שאלה, יש לי נתיב, אני חסומה כולל על הקו.
זו נקראת חסימה מצוינת, לא?
אשמח להבין
אשמח להבין
אני גם בנטפרי 3 שנים ובחייים לא נפל לי, אני לא מבין על מה מדובר שנופל להם הסינוןאתרוג בחיים לא נפל לי כבר 5 שנים
זה בוודאי נכון. אבל בכלל לא בטוח שכך חושבים על עצמם אותם הורים.אם יש לילדים גישה למחשב
אם יש גישה לאינטרנט
אם אין חסימה
אם אין חסימה הרמטית
זה לא בית שמור.
למקום שיתאפשר להם.זה בוודאי נכון. אבל בכלל לא בטוח שכך חושבים על עצמם אותם הורים.
מה שכן, גם בית שמור מאוד אם תהיה סיטואציה שבה פתאום תהיה לילדים גישה כלשהי לתכנים הגרועים ביותר, אין שום ערובה שהחינוך שספגו (לא ממש חינוך, יותר שפשוט לא נתנו להם להחשף, ובצדק) ישמור עליהם.
ילדים בריאים וסקרנים יגיעו בהרבה פחות משבוע, כמעט לכל מקום שיתאפשר להם.
לחשוב אחרת זו תמימות.
גם לי יש 'אתרוג +' לא נפל מעולםאתרוג בחיים לא נפל לי כבר 5 שנים
הכל נכון.למקום שיתאפשר להם.
זה בדיוק.
הורה שמאפשר, שהשאיר את כלי הפריצה בשטח, לא נעל את הדלת, ולא הגן
שלא יבהל שיהיה פריצה.
ועדיין,
יש פעמים שדברים קורים ללא שליטה...
יש מי שמנתב את העולם
גם בנטפרי מי שיש לו נטסטיק עם WIFI הוא יכול להתחבר לחיבור אחר באיזור...לא כתוב שזה נטפרי
באמת מצוץ מהאצבע וזה מוציא את הכל העוקץ.מישהו מאמין שהסיפור אמיתי?
אני לא!!!
שוב, חובה להתקין את התוכנה על המחשב, ואז לא שייך כלום!גם בנטפרי מי שיש לו נטסטיק עם WIFI הוא יכול להתחבר לחיבור אחר באיזור...
בית שמור הוא לא רק כותרתהכל נכון.
רק שבהודעה הראשונה שלך היה נראה שאת חושבת שב'בית שמור' ילדים לא יגיעו תוך שבוע למקומות שמתוארים בכתבה. על כך השבתי שהילדים יגיעו לאן שיתאפשר להם ובמהירות גבוהה בהרבה ממה שאנחנו עשויים לדמיין. זה הכל.
הבלים.נטפרי נופל לי הרבה,
מניסיון
אמת, נטפרי לא נופל, זה כנראה אנשים שיש להם חיבור לאינטרנט רגיל, ועל גביו vpn של נטפרי.הבלים.
או שיש לכם VPN בסה"כ ע"ג רשת פתוחה. בלי וייפרי.
ואז הבעיה במחשב שלכם ולא בנטפרי.
אוהו יש.עוד לא שמעתי על הישראלי שייתן לשכנים להתחבר לרשת שלו באין מפריע.
נתיב חוסם את המחשב לא את הקושאלה, יש לי נתיב, אני חסומה כולל על הקו.
אשמח להבין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: