אבל אני נועלת בעצמי שכבות - גם בלי אקשן...זה לא רק באקשנים שלה, דווקא אצלה יש הרבה אקשנים שלא מחייבים איחוד שכבות
זה גם באקשנים של אורטל ועקנין ושל שירה צפדייה
כשאני מסיימת עניין ולא רוצה יותר לנגוע וכו'
אתן לא עובדות כך?
אבל אני נועלת בעצמי שכבות - גם בלי אקשן...זה לא רק באקשנים שלה, דווקא אצלה יש הרבה אקשנים שלא מחייבים איחוד שכבות
זה גם באקשנים של אורטל ועקנין ושל שירה צפדייה
את צריכה לגרור רק את השכבות שאת רוצה
לא את כל השכבות
את כנראה גררת גם את השכבה של רקע- עם התמונה
תודה לכולן ולרותי המניק בעיקר על התגובות והמענה והנכונות לעזור ולהסביר גם במייל....כמו שתפארת אמרה את צריכה לשים לב שאת גוררת רק את השכבות של העיבוד , כנראה אחרי שתעבירי אותן, זה עדין יראה מוזר כי הם יבואו עם המסכה של התמונה הקודמת, צריך לבטל את המסכה, ולהחיל מסכה חדשה בהתאם לתמונה החדשה
נס שהם טיילו שם קצת עם בעלירותי פגשתי את הבנים היפים שלך במטע
חיפשתי גם אותך...
תמונות מהממות ומדהים מה שעשית מהעיבוד!
דווקא חיפשתינס שהם טיילו שם קצת עם בעלי
ונתנו לי לצלם את הבנות ברוגע
חבל שלא באת להגיד שלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: