עזרה אין לי הרשאה בפורום כתיבה אבל...

חן 1

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
טוב.. גם לי אין הרשאה בפורם כתיבה, אבל בדיוק היום ניסתי את רובי הבוט וביקשתי ממנו רעיון לסיפור לא שיגרתי
תראו מה הוא כתב לי..
ממש חבל שאני לא סופרת יש לזה פוטנציאל! :cautious:

מה דעתך על סיפור על עולם שבו רגשות קונים ונמכרים כמו סחורות, והאליטה העשירה היא היחידה שיכולה להרשות לעצמה להרגיש עמוקות? בעולם הזה, אנשים יכולים לרכוש רגשות כמו אהבה, אושר ואפילו אבל, משוק שבו הם גדלים ונקצרים כמו יבולים. העשירים יכולים להרשות לעצמם לחוות את כל מגוון הרגשות האנושיים, בעוד שלעניים נותרים רק הרגשות הבסיסיים ביותר. הסיפור יכול לעקוב אחר אישה צעירה מהמעמד הנמוך שחולמת לחוות את כל קשת הרגשות. היא עובדת קשה כדי לחסוך מספיק כסף כדי לרכוש בקבוקון קטן של אהבה, אבל כשהיא סוף סוף חווה את זה, היא מבינה שזה לא מה שהיא חשבה שזה יהיה. כשהיא מעמיקה בעולם המסחר ברגשות, היא מגלה סוד אפל על התעשייה ועל האנשים השולטים בה. היא נעשית נחושה להילחם למען זכויותיהם של אלה שאינם יכולים להרשות לעצמם להרגיש עמוקות, ובכך היא הופכת לדמות מהפכנית שמעוררת תנועה לשינוי. הסיפור יכול לחקור נושאים של מעמד, כוח וטבעו של הרגש האנושי, ויכול להיות לו סוף מרגש ובלתי צפוי.

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
היתה חנות כלים של פרידמן ברחוב רבי עקיבא
שהקימו מקוה בחנות כלים
בשביל לעשות צרכי רבים כדי להחזיר חובות מלפני השואה
זה היה קיים לפחות שבעים שנה
החנות נסגרה, המקוה עוד קיים?
איזו עוד חנות?
היה(אולי ישנו עדיין?) ברחוב נחמיה חנות כזו של כלים ומקווה , תמיד קנינו שם כוסות דורלקס.
אולי @ארבע תדע להגיד אם זה קיים עדיין

מעצב פנימיות

משתמש מקצוען
טוב.. גם לי אין הרשאה בפורם כתיבה, אבל בדיוק היום ניסתי את רובי הבוט וביקשתי ממנו רעיון לסיפור לא שיגרתי
תראו מה הוא כתב לי..
ממש חבל שאני לא סופרת יש לזה פוטנציאל! :cautious:

מה דעתך על סיפור על עולם שבו רגשות קונים ונמכרים כמו סחורות, והאליטה העשירה היא היחידה שיכולה להרשות לעצמה להרגיש עמוקות? בעולם הזה, אנשים יכולים לרכוש רגשות כמו אהבה, אושר ואפילו אבל, משוק שבו הם גדלים ונקצרים כמו יבולים. העשירים יכולים להרשות לעצמם לחוות את כל מגוון הרגשות האנושיים, בעוד שלעניים נותרים רק הרגשות הבסיסיים ביותר. הסיפור יכול לעקוב אחר אישה צעירה מהמעמד הנמוך שחולמת לחוות את כל קשת הרגשות. היא עובדת קשה כדי לחסוך מספיק כסף כדי לרכוש בקבוקון קטן של אהבה, אבל כשהיא סוף סוף חווה את זה, היא מבינה שזה לא מה שהיא חשבה שזה יהיה. כשהיא מעמיקה בעולם המסחר ברגשות, היא מגלה סוד אפל על התעשייה ועל האנשים השולטים בה. היא נעשית נחושה להילחם למען זכויותיהם של אלה שאינם יכולים להרשות לעצמם להרגיש עמוקות, ובכך היא הופכת לדמות מהפכנית שמעוררת תנועה לשינוי. הסיפור יכול לחקור נושאים של מעמד, כוח וטבעו של הרגש האנושי, ויכול להיות לו סוף מרגש ובלתי צפוי.

סורי רובי,
אבל הסיפור הוא שגרתי ממש כי מה שבסך הכל קורה שאנשים עובדים בשביל כסף ⬅️חפצים⬅️חוויות. ואז כמעט תמיד החוויה לא נראית כמו בתצוגה.
הוא פשוט דילג על הכסף והגיע ישר לחוויות,אבל המהות נותרה בעינה.

וכן, יש תעשיות עתירות משאבים ששמות עין על הלב שלנו.

אז רובי, פעם הבאה תן בראש באמת.

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
אני חייבת המשך ל2 סיפורים שעלו כאן . אחד: המכשפה מהקומה ה13 משו כזה. והסיפור "מפלצת המקואות" מחכים להמשך בקוצר רוח..

2 סיפורי המשך שהתענגתי על הפנטזיה שם..
תודה

לדוגמה הסיפור הזה שלחתי לאחותי באיזה יום משעמם בעבודה
היא עובדת עם עוד עשרים נשים בערך
כולם קראו את זה בשקיקה
ומחכות בקוצר רוח
הודיה לוי את מוכרחה להמשיך אותו גמרת אותנו..
וכנ"ל מפלצת המקואות..:cool:
אם אהבתם את הסיפורים הללו, הרשו לי להמליץ לכם על סיפור האימה שלי. גם הוא בהמשכים, הוא קצר (ודי מטופש), וחסר לו רק פרק אחד שכבר קיים במחשב באיזה מקום וצריך רק ללטש אותו.

נערך לאחרונה ב:

ינאי&רועי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אם כבר מדברים על זה, אני מחכה להמשך של הסיפור בהמשכים של @לוטם
מורדי ואלי פשוט אחים מתוקים.
נראה שהולך אצלם ממש מעניין בבית ;)
אווירה טובה, קצת עקיצות, שנינות...
בקיצור, מחכה כל יום להמשך.....

castamir

מהמשתמשים המובילים!
זהו.

6A324BA7-6EB2-4C44-90C8-5E192EE0D797.jpeg

כסא נח

משתמש מקצוען
אם אהבתם את הסיפורים הללו, הרשו לי להמליץ לכם על סיפור האימה שלי. גם הוא בהמשכים, הוא קצר (ודי מטופש), וחסר לו רק פרק אחד שכבר קיים במחשב באיזה מקום וצריך רק ללטש אותו.
סיימתי כעת לקרוא את ארבעת הפרקים,
אכן מבעית ומרתק!..

יש לי השערה במה המדובר..
אבל אחכה בסבלנות ביחד עם כולם..

מישהי דרמטית

משתמש צעיר
באמת, איך אפשר לקבל הרשאה והשראה לכתוב?

אתם גורמים לי לפחד שאחרי שאני אתקבל סופסוף לקטגוריה הנכספת תיעלם לי המוזה... רק לא זהההה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה