כללי אינדיזיין מיקום הערות

משה כהן

משתמש חדש
אני עובד על ספר שמתחת לטקסט באים ההערות, הבעיה היא שאת הטקסט למעלה אני כותב בשני טורים ואילו את ההערות ברצוני על טור אחד לכל רוחב העמוד, התוכנה אינה מאפשרת זאת, וכנראה עלי להוסיף איזו תוספת לתוכנה. מה היא?
בתודה מראש

חיטובים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
חפש בפורום "יואל גאנזבורג"

משה כהן

משתמש חדש
שאלות רבות נשאלות על אינדיזיין, ובכן גם לי שאלה:
מדוע איני יכול להדפיס ישר מאינדיזיין (Cs3), אלא חייב לייצא אותו ל-PDF וכך להדפיס?

שלמה

משתמש מקצוען
למה אתה חושב שאי אפשר להדפיס ישירות?
איך אתה מדפיס?

יענקי שכטר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י משה כהן;145111:
שאלות רבות נשאלות על אינדיזיין, ובכן גם לי שאלה:
מדוע איני יכול להדפיס ישר מאינדיזיין (Cs3), אלא חייב לייצא אותו ל-PDF וכך להדפיס?

כמו ששלמה כתב, רק לא פירט, אפשר לייצא ישירות לPDF, תעשה FILE/EXPORT

משה כהן

משתמש חדש
שאפשר לייצא אני יודע, הרי זה מה שאני עושה. השאלה היא רק "למה ומדוע" כשאני נותן פקודת "פרינט" ישר מאינדיזיין, אני מקבל מהמדפסת עירבוביא של שבעים לשון, רק לא מה שאני רוצה. זאת ועוד, הפקודה היא לעמוד אחד והפרינטר מוציא לי כמה וכמה דפים עד שאני מכריח אותו להפסיק.
אגב, הרזולוציה בהדפסה מ-PDF אינה משופרא דשופרא, למרות שיש לי מדפסת LEXMARK מתקדמת.
תודה לך ולכולם

יענקי שכטר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י משה כהן;145276:
שאפשר לייצא אני יודע, הרי זה מה שאני עושה. השאלה היא רק "למה ומדוע" כשאני נותן פקודת "פרינט" ישר מאינדיזיין, אני מקבל מהמדפסת עירבוביא של שבעים לשון, רק לא מה שאני רוצה. זאת ועוד, הפקודה היא לעמוד אחד והפרינטר מוציא לי כמה וכמה דפים עד שאני מכריח אותו להפסיק.
אגב, הרזולוציה בהדפסה מ-PDF אינה משופרא דשופרא, למרות שיש לי מדפסת LEXMARK מתקדמת.
תודה לך ולכולם

איך אתה מייצא?
אם זה מדפיס לפוסטסקריפט אז אתה צריך בדיסטילר לעשות על איכות press quality יכול להיות שזו הבעיה אצלך, לא אצל המדפסת.
אולי תסביר ותפרט פה איך אתה מייצא, יהיה יותר קל לעזור לך

Rocket Studio

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
נכתב ע"י משה כהן;120254:
אני עובד על ספר שמתחת לטקסט באים ההערות, הבעיה היא שאת הטקסט למעלה אני כותב בשני טורים ואילו את ההערות ברצוני על טור אחד לכל רוחב העמוד, התוכנה אינה מאפשרת זאת, וכנראה עלי להוסיף איזו תוספת לתוכנה. מה היא?
בתודה מראש
ניסיתי בעבר לעשות אוטומטי ולא הצליח.
אם הולך לך בבקשה תעדכן!

tali25

משתמש צעיר
אני באותה בעיה.
מישהו יכול לעזור???
הטקסט למעלה מחולק ל 2 טורים וההערות למטה אמורות לרוץ לכל רוחב העמוד.
איך??

שלמה

משתמש מקצוען
ידנית.
הגדרת הערות שולים כהערות סיום.
הוספה של תיבת הערות שוליים, מתחת לתיבת המלל הראשית.
חשוב לבדוק טוב אם לא התפספספו ההערות.

שלמה

משתמש מקצוען
לדעתי, אם עובדים בהוצאת ספרים ומתפרנסים.
כדאי לרכוש פלאג אין של הרבס, הוא חשב גם על זה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה