בקשה אין מקום לחתונה היום-דחוף!!!!

מצב
הנושא נעול.

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לכל המודאגים!
החתונה נערכה לפי כל ההנחיות וכללי הזהירות מרחקים ניכרים ו-2 שולחנות מרוחקים בשטח הפתוח לנשים ולגברים
רק אנשים מודאגים (כמו חלק מכאן) הלשינו למשטרה וב-8 הסתימה החתונה (לצערנו)
הרבה שמחות לכולם!
כואב לי לקרוא את זה.
כי אתמול עברתי ליד חתונה עם מאות! אנשים מהזן שלא נשמר כלל, חתונה שהתקיימה כרגיל.
כואב לראות שחתונות שנערכות עפ"י ההנחיות, מסתיימות ככה.
כואב על החתן והכלה :(

שולי איטח

משתמש מקצוען
כואב מאוד
גם אני ראיתי אתמול חתונה מצומצמת ברמה של בודדים (על יד אחד) מכל צד ועוד מינימום חברים לריקוד פחות ממנין
מקום פתוח ענק, הפרדה מוחלטת בין כל 5 אנשים בערך

רק המוזיקה איכותית ובקולי קולות כנראה קצת לנסות להכניס לשמחה

והיו הלשנות,
ב"ה הגיעו עם השוטרים להבנה הראו להם את כל החתונה ספרו את האנשים והמרחקים ואת החתן והכלה עם מסיכות וכו
והחתונה המשיכה עד הסוף(כאשר כל כמה זמן מגיע שוטר לבדוק)

אבל תבדקו תתבוננו למה להלשין על כזו חתונה ?

קרן אור

משתמש פעיל
ממש עצוב לי לקרוא את זה :(
נסו להתארגן עם ערבי שבע ברכות תחליף שיעמעמו את החוויה הקשה.
מסביבי אני רואה לא מעט אירועים שמתנהלים ללא הפרעות, למרות שאנחנו שייכים לחלק המגזר שהכי מקפיד.
ממש מתקשה לחשוב באיזה איזורים חרדיים יש הלשנות.
בירושלים, שבנויה על הרים יש הרבה חצרות/ מרפסות מבודדות, אולי תחפשי בכיוון הזה. גם נוף עוצר נשימה, וגם פרטיות.

ת.א.ש

משתמש חדש
יש לנו חתונה עוד יומיים ופתאום בטלו לנו!!
אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאד...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה