כשאנחנו עושים לזניה אנחנו מעדיפים אישית אטריות רחבות הרבה יותר מדפי לזניה כי אנחנו עושים לזניה מושקעת עד מאוד עם ירקות מאודים ובלילה של קוטז' עם ביצים ועוד כמה דברים. ולכן, כשעושים עם דפים אז זה נהיה מדי שכבה שכבה וכשזה עם אטריות אז הכל מקבל את הטעמים של הכל...
באמת שאין לי מילים. את לא מכירה אותי ... חסד של אמת!מתאים בפרוש, ממש חגיגי וברמה.
אישית אוהבת את זה טרי ממש אבל בארוע זה לא אפשרי ולכן המלצתי היא:
תעשי יום קודם.
אחרי שמתקרר תחתכי קוביות יפות (כשזה קר זה נחתך יותר יפה)
ותחממי על פלטה , עם השגחה שלא נשרף.
ברגע שזה חם ממש תעבירי מעל תבנית הפוכה כדי שלא יישרף.
כן
לא ,כי הלזניה רטובה והתבנית נרטבת ....לא הייתי ממליצה.
דפי לזניה יותר ברמה אבל גם האטריות טעיםם ממש.
לארוע הייתי עושה מדפים. (אל תשכחי להרטיב אותם לשלושים שניות בערך במים רותחים, לפני שאת מכניסה לתבנית)
פוול הצלחות ותעלי תמונות.
בקשר לתבנית זה או לעשות בתבנית פיירקס שאין לי חלבי
ואם את אומרת שיש מצב לחתוך את זה יפה אז אין בעיה להכין בחד פעמי. חשבתי שזה משהו שלוקחים בכף מצלחת מרכזית..
שוב תודה ואדווח שיצא בעז"ה מהמם וטעים..