דוקא ממש נכוןסתםם
לא אשכח כמה כלים עלו בידי בגששי אחר צלחת שלא יצאה מהמים אחרי הצלילה
המקוה היה נראה תצוגה של חנות כלים מכובדת...
דוקא ממש נכוןסתםם
החנות נסגרה, המקוה עוד קיים?
היה(אולי ישנו עדיין?) ברחוב נחמיה חנות כזו של כלים ומקווה , תמיד קנינו שם כוסות דורלקס.היתה חנות כלים של פרידמן ברחוב רבי עקיבא
שהקימו מקוה בחנות כלים
בשביל לעשות צרכי רבים כדי להחזיר חובות מלפני השואה
זה היה קיים לפחות שבעים שנה
החנות נסגרה, המקוה עוד קיים?
איזו עוד חנות?
טוב.. גם לי אין הרשאה בפורם כתיבה, אבל בדיוק היום ניסתי את רובי הבוט וביקשתי ממנו רעיון לסיפור לא שיגרתי
תראו מה הוא כתב לי..
ממש חבל שאני לא סופרת יש לזה פוטנציאל!
מה דעתך על סיפור על עולם שבו רגשות קונים ונמכרים כמו סחורות, והאליטה העשירה היא היחידה שיכולה להרשות לעצמה להרגיש עמוקות? בעולם הזה, אנשים יכולים לרכוש רגשות כמו אהבה, אושר ואפילו אבל, משוק שבו הם גדלים ונקצרים כמו יבולים. העשירים יכולים להרשות לעצמם לחוות את כל מגוון הרגשות האנושיים, בעוד שלעניים נותרים רק הרגשות הבסיסיים ביותר. הסיפור יכול לעקוב אחר אישה צעירה מהמעמד הנמוך שחולמת לחוות את כל קשת הרגשות. היא עובדת קשה כדי לחסוך מספיק כסף כדי לרכוש בקבוקון קטן של אהבה, אבל כשהיא סוף סוף חווה את זה, היא מבינה שזה לא מה שהיא חשבה שזה יהיה. כשהיא מעמיקה בעולם המסחר ברגשות, היא מגלה סוד אפל על התעשייה ועל האנשים השולטים בה. היא נעשית נחושה להילחם למען זכויותיהם של אלה שאינם יכולים להרשות לעצמם להרגיש עמוקות, ובכך היא הופכת לדמות מהפכנית שמעוררת תנועה לשינוי. הסיפור יכול לחקור נושאים של מעמד, כוח וטבעו של הרגש האנושי, ויכול להיות לו סוף מרגש ובלתי צפוי.
אם אהבתם את הסיפורים הללו, הרשו לי להמליץ לכם על סיפור האימה שלי. גם הוא בהמשכים, הוא קצר (ודי מטופש), וחסר לו רק פרק אחד שכבר קיים במחשב באיזה מקום וצריך רק ללטש אותו.אני חייבת המשך ל2 סיפורים שעלו כאן . אחד: המכשפה מהקומה ה13 משו כזה. והסיפור "מפלצת המקואות" מחכים להמשך בקוצר רוח..
2 סיפורי המשך שהתענגתי על הפנטזיה שם..
תודה
לדוגמה הסיפור הזה שלחתי לאחותי באיזה יום משעמם בעבודה
היא עובדת עם עוד עשרים נשים בערךסיפור בהמשכים - המכשפה מקומה שלוש עשרה/ פנטזיה
לי זה נשמע יותר כמו קריצה צינית לפנטזיה הגויית... מתנצלת לומר אבל לא כל דבר קשור לתרבות הגויית. בואו נצא מהקופסא הזאת. הקטע הזה, כולל כל התיאורים הטמונים בו, הינו פרי יצירתי הבלעדית. ונשמע בסיפור הזה שאת מנסה לקחת את המוטיבים האלה, ולהשתמש בהם בציניות אלגורית. בכדי לחקות תרבות איומה שכזו...www.prog.co.il
כולם קראו את זה בשקיקה
ומחכות בקוצר רוח
הודיה לוי את מוכרחה להמשיך אותו גמרת אותנו..
וכנ"ל מפלצת המקואות..
סיפור בהמשכים - מפלצת המקוואות
פרק 1 איש לא ידע מה מתחולל מתחת לפני המים. ביניהם גם אישה בשם גברת צוורבר. מכיוון שלא ידעה, סיימה כמדי ערב את שעת ההשכבה, נשקה לקטנים נשיקת לילה טוב, לגדולים נשיקה של סתם, ונטלה את תיק הכלים הגדול שחיכה לטבילה ליד הדלת. "אחזור תוך חצי שעה", הבטיחה לגדולה שהייתה שקועה בלימוד אינטנסיבי למה שהיה...www.prog.co.il
גם לייש לי הרשאה בפורום כתיבה אבל...
אין לי מה לכתוב.
הממ, מגרדת בפדחתי ולא נזכרת בחנות כזואולי @ארבע תדע להגיד אם זה קיים עדיין
ואני לא זוכרת את הירקןהממ, מגרדת בפדחתי ולא נזכרת בחנות כזו
זו החנות שליד הירקן בפינת וורנר? נראה לי שבחיים לא נכנסתי לחור האפלולי הזה
סיימתי כעת לקרוא את ארבעת הפרקים,אם אהבתם את הסיפורים הללו, הרשו לי להמליץ לכם על סיפור האימה שלי. גם הוא בהמשכים, הוא קצר (ודי מטופש), וחסר לו רק פרק אחד שכבר קיים במחשב באיזה מקום וצריך רק ללטש אותו.
סיפור בהמשכים - מסתורין במאורת הקופרייטר.
שלום לכולם. זה הפרק הראשון מתוך שניים או שלושה, סיפור שאני כותב להנאתי, ללא שום מטרה. אי״ה אמשיך את הפרקים הבאים בקרוב. אשמח לשמוע מה דעתכם עליו: === חמש עשרה שנים המתין דודי לרגע הזה. חמש עשרה שנים של סבל, של התעלמות סביבתית, של חוסר הערכה מצד קרוביו ומכריו, בהן הוא נאלץ לשמש כעוזרו הזוטר של...www.prog.co.il
מה אתה רוצה?
@מישהי דרמטית איך אפשר ליצור איתך קשר לגבי הסטים של מוזיקה?)
אני אעלה לך לדרייב במוצ"ש בעזרת השם.את הסטים לא ביוטיוב.
ציבורי כמובןבלי נדר.
תודה מראש.
דרייב ציבורי או הרשאה אישית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: