כללי אינדיזיין לאלופים | 2 מיספורים בדף אחד

• פותח הנושא Mix
  • פורסם בתאריך

שלמה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ונתנו10;686294:
ועוד משהו שלמה, אם אנחנו כבר מדברים, ידעת שמספור בסגנון פסקה ממשיכה גם אם הוא טקסט מעוגן.
במילים אחרות, Grep יוכל לעזור לנו במקרים יותר מסובכים.
דיברת על טקסט מעוגן, אז קבל:אם יש סגנון פסקה שנמצא בתוך תיבה מעוגנת, ובנוסף יש סגנון שקיים בתוך תיבות הטקסט הרגילות, יהיו לך בעיות במיקום הנכון של "תוכן ענינים". דהיינו "מיקום כותרת ראשית" יגיע אחרי "כותרת משנה"
כן! תוכן ענינים "ישאב" את סגנון הכותרת במס' העמוד הלא נכון.

עוד משהוא קטן: פסקה של |כותרת רצה" הנמצאת בתוך הטקסט, ייגבר על כותרת רצה שנמצא בתוך אובייקט מעוגן. דהיינו הכותרת רצה לא תתחלף.

דיברתי סינית:)

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
נכתב ע"י שלמה;686313:
אאל"ט שלומית היימן היא מורה בפרוג.
לא מן הנמנע שמה שהיא כתבה שם, היא לקחה מכאן :)

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
נכתב ע"י שלמה;686316:
כן! תוכן ענינים "ישאב" את סגנון הכותרת במס' העמוד הלא נכון.

עוד משהוא קטן: פסקה של |כותרת רצה" הנמצאת בתוך הטקסט, ייגבר על כותרת רצה שנמצא בתוך אובייקט מעוגן. דהיינו הכותרת רצה לא תתחלף.
דיברתי סינית:)
את החלק הראשון אני יכול להבין, היות ובאובייקט מעוגן הוא מתייחס לפסקה לפי לפני או אחרי (לכאורה אחרי חוץ אם הגדרת אחרת). דהיינו הקישור שלו יכול להיות בתוך הטקסט אבל השייכות הוא לפי פסקה.
החלק השני אולי קשור להנ"ל.
כדי להיות בטוח בזה אתה צריך להגדיר כותרת רצה שלוקח את האחרון בדף Use: Last On Page. ולבדוק האם הפעם הוא כן הבין את הכותרת רצה שלך, או לא.
(אני מאמין שעכשיו תרצה פתרון שתמיד הוא יקח את הראשון, וחוץ אם יש אובייקט מעוגן וכו')

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
נכתב ע"י שלמה;686333:
האתר שלה קיים הרבה לפני שהיא בפרוג.
אתה בטוח שהתגובה שלה בנושא הזה נכתבה לפני שזה נכתב כאן בפרוג?
:)

שלמה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ונתנו10;686336:
את החלק הראשון אני יכול להבין, היות ובאובייקט מעוגן הוא מתייחס לפסקה לפי לפני או אחרי (לכאורה אחרי חוץ אם הגדרת אחרת). דהיינו הקישור שלו יכול להיות בתוך הטקסט אבל השייכות הוא לפי פסקה.
כדי להיות בטוח בזה אתה צריך להגדיר כותרת רצה שלוקח את האחרון בדף Use: Last On Page. ולבדוק האם הפעם הוא כן הבין את הכותרת רצה שלך, או לא.
(אני מאמין שעכשיו תרצה פתרון שתמיד הוא יקח את הראשון, וחוץ אם יש אובייקט מעוגן וכו')

לא הסברתי את עצמי מספיק:)
אם יש לי פסקא שהיא בסגנון "כותרת" בתוך טקסט רץ, אז השליפה תהיה טובה לפי ההגדרה שנתתי, עד שמגיעים לפסקה חדשה של "כותרת".
אמממ אם יש לי פסקה שהיא בסגנון "כותרת, אבל היא ממוקמת בתוך אובייקט מעוגן, אז השליפה לא תתבצע!

את התסביך השני אין לי זמן כעת לפרט :)

שלמה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ונתנו10;686336:

אם יש לי פסקא שהיא בסגנון "כותרת" בתוך טקסט רץ, אז השליפה תהיה טובה לפי ההגדרה שנתתי, עד שמגיעים לפסקה חדשה של "כותרת".
אמממ אם יש לי פסקה שהיא בסגנון "כותרת, אבל היא ממוקמת בתוך אובייקט מעוגן, אז השליפה לא תתבצע!

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
נכתב ע"י שלמה;686352:

אתה טוען שכותרות רצות לא נשלפות מתוך אובייקט מעוגן כלל?

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
אוקיי. לא התעצלתי וניסיתי.
מאוד מעניין הבאג הזה. גאון שכמוך!

אני יושב על זה.

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
לדווח בשמך? באג #65012
כותרות נשלפות אם הסגנון הוא רק בתוך הטקסט רץ או רק בתוך אובייקטים מעוגנים.
במידה ויש גם בטקסט רץ וגם באובייקט מעוגן, הוא יתעלם מהכותרת שבאובייקט המעוגן.

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
עכשיו תעבור לתסביך השני.

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
שלמה, באיזה אינדיזיין ניסית את זה?

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
באינדיזיין לקחו אותך ברצינות ויתקנו את הבאג בגירסה הבאה (במידה וזה עוד לא מתוקן בCS5.5)

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י eliezer;686049:
הדפסה בכפולה זה חסרון, כי כך אינך יכולה לעבוד עם הכפולה ה"אמיתית", כי היא תפוסה.

אבל היא לא רוצה לעבוד על הכפולה האמיתית, היא רוצה בדיוק כמו שעשיתי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה