הוא באמת היה חסר וגם היה לי מוזר שהבנות כאלו קטנות ופתאום אח גדול(אפשר 18 אבל חור , מרגיש קצת תלוש.
הוא לא נמצא ולא נראה בשטח אבל מצד שני זה לא היה הענין אלא מהות הנושא והמסתעף ולא הנשוא.
אל תשכחי שיש גם אחות גדולה בת 18 שחטפו אותה
הוא באמת היה חסר וגם היה לי מוזר שהבנות כאלו קטנות ופתאום אח גדול(אפשר 18 אבל חור , מרגיש קצת תלוש.
הוא לא נמצא ולא נראה בשטח אבל מצד שני זה לא היה הענין אלא מהות הנושא והמסתעף ולא הנשוא.
זה לא רק לצייר ציור אחד וזהו.מה הבעיה ההלכתית לצייר אצל קיסרית?
הי יש לי כמה שאלות
אשמח שחכמות ממני יענו לי...
1. למה הבן של ראשל לא יכול לעבור לפולין [נראה לי שלשם דיטה ברחה] ואז הם יתחתנו?
2. למה דיטה לא העתיקה את הנוסחה של האינדיגו לפני שהיא הביאה אותה לקיסרית?
3. למה אמא של רוזה היית צריכה להחביא אותה ביקב בשביל להבריח את הכסף?
4. איך האמא והסבתא ידעו עברית?
תודה!
כי זה המחבוא שהיה לה... זה מקום בבעלות שלה, ואף אחד לא יחשוב לחפש שם.אם רצתה להרוג אותה לפני שתלשין, למה לא הרגה אותה? למה שמה אותה דווקא בכרם?
לא.2. ועוד שאלה, התכנית של אמא של רוזה היה בשיתוף עם אחות של הכומר?
היא תכננה לגנוב את האוצרות של הכנסיה ולהעלם לפולניה.3. התכנית של אמא של רוזה לא היתה כ"כ ברורה, אפשר הסבר?
כןזה היה הצגה??
מי?אל תשכחי שיש גם אחות גדולה בת 18 שחטפו אותה
לראשל יש בת שחטפו אותה,
אני גם לא הבנתי. אולי זה לא יפה שבסוף פתאום הכללל נהיה טוב אבל פה כל הסימנים הראו שזה היא - ווהבדל הוא פיצי: שזה היה רק על כף היד.. כאילווכל הסימנים הראו שרוזה היא הבת של ראשל
ורק בגלל שהצלקות לא בכף היד אלא מאחורי הכף יד היא לא הבת שלה.....
נו באמת לא אמין בעליל , הילדות באותו גיל, לשתיהן יש אבא יעקב ושתיהם בנות של רופא ולשתיהם יש צלקות מעלוקות...... זה היה מוזר 3.
שהיא אמרה שהיא מעריצה אומץ זה כאילו היה הסימן שהיא פותחת לה..איך הדוכסית שחררה אותה בסוף אחרי שהיא אמרה לה, שלמרות שהיא הביאה לה את המתכון לאינדיגו היא לא משחררת אותה
דווקא ממש התאים לי שזה היא!השחקנית ששיחקה את דיתה ממש שחקנית טובה אבל לא הרגישה לי מתאימה לתפקיד את דיתה
אולי זה לא יפה שבסוף פתאום הכללל נהיה טוב אבל פה כל הסימנים הראו שזה היא ופתאום זה לא היא??רווח לי מאד שהיא לא הבת שלה כי רק בסיפורים הכל מסתדר ובסוף מוצאים אחד את השני. וזה בסדר גמור שיש דברים זהים וקרובים.
לגמרילא יודעת מה איתכן אבל כאב לי שבסוף דיטה לא התארסה עם הבן של ראשל....
ממש לא. זה היה רק בינה לבין עצמה.. ולבין אמא שלה..2. ועוד שאלה, התכנית של אמא של רוזה היה בשיתוף עם אחות של הכומר?
אלכס זילברגמה שמה של השחקנית דיטה?
לא ליפול 2 - היה קצת מאכזב בעיני.
הלכתי לראות אותו בלהט ובהתלהבות בזכות לא ליפול 1.
ואז גיליתי שמדובר במשהו אחר לחלוטין.
לא שאני באה בטענות, באמת בדרך הטבע כמעט לא אפשרי לשחזר כזו הצלחה מסחררת ברציפות....אבל זה הרגיש קצת מתסכל...
כי זה לא היה היאהוא היה הרבה פחות מוצלח!!
אחותי ראתה רק את השני,
ולא הבינה למה כ"כ התלהבתי על הראשון...
ועדיין לא ענית לנו על השאלות הרבות- @טנא הפקותלכל מאות משתתפות האשכול. וככל הנראה אלפי העוקבות והקוראות
רוצה להודות על משוב חם ובועט.. על מילים טובות ומחזקות, ועל ההערכה הכנה שלא חסכתן, וכתבתן שוב ושוב ושוב.
כל תגובה באשכול נקראה בתשומת לב.
הייתן הקהל הכי מפרגן בעולם!
למעלה מ - 40000 צופות הפכו בימים האחרונים את "אינדיגו" לסרט הנצפה ביותר. עם מדליה של זהב.
היום, אני כבר יודעת לומר שהבחירה ללכת על היקר ועל הטוב ביותר התבררה כנכונה. החג האחרון הוכיח שהציבור שלנו ראוי ויודע לבחור.. מעריך תוכן, תהליכים אנושיים, איכותנות ומקצועיות.
זה המקום להתנצל על אלפים שנאלצנו להחזיר הבייתה מחוסר מקום. ועל אלפים נוספים שחוויית הסרט הייתה לא מושלמת בשל תנאי הצפיפות.
המסקנות נכתבו והלקחים הופקו לקראת ההפקה הבאה בעז"ה.
אגע גם בשאלת המליון דולר: "האם יצא אינדיגו 2?"
והתשובה היא: לא חשבתי על כך מראש. אבל מאות פניות הפכו את השאלה לשאלתית ולנוכחת. אין לי תשובה. הכל פתוח.
מה שברור שדיטה נגעה בלב של כולנו. ולהרבה מאיתנו תהיה קורת רוח כאשר לא רק נאמין שהיא בטוב, אלא ממש ניגע בו בחוש...
מתגובותיכן למדתי שהתהליך שדיטה עברה הדהד וחיבר. ועל כך תודתי.
תבורכנה בכל הטוב
שמחתי להיות פה אתכן
המשך חג שמח!
נ.ב.
איסרו חג: הקרנות בבני ברק, מודיעין עילית, נתניה.
מוצאי שבת בראשית: הקרנה בבני ברק באולם הפיס רמת אלחנן.
גם אני אשמח לדעת האם את מתכוונת להוציא את השיר???לכל מאות משתתפות האשכול. וככל הנראה אלפי העוקבות והקוראות
רוצה להודות על משוב חם ובועט.. על מילים טובות ומחזקות, ועל ההערכה הכנה שלא חסכתן, וכתבתן שוב ושוב ושוב.
כל תגובה באשכול נקראה בתשומת לב.
הייתן הקהל הכי מפרגן בעולם!
למעלה מ - 40000 צופות הפכו בימים האחרונים את "אינדיגו" לסרט הנצפה ביותר. עם מדליה של זהב.
היום, אני כבר יודעת לומר שהבחירה ללכת על היקר ועל הטוב ביותר התבררה כנכונה. החג האחרון הוכיח שהציבור שלנו ראוי ויודע לבחור.. מעריך תוכן, תהליכים אנושיים, איכותנות ומקצועיות.
זה המקום להתנצל על אלפים שנאלצנו להחזיר הבייתה מחוסר מקום. ועל אלפים נוספים שחוויית הסרט הייתה לא מושלמת בשל תנאי הצפיפות.
המסקנות נכתבו והלקחים הופקו לקראת ההפקה הבאה בעז"ה.
אגע גם בשאלת המליון דולר: "האם יצא אינדיגו 2?"
והתשובה היא: לא חשבתי על כך מראש. אבל מאות פניות הפכו את השאלה לשאלתית ולנוכחת. אין לי תשובה. הכל פתוח.
מה שברור שדיטה נגעה בלב של כולנו. ולהרבה מאיתנו תהיה קורת רוח כאשר לא רק נאמין שהיא בטוב, אלא ממש ניגע בו בחוש...
מתגובותיכן למדתי שהתהליך שדיטה עברה הדהד וחיבר. ועל כך תודתי.
תבורכנה בכל הטוב
שמחתי להיות פה אתכן
המשך חג שמח!
נ.ב.
איסרו חג: הקרנות בבני ברק, מודיעין עילית, נתניה.
מוצאי שבת בראשית: הקרנה בבני ברק באולם הפיס רמת אלחנן.
שאלתי את יפוש שהקליטה אותו, והיא אמרה שישחררו אותו אחרי החג בעז"הגם אני אשמח לדעת האם את מתכוונת להוציא את השיר???
הוא נגע בי כל כך!!!
בקבוצה שלה?שאלתי את יפוש שהקליטה אותו, והיא אמרה שישחררו אותו אחרי החג בעז"ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: