרי מאינטרנט כולל אאוטנט וכו' ועם סיסמא על הוינדוס, עם ידע מינימלי וציוד של כמה עשרות ש"ח ניתן להפעיל אותו על התוכן הכי גרוע - כמובן בחיבור לאינטרנט.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
גם אם נניח שניה בצד את הסיפור של התועבה שנראה שכולם מסכימים שעם עזרה של חבר הילדים שלנו יכולים להגיע לשם בלי שנדע.

יש עוד סיפור שאפילו עם נטפרי לא כל מה שנטפרי מאשרים היינו מראים לילדים שלנו. לא כל דבר תואם לגיל שלהם ולרמה שלהם, ומהניסיון נטפרי לא עוברים על כל הסרטים שהם מאשרים מתחילה ועד סוף. אני מניח שלפעמים העובד סוקר את הסרטון במהירות ומאשר על סמך מדגם וכדומה.

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
סתם סדר קטן:
א. נטפרי מספקת סינון. זה אומר שהם אחראים על התוכן שיהיה לכם בגלישה.
לאן תוכלו להכנס ולאן לא.

ב. נטפרי יצרה תוכנת חסימה. זה אומר שתוכלו להתחבר רק לנטפרי ולא לקווים אחרים.

סינון בלי חסימה הוא לא מספיק, כי אשר פשוט להחליף קו. נטפרי מסיבותיה שלה לא כופה את זה על המשתמשים, אבל ברור שבלעדי תוכנת וויפרי המחשב לא לגמרי מוגן. אבל גם אם לא התקנתם את התוכנה - כל עוד מחוברים לסינון לא אמורות להיות פרצות מהסוג המדובר.

* * *

לגבי המיילים או דרכים אחרות, תהיו הוגנים ותציינו שלא מדובר על חומר שסתם נמצא ברשת.
זה לא שיש לכם אתר שבו יש סרטים או משהו. צריך לקבל אותם ממישהו. אנשים "צדיקים" יותר או פחות.
זה לא ש"אתם שם" ו"הגעתם" לאנשהוא.
פשוט קיבלתם. בדיוק כמו באון-קי. אז אל תיצרו איתם קשר ולא יהיה לכם זבל.
נ.ב. לגודל הזוועה אני הכרתי כאלו שלא היה להם חיבור לרשת כלל והיו להם סרטים מהסוג הגרוע מכל.

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
גם אם נניח שניה בצד את הסיפור של התועבה שנראה שכולם מסכימים שעם עזרה של חבר הילדים שלנו יכולים להגיע לשם בלי שנדע.

יש עוד סיפור שאפילו עם נטפרי לא כל מה שנטפרי מאשרים היינו מראים לילדים שלנו. לא כל דבר תואם לגיל שלהם ולרמה שלהם, ומהניסיון נטפרי לא עוברים על כל הסרטים שהם מאשרים מתחילה ועד סוף. אני מניח שלפעמים העובד סוקר את הסרטון במהירות ומאשר על סמך מדגם וכדומה.

כשנרשמת לנטפרי היית צריך לעבור דרך הדף הזה:
כמו כולם.

מה בדיוק ההכשרה שלכם במחשבים? על מציאות אי אפשר להתווכח, הקומבינות האלו עוברות מחבר לחבר, דרך "אנשים טובים" לשם "זיכוי הרבים".
וכתבתי שלא אתן דוגמאות. ואעמוד בזה.
אגב, גם מחשב מעוקר לגמרי מאינטרנט כולל אאוטנט וכו' ועם סיסמא על הוינדוס, עם ידע מינימלי וציוד של כמה עשרות ש"ח ניתן להפעיל אותו על התוכן הכי גרוע - כמובן בחיבור לאינטרנט.

אז אם יש לכם משהו של ממש - תשלחו ל @mat והוא ישמח לסגור פרצות.

מימימו

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
ילדים בני 11 אולי לא יותר חכמים ממכם אבל הראש שלהם פתוח לחשיבות אחרות משלכם משמע הראש של בנאדם מבוגר מקובע לחשיבה מסוימת אבל לילדים אין את החשיבה הזו הם חושבים "מחוץ לקופסא"

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה