אינטרנט איטי

שביעית

משתמש סופר מקצוען
לאחרונה האינטרנט שלי נהיה איטי ביותר.
עד שדפים נפתחים ועד שהם מתמלאים. הרבה פעמים מופיעה הודעה [של נטפרי] על שגיאה בפתיחת העמוד.
גם התמונות - אחרי חצי עמוד הכל הופך ל''חריגה, לא נשלח''.[וממש לא נשלחות הרבה תמונות. זה קורה כבר בדף הראשון שנפתח]
העניין הוא שזה לא עכבי. לפעמים הכל רץ ולפעמים אפילו 'מקרטע' זה מחמאה לקצב שהוא תופס.
מי חכם וידע למה זה קורה ומה אפשר לעשות עם זה? זה כבר ממש מטרד.

מעניין אותי גם אם זה קשור לחסימה [נטפרי] או לספק / קו [RL / בזק] או אולי איזה וירוס שמכביד על המחשב.

Chagit Weksler

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני על RL ונטפרי, וחווה את אותן בעיות בדיוק.
חשבתי שזה רק אצלי, עכשיו רואה שזו מכה קולקטיבית.

שושנה ריזל

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו
כנ"ל
בנט פרי עם 019
חשבתי שזה קשור לספק, התקשרתי, ומכרו לי שם איזה תות על אנטנה איטית ואנטנה מהירה שהמחשב שלי בוחר את האיטית, ואין מה לעשות. לא יודעת, האמנתי...
אז כנראה שזה באמת תופעה,
יש פיתרון???

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אתם מערבבים שני דברים:
בעיות איטיות בגלישה - בד"כ קשור לספק / בעיות קליטה באזורכם /נטסטיק תקול וכדו' וודאי שלא לנטפרי
חריגה
- לא קשור כלל לספק אלא רק לנטפרי, זה קורה בבמידה ושלחתם תמונות רבות לבדיקה (המספר המדויק משתנה ותלוי בעומס) במקרה כזה, התמונות שלכם לא ישלחו ויופיע עליהם הכיתוב 'חריגה לא נשלח', המגבלה מתבטלת לאחר מספר דקות.

5566brs

משתמש מקצוען
D I G I T A L
''חריגה, לא נשלח''.
אני על RL ונטפרי, וחווה את אותן בעיות בדיוק.
שניכם בRL, האם פניתם אליו כפי שביקש?

כנראה שהבעיה באמת בספק שלי,
סליחה מנט פרי...
בן של מלך זה RL, לא נטפרי. באמת סליחה מנטפרי.
לאחרונה האינטרנט שלי נהיה איטי ביותר.
לעצם הענין, מי שמשלם על מהירות 100 MB צריך לבדוק שהתשתית מתאימה לזה. (זו שביעית שכתבה ששדרגה לאחרונה את מהירות הגלישה?)
https://www.prog.co.il/posts/3607682/

נערך לאחרונה ב:

goli

משתמש פעיל
@שביעית לא כתבת כיצד את מתחברת האם דרך סלולארי או קווי, אם דרך נטסטיק ממולץ לעבור לדור 4 פותר את כל הבעיות כמעט (כדאי לנסות אכן קודם עם נטסיטק של מישהו לראות שאכן עוזר)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה