http://indesignme.co.il/tips/previous_page_number_00/
אתר בסיסי לכל אינדיזייניסט!
אגב, היא מתלוננת שרבים קוראים ונהנים ורק מעט מגיבים...
נכתב ע"י יהודה בבלי;686308:http://indesignme.co.il/tips/previous_page_number_00/
דיברת על טקסט מעוגן, אז קבל:אם יש סגנון פסקה שנמצא בתוך תיבה מעוגנת, ובנוסף יש סגנון שקיים בתוך תיבות הטקסט הרגילות, יהיו לך בעיות במיקום הנכון של "תוכן ענינים". דהיינו "מיקום כותרת ראשית" יגיע אחרי "כותרת משנה"נכתב ע"י ונתנו10;686294:ועוד משהו שלמה, אם אנחנו כבר מדברים, ידעת שמספור בסגנון פסקה ממשיכה גם אם הוא טקסט מעוגן.
במילים אחרות, Grep יוכל לעזור לנו במקרים יותר מסובכים.
לא מן הנמנע שמה שהיא כתבה שם, היא לקחה מכאןנכתב ע"י שלמה;686313:אאל"ט שלומית היימן היא מורה בפרוג.
האתר שלה קיים הרבה לפני שהיא בפרוג.נכתב ע"י ונתנו10;686321:לא מן הנמנע שמה שהיא כתבה שם, היא לקחה מכאן
את החלק הראשון אני יכול להבין, היות ובאובייקט מעוגן הוא מתייחס לפסקה לפי לפני או אחרי (לכאורה אחרי חוץ אם הגדרת אחרת). דהיינו הקישור שלו יכול להיות בתוך הטקסט אבל השייכות הוא לפי פסקה.נכתב ע"י שלמה;686316:כן! תוכן ענינים "ישאב" את סגנון הכותרת במס' העמוד הלא נכון.
עוד משהוא קטן: פסקה של |כותרת רצה" הנמצאת בתוך הטקסט, ייגבר על כותרת רצה שנמצא בתוך אובייקט מעוגן. דהיינו הכותרת רצה לא תתחלף.
דיברתי סינית
אתה בטוח שהתגובה שלה בנושא הזה נכתבה לפני שזה נכתב כאן בפרוג?נכתב ע"י שלמה;686333:האתר שלה קיים הרבה לפני שהיא בפרוג.
נכתב ע"י ונתנו10;686336:את החלק הראשון אני יכול להבין, היות ובאובייקט מעוגן הוא מתייחס לפסקה לפי לפני או אחרי (לכאורה אחרי חוץ אם הגדרת אחרת). דהיינו הקישור שלו יכול להיות בתוך הטקסט אבל השייכות הוא לפי פסקה.
החלק השני אולי קשור להנ"ל.
כדי להיות בטוח בזה אתה צריך להגדיר כותרת רצה שלוקח את האחרון בדף Use: Last On Page. ולבדוק האם הפעם הוא כן הבין את הכותרת רצה שלך, או לא.
(אני מאמין שעכשיו תרצה פתרון שתמיד הוא יקח את הראשון, וחוץ אם יש אובייקט מעוגן וכו')
נכתב ע"י ונתנו10;686336:את החלק הראשון אני יכול להבין, היות ובאובייקט מעוגן הוא מתייחס לפסקה לפי לפני או אחרי (לכאורה אחרי חוץ אם הגדרת אחרת). דהיינו הקישור שלו יכול להיות בתוך הטקסט אבל השייכות הוא לפי פסקה.
החלק השני אולי קשור להנ"ל.
כדי להיות בטוח בזה אתה צריך להגדיר כותרת רצה שלוקח את האחרון בדף Use: Last On Page. ולבדוק האם הפעם הוא כן הבין את הכותרת רצה שלך, או לא.
(אני מאמין שעכשיו תרצה פתרון שתמיד הוא יקח את הראשון, וחוץ אם יש אובייקט מעוגן וכו')
אתה טוען שכותרות רצות לא נשלפות מתוך אובייקט מעוגן כלל?נכתב ע"י שלמה;686352:לא הסברתי את עצמי מספיק
אם יש לי פסקא שהיא בסגנון "כותרת" בתוך טקסט רץ, אז השליפה תהיה טובה לפי ההגדרה שנתתי, עד שמגיעים לפסקה חדשה של "כותרת".
אמממ אם יש לי פסקה שהיא בסגנון "כותרת, אבל היא ממוקמת בתוך אובייקט מעוגן, אז השליפה לא תתבצע!
את התסביך השני אין לי זמן כעת לפרט
נכתב ע"י שלמה;685905:בCS5 אפשר לעבוד על דפים מסובבים.
נכתב ע"י eliezer;686049:הדפסה בכפולה זה חסרון, כי כך אינך יכולה לעבוד עם הכפולה ה"אמיתית", כי היא תפוסה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: