כללי אינדזיין, הבו עצה.

אידיש קינד

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שלחתי את הקובץ המצורף לדפוס, ויש לו שני טענות.
1. צריך להשאיר ס"מ וחצי בצד של ההדבקה, אם לא זה יכנס למילים (בדפוסים קבועים שאני עובד איתם לא אמרו לי את זה, ואין לי מושג איך עושים את זה).
2. הקובץ הוא בגודל חצי A5, ולכן נכנס בדיוק 8 בA3, אז הוא רוצה שאני יקטין את כל הקובץ, כדי שיהיה A5 עם הבליד.
האם הדפוס צודק?
ואם כן, האם יש דרך לעשות זאת בלחיצה אחת?
בתודה מראש לכל המשיבים.

קבצים מצורפים

• שאל בני פסח עח.pdf
    2.4 MB · צפיות: 100

RCpro

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
1. אני לא יודע מה הגדלים שלו.
2. הוא צודק.
3. בליד פירושו תוספת גרפיקה במקום המיועד לחיתוך. אם עושים בליד בגודל 5 מ"מ, אסור לשים דברים שעלולים להיחתך גם בצד הפנימי של הבליד. ובאותה מידה אסור לשים דברים שלא יהיו על העמוד מהצד החיצוני של הבליד.
4. אפשר פשוט להגדיל את ההדפסה בכמה אחוזים ואז לחתוך ולגנוב לך קצת. השאלה היא האם הגרפיקה בנוייה לזה. העמוד הראשון לא כל כך...

5. למה אתה לא עושה בליד רק מהצד החיצוני?

אידיש קינד

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם אני יעשה בליד רק בצד החיצוני - זה יקטין את כל הקובץ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה