חלבי אין על הלזניה הזו בעולם!!! קלה וטעימה מתאימה גם לסעודה שלישית בקיץ.

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
לפני שבועות לא הספקתי לשתף.... שבועות עבר אבל הטעם נשאר - כמו שאמר המאמר ;)
הלזניה הזו כל כך קלה להכנה ויוצאת טעימה ועסיסית, כל כך אמיתית שהיא חוסלה עוד לפני שהספקתי לסובב את הראש.
תנסו גם אתם.
מבטיחה שלא תתאכזבו.
יאללה לעבודה - --
שלוש קערות עומדות הכן לקראת מלוי.

החומרים:
כוס מים
4 שיני שום
2 כפיות אורגנו
כף פטרוזליה קצוצה

4 קופסאות / אחת גדולה של רסק עגבניות (סך הכל 400 גר')
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור
4 קוטג' (אני שמה 3)
4 ביצים (אני שמה 3 לארג')

גבינה צהובה
אטריות רחבות / אטריות ללזניה

אופן ההכנה
לבשל את האטריות הרחבות / לטבול בקערת מים רותחים עלה של לזניה אחד אחרי השני כל אחד לשלושים שניות (בשעת הרכבת הלזניה)
אם בחרת באטריות תכיני אותן מראש ואם בעלי לזניה אז רק בשעת ההרכבה בתבנית.

קערה א:
לערבב את כל החומרים המסומנים באדום היטב היטב בקערה.

קערה ב:
לערבב את החומרים המסומנים בכחול היטב היטב.
זהו - - - - הלזניה הולכת להיכנס לתנור בעליזות רק נשאר להרכיב את השכבות.
בתבנית ח''פ בינונית שכבה אחר שכבה

אטריות אם מבושלות אז חצי מהכמות ואם של לזניה אז לטבול במים רותחים לשלושים שניות ולהוציא לתבנית אחד אחרי השני.

שכבת אטריות
מעליה השכבה הלבנה (חצי כמות)
מעליה רסק עגבניות (חצי כמות)
מעל שכבת גבינה צהובה פרוסות יפות.
לחזור שוב על השכבות
אטריות
קוטג'
רסק
גבינה

מעל הגבינה לקשט כיד הדמיון והחיך- איך שאוהבים ואופס לתנור על 180 מעלות
למשך כשעה וחצי עד שהגבינה מלמעלה מבעבעת והבית מדיף ריח ניחוח.
תהנו מאד
והצלחות רבות!

כמובן מצרפת שתי תמונות אחת לפני האפיה ואחת אחרי -
בתאבון!!
IMG_8081.JPGIMG_8085.JPG
 

אמא לילדים מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לפני שבועות לא הספקתי לשתף.... שבועות עבר אבל הטעם נשאר - כמו שאמר המאמר ;)
הלזניה הזו כל כך קלה להכנה ויוצאת טעימה ועסיסית, כל כך אמיתית שהיא חוסלה עוד לפני שהספקתי לסובב את הראש.
תנסו גם אתם.
מבטיחה שלא תתאכזבו.
יאללה לעבודה - --
שלוש קערות עומדות הכן לקראת מלוי.

החומרים:
כוס מים
4 שיני שום
2 כפיות אורגנו
כף פטרוזליה קצוצה

4 קופסאות / אחת גולה של רסק עגבניות
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור
4 קוטג' (אני שמה 3)
4 ביצים (אני שמה 3 לארג')

גבינה צהובה
אטריות רחבות / אטריות ללזניה

אופן ההכנה
לבשל את האטריות הרחבות / לטבול בקערת מים רותחים עלה של לזניה אחד אחרי השני כל אחד לשלושים שניות (בשעת הרכבת הלזניה)
אם בחרת באטריות תכיני אותן מראש ואם בעלי לזניה אז רק בשעת ההרכבה בתבנית.

קערה א:
לערבב את כל החומרים המסומנים באדום היטב היטב בקערה.

קערה ב:
לערבב את החומרים המסומנים בכחול היטב היטב.
זהו - - - - הלזניה הולכת להיכנס לתנור בעליזות רק נשאר להרכיב את השכבות.
בתבנית ח''פ בינונית שכבה אחר שכבה

אטריות אם מבושלות אז חצי מהכמות ואם של לזניה אז לטבול במים רותחים לשלושים שניות ולהוציא לתבנית אחד אחרי השני.

שכבת אטריות
מעליה השכבה הלבנה (חצי כמות)
מעליה רסק עגבניות (חצי כמות)
מעל שכבת גבינה צהובה פרוסות יפות.
לחזור שוב על השכבות
אטריות
קוטג'
רסק
גבינה

מעל הגבינה לקשט כיד הדמיון והחיך- איך שאוהבים ואופס לתנור על 180 מעלות
למשך כשעה וחצי עד שהגבינה מלמעלה מבעבעת והבית מדיף ריח ניחוח.
תהנו מאד
והצלחות רבות!

כמובן מצרפת שתי תמונות אחת לפני האפיה ואחת אחרי -
בתאבון!!
צפה בקובץ המצורף 890655צפה בקובץ המצורף 890656
נראה מדהים מקווה לנסות בהקדם.
אטריות לזניה הכוונה לעלי לזניה רגילים, נכון?
 

שאף

משתמש מקצוען
נראה מעולה
אני רק שאלה: למה מערבבים שני סוגי פסטה?
אין לי תואר כמו בלבוחי במטבח אבל אענה לך:)
לא מערבבים, יש שם סלש זה בחירה או זה או זה...
@רוחי בלבוחי זה נראה מעולה ומצטרף לעוד כמה מתכונים שלך שנעשו קבע בביתנו.
תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה