למה לקחת 70?לי יש אלקטרולוקס 70, עם האזור הגמיש.
בדיעבד הייתי קונה היום בוש 60 בלי אזור גמיש.
לא קניתי בוש, כי לא היה להם 70, בתכלס אכזבה גדולה, ה70 של אלקטרו' זה בעצם 60 בפועל!
אכן, אין שימוש למשטח גמיש. שימוש נדיר ממש שלא שווה את זה.
איזה דגם?דווקא לי יש אלקטרולוקס ומשתמשת קבוע באזור הגמיש לבישול עופות בסיר רחב.
ממליצה מאוד על הדגם.
ואולי הבוש 60 הוא 50 בפועל?לי יש אלקטרולוקס 70, עם האזור הגמיש.
בדיעבד הייתי קונה היום בוש 60 בלי אזור גמיש.
לא קניתי בוש, כי לא היה להם 70, בתכלס אכזבה גדולה, ה70 של אלקטרו' זה בעצם 60 בפועל!
אכן, אין שימוש למשטח גמיש. שימוש נדיר ממש שלא שווה את זה.
עכשיו אני חכמה יותר להבין את המפרט הטכני.ואולי הבוש 60 הוא 50 בפועל?
עלה רק התמונה של אלקטרולוקס. איפה הלוחות פיקוד של הבוש?עכשיו אני חכמה יותר להבין את המפרט הטכני.
הנה דוגמה שמראה שההבדל לא כזה גדול.
צפה בקובץ המצורף 715359
של בוש 60:
אזורי בישול : שמאל תחתון 18 ס"מ, 1.8 קילוואט ( מקסימלי 3.1 קילוואט) ; שמאל עליון 18 ס"מ, 1.8 קילואט ( מקסימלי 3.1 קילוואט) ; ימין עליון 145 14.5ס"מ, 1.4 KW ( מקסימלי 2.2 KW) ; ימין תחתון 21 ס"מ, 2.2 קילואט ( מקסימלי 3.7 קילואט)
ושל אלקטרו' 70:
אזור בישול שמאלי קדמי: אינדוקציה, 3200/2300 וואט, 210 מ"מ
• אזור בישול שמאלי אחורי: אינדוקציה, 3200/2300 וואט, 210 מ"מ
• אזור בישול ימני קדמי: אינדוקציה, 3200/2300 וואט, 210 מ"מ
• אזור בישול ימני אחורי: אינדוקציה, 3200/2300 וואט, 210 מ"מ
צפה בקובץ המצורף 715360
לבוש אין משטחי פיקוד?יש לי בוש 60 מבחינת המשטח הוא בדיוק כמו אלקטרולוקס 70 (כי באלקטרולוקס יש 2 משטחי פיקוד, מה שלוקח שטח גדול יותר ממשטח הבישול).
יש ם משטח גמיש.
מרוצה מאד!!!
שמעתי מכמה שיש להן אלקטרולוקס שהכיריים נשרטו או רגישות לנזילות. הכיריים שלי בשימוש יומיומי, והרבה, והן נראות חדשות.
לבוש יש משטח פיקוד אחד, קידמי.לבוש אין משטחי פיקוד?
והוא לא מפריע לסירים?לבוש יש משטח פיקוד אחד, קידמי.
שימו לב שאם בדגם של ה60 לוח הכפתורים למטה, אל תגעו בזה!!! זה לוקח משטח ההנחה של הסרים, ז"א שאם יש שני סירים לעומק השיש והם קצת גדולים אין מקום, (צד אחד נתקע בקיר והסיר הקדמי עולה על הכתפורים ומכבה את כל המערכת!!! )
ממש לא מפריע! נוח מאד מאד.והוא לא מפריע לסירים?
כפי הנכתב כאן, כן.
איך נקרא הדגם?ממש לא מפריע! נוח מאד מאד.
(עכשיו ראיתי שכתבו שלבוש אין משטח גמיש. לי יש. ואני בהחלט משתמשת בו בסירים גדולים.
אמנם עלה בערך- 800 ש"ח יותר מאלקטרולוקס, אבל לא מתחרטת. משטח העבודה זהה לאלקטרולוקס, והרווחתי עוד 10 ס"מ בשיש...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: