אין מקום למשחקים- צרות של עשירים

Shellykaz

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
יש לי חמות מקסימה, שאוהבת לקנות מתנות לילדים ודווקא משחקים.
כל פעם שאנו נפגשים היא לא מביאה רק משחק אחד, אלא שישה- שבעה משחקים גדולים בבת אחת.

ב"ה, ב"ה אני לא רוצה להתלונן אך הבית ע-מ-ו-ס במשחקים מכל הסוגים, ועל אף שאני מנסה לרמוז היא לא מבינה. איני רוצה לתרום את המשחקים כי נראה לי שהיא עלולה להיפגע.
למה שלא תביא רק משחק אחד, או בכלל לא? מי אמר שחייבים כל פעם להביא משהו?

הבו עצות לפני שאני טובעת בים המשחקים...;)

pninap

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
באיקאה יש פתרונות מצוינים למי שיש לו שפע משחקים...

אחת אחת 11

משתמש מקצוען
תפתחי ספריה של משחקים בתשלום סמלי, כך תרוויחי גם מצווה, גם חסד וגם קצת מקום פנוי...

Shellykaz

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
נכתב ע"י אחת אחת 11;1574293:
תפתחי ספריה של משחקים בתשלום סמלי, כך תרוויחי גם מצווה, גם חסד וגם קצת מקום פנוי...

לא כ"כ נראה לי, למרות שחשבתי על זה. אין לי את הסבלנות לנהל קייטנה בשעות אחרה"צ.

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לאחסן חלק במחסן, ומידי פעם להחליף . ככה גם לא ימאס לילדים וכל פעם יקבלו משחקים חדשים

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני פיניתי שני מדפים עליונים בארון בחדר הילדים למשחקי קופסא. שם נמצאים המשחקים הגדולים, שזמנם ארוך (מונופול וכדו) וממילא נמצאים בשימוש לעיתים רחוקות.
את המשחקים היותר שימושיים אנחנו מניחים על מדפים שתלויים מסביב לחדר בצורה מעניינת.
המדפים די גבוהים ולא תופסים שטח בחדר. (החיסרון (שאולי הוא יתרון)- עד שהילדים גדלו וגבהו רק אני יכולתי להוריד ולהעלות)

חני

pninap

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י Shellykaz;1574299:

יש להם כוורות ועמודונים שאפשר להעמיד על הרצפה או על הקיר
יש מסילות בפנים ואפשר לחבר להם מגוון גדול של סלסלאות, בכל מיני גדלים וצבעים, שהם מוכרים בנפרד.

קניתי השבוע עמודון שנכנסים בתוכו 3 סלסלאות עמוקות מאד_ (יש כאלה שמכילים גם 8) ועוד יחידה על הקיר שנכנסים בה 6 סלסלאות למשחקים קטנים יותר- כמו צינורות, חרוזים , לגו וכו

המעלה שיש רווח ואם מצאת משחק שכוח, את לא צריכה לשלוף סלסלה, אלא להכניס ודי.
משחקי קופסה אני שמה במדפים עליונים בארונות.

שדרוג

משתמש רשום
למה את מסתכלת על זה בצורה כזו?

תודי להשם על השפע שהוא נותן לך את יודעת כמה נשים היו חולמות על חמות כזאת?
האם את יודעת להעריך את מחירי המשיחקים שהיא שופכת עליך?
למה להתלונן תנשמי עמוק ותבקשי מהשם שהצרות שיש לך יהיה רק מין הסוג הזה

סא איור

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
היא לא התלוננה כלל.. רק חיפשה פיתרון פרקטי.

Shellykaz

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
נכתב ע"י OR_Design;1574547:
אני לא חושבת שיש לי משחקים בכמ ות שלך אבל יש לי המוווון
אני מאד אוהבת לקנות להם משחקים מבחינתי זה מאד חשוב
וגם אני באותה בעיה... אין לי בקושי מקום
החדר שלהם פצפון כ"כ יש לי ספריה שלמה של מדפים ועוד שליש ארון שלם כל זה מלא במשחקים, ועוד ארגונית של כתר וסל דובים ענק , תכלס השאלה אם יעזור לך עצות כמו לקנות מגירות וכו' כי גם זה תופס אין סוף מקום,
או שכמוני... אין איפה לשים אפילו מגירות אחסון :(

בדיוק, צרות של עשירים כמו שאומרים. חדר הילדים אצלנו אינו קטן, והוא אפילו גדול. העניין הוא שאין מקום לאחסן את כל המשחקים ואפילו הארונות הגבוהים עמוסים-עמוסים.
לגבי הספרים, אתמול חמותי הייתה בחנות הצעצועים (כשהיא מתכננת את הנגלה הבאה לרגל חג הפסח...) ושאלה אותנו מה לקנות לילדים. השבתי (כרגיל) שאין צורך במשחקים ועדיף ספרים. חמותי ציינה שהם ב"טויס אר אס" ואין שם ספרים, כך שכנראה נקבל עוד משחקים.
ככלל, אני תמיד מעדיפה ספרים, אך לא תמיד זה מתאפשר.
אם מישהי מעוניינת בכמה משחקים אשמח לתת (מקווה שחמותי לא תאכל אותי).

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בכיף!
אין כמו משחקים. אני משוגעת על משחקים.
תפקסמי רשימה ותראי איך היא נעלמת....

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לחמותך כנראה היתה ילדות אבודה וכך היא מפצה את עצמה.

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני חושבת שאולי בכל פעם שאת מקבלת חדש את יכולה להחליט שאת מוציאה במקביל מהמשחקים הכי ישנים שלך כמות זהה
או לבחור את אלו שלא שימושיים.
הכי כדאי לתת לשכנים או משפחה ככה למקרה שהסבתא שואלת תמיד אפשר לומר שכרגע זה אצל השכנה....

ch3

משתמש פעיל
ואולי תתכונני מראש, איזה משחק בכל אופן תוכלי לבקש ממנה?! תני לה לתת, אם זו הנחת שלה.
בסוף תרוויחי, אולי תבקשי משהו לבית לא דווקא משחק?

באותה צרה,יש לי ארון גדול מאד שמיועד לבגדים והוא מלא כולו במשחקים מלבד מדף אחד ו2 מגירות לייעוד המקורי.חוצמזה,אני מאחסנת הכל בבוידעם\ארגזי המיטות של חדר השינה ושמה רק משחקים שמתאימים לגיל(גם יותר מידי).ואני כן משתדלת למרות הקושי להעביר משחקים שיש כפילויות (פאזלים) או שיש יותר מידי (בובות ושמונצעס קטנים)
ובסוף כמובן המשחק היחיד שמעסיק את הילדים יותר מדקה זה צבעים,לורדים ומדבקות (הגדולה)
ארון שקיות וריקון תיקים (הקטן)
:)

Shellykaz

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
בעקבות האשכול שפתחתי פה ("למסירה") היתה הענות עצומה ויבואו לקחת ממני היום חצי מהמשחקים.
אפשר לנשום לרווחה:)
תודה לפרוג.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה