מסר נוגעתודה!!
יתאים גם לבת 40+?
יש לו מסר חזק? (שונאת סרטים בלי מסר)
מסר נוגעתודה!!
יתאים גם לבת 40+?
יש לו מסר חזק? (שונאת סרטים בלי מסר)
היו הרבה רגעים של מתח ולחץ וצרחות, וגם רגש יפה.היה מפחיד קצת? היה לחץ? או כמין רוגע לאורך הסרט?
תודה על משוב חם!מצטרפת!
ואוווווווו הנאה מכל רגע!!!
סרט מושקע מכל בחינה!
הלכתי עם אימא שלי שהיא בת 40+ ושתינו נהנינו מכל שניה.
הפקה מטורפת ומדויקת, מבחינה ויזואלית, מבחינה היסטורית וגם מבחינה הגיונית. לא מהסוג שאת מיד מנחשת מה יקרה, וגם בחלק מסוים שכולן חשבו שהן יודעות מה הולך להיות - פתאום הכול השתנה ולא כל הפינות נסגרו. מושלם!
מסרים - היו המוווון, והיפה היה שלא נתנו אותם בכפית, בשיחה אחת של הגיבורות או משהו כזה, הם היו שתולים באומנות לאורך כל הסרט...
בקיצור, אם אהבתן את לא ליפול ואחיו - תאהבנה גם את הסרט הזה....
תבדקי אצל מקומיות מה המחיר הסטנדרטי שמקובל בחגים. חגית שירה (תושבת מקומית) מנהלת את ההקרנה.@טנא הפקות שואלת שוב כי לא הבנתי את התשובה שלך.
מה המחיר לכרטיס להקרנה בצפת?
מצטרפת לכל מילה!!!!!!!!!!כתבתי בשרשור אחר מעלה לפה אני לא משוקת ולא כלום מביעה את דעתי .....
אינדיגו הוא סרט מאלף עכשיו חזרתי היה מדהיים כשעתיים סרט עלילתי מטורף העריכה ההפקה השחקניות
בתור אחת שלומדת הפקה וכו' הסרט מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השחקניות יפות האלה הראשיות יש כאלה חדשות... העלילה חדשה ומענינת מתח ממש , בקיצור אהבתי!!!
המסר הוא מסירות נפש של יהודיה למען הקמת בית יהודי טהור על האחדות של עמ''י על חרוף נפש בשביל כל יהודי ולהצלתו על תמיכה והבנה גם ברגעים קשים על למסור את רצונך למען השם ואז לעשות רצון השם באהבה ושמחה
בקיצור נותן ממש הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה מוחדר בטעם!!!!
תודה על משוב חם!כתבתי בשרשור אחר מעלה לפה אני לא משוקת ולא כלום מביעה את דעתי .....
אינדיגו הוא סרט מאלף עכשיו חזרתי היה מדהיים כשעתיים סרט עלילתי מטורף העריכה ההפקה השחקניות
בתור אחת שלומדת הפקה וכו' הסרט מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השחקניות יפות האלה הראשיות יש כאלה חדשות... העלילה חדשה ומענינת מתח ממש , בקיצור אהבתי!!!
המסר הוא מסירות נפש של יהודיה למען הקמת בית יהודי טהור על האחדות של עמ''י על חרוף נפש בשביל כל יהודי ולהצלתו על תמיכה והבנה גם ברגעים קשים על למסור את רצונך למען השם ואז לעשות רצון השם באהבה ושמחה
בקיצור נותן ממש הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה מוחדר בטעם!!!!
השיירה בגילאי סמינר, וכיתות בינוניות וגבוהות בבי’’ס יסודי.באיזה גילאים השיירה?
יתאים גם לבחורה בת 22 ונערה בכיתה ט'?
גם החבר’ה שלי ציינו לשבח את הנקודה הזו.לא מהסוג שאת מיד מנחשת מה יקרה, וגם בחלק מסוים שכולן חשבו שהן יודעות מה הולך להיות - פתאום הכול השתנה ולא כל הפינות נסגרו. מושלם!
בבני ברק במפעל הפיס אמרו ברמקול שהיו 1200היום בבית שמש לפחות ל100 נשים לא נתנו להיכנס כי כבר לא היה מקום. זה היה ממש לא נעים. נשים עשו מאמץ להגיע לקחו מונית וכד' ולא יכלו להיכנס. אני לא מאשימה כנראה לא תארו את זה כך...
בבני ברק במפעל הפיס אמרו ברמקול שהיו 1200
מלאא ישבו על הרצפה היה המפוצץ...
שתיהם.מה היה מטורף? הסרט או הצפיפות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: