מידע שימושי אין יותר ערבים בבני ברק. נקודה!

מצב
הנושא נעול.

אב"ם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יהודים אבל אם קצת יתחילו לשלם יותר - תאמינו לי יהודים יעשו הכל...
כל העניין זה שזה אם הבעיה שהרוב לא רוצים לשלם יותר, גם ככה עליות הבניה גבוהות...
סליחה?
למה את חושבת שזה עבודה ירודה להיות נהג אוטובוס?
מכירה אישית כמה נהגים יראי שמיים והם מבסוטים לגמרי..
ח"ו אם זה היה נשמע שזה עבודה ירודה ושאני בזה לזה, או שח"ו א"א להיות ירא"ש עם עובדים בה, ממש ממש לא!
פשוט עובדה שזה עדיין לא נהיה עבודה מועדפת...
ואני בהחלט שואלת למה בערי המרכז לא רואים כמעט נהגי אוטובוס חרדים?
זאת לא שאלה מאוד קשה וד"ל.
בעלי קבלן קטן עם 100% עבודה עברית ורוב הקבלנים פה אצלנו בשומרון זה עבודה עברית.
יהודים עושים אצלכם גם שלד?
אני גם מגיעה מיו"ש ואצלינו רוב העבודה נעשת ע"י ערבים, ממש תחילת הבניה ועד הפינישים הקטנים.

אורלי1991

משתמש צעיר
לגבי הערבי בסרטון ששופך מים בארון חשמל
עצרו אותו,
לגבי אנשים שבונים העלויות של הבניה כ"כ גבוהות שאנשים מתפתים לקחת ערבי שזה קצת יותר זול,
אבל הזול מתברר כיקר... במשפחה שלנו אכלו קש מעבודה ערבית
לקח פי כמה זמן והמהנדס לא אישר ואמר שהבניה לא איכותית...
(מדובר על מרפסת סוכה בקומה רביעית)
מאז למדתי שזה זול שעולה ביוקר!
מסכימה מאוד!
לצערי גם אנחנו "נפגעי עבודה ערבית"..

אורלי1991

משתמש צעיר
1. ברוב השומרון בונו עד המלחמה עם ערבים, חוץ מאיתמר ויצהר ועוד כמה ישובים סהרורים [במקרה הסתובבתי קצת בישובים האלו בתור בחור [וכשהייתי צעיר נהניתי גם לשמוע מנוער הגבעות איך שהם רבים עם הערבים]
2. הציבור רובו אני חושב רוצה שהערבים יחזרו לעבוד, [אפשר גם להוסיף תוספת שמירה כמו שהשב"ק הציע] רובם מעדיפים לגור בדירות רחבות שיכלו לחנך ת הילדים בצורה טובה, ובלי בזבוז כסף על פועלים סינים הודים [שחלק גם עובדי עבודה זרה] מאשר כל מיני אידיאלים שלא שמענו מרבותינו.
הדבר היחיד שמעניין אותנו שיהיה שמירה נאותה, [אבל מי שגר באיתמר זה לא מה שמדבר אילו, הראיה שגם הנשים צריכות ללכת שם עם אקדח.
[מעניין אם רב נורמלי היה מאשר לאישה לעבור לעיר שהיא יודעת שהיא תלך עם אקדח, ייתכן שאחרי שעברו דירה מותר כי זה כבר מקום סכנה]
נכון. מסכימה
רוב השומרון הכניס ערבים. באמת איתמר ויצהר הצדיקים (ולא הסהרורים) לא מכניסים ערבים.
ואני ממש לא מסכימה עם המילה סהרורים. זה אנשים שאולי בזכותם אתה חי. תתנצל.
הרבה אנשים בשומרון ל א רוצים שהם יחזרו וגם בארץ. חוץ ממי שמ מ מ מ ש רוצה לחסוך.
נכון גם לגבי האקדח- שהרבה נשים עם אקדח. אני לא חושבת שמי שגר בירושלים צריך פחות אקדח מאיתמרניקית. לא?
וכן, רב נורמלי ביותר שלח אותנו לגור כאן מסיבות מורכבות ורב נורמלי נוסף אמר לנו לרכוש אקדחים. לא תאמין..

סמי הכבאי

משתמש רשום
לא כ"כ הבנתי
אלפי נאצים ערבים מיומנים בחפירת מנהרות יושבים ואוכלים נקניקים על חשבוננו
אולי לפתוח מחנות עבודה שיחפרו לנו מנהרות רכבת וכבישים במקום להתבטל ולנצל את המערכת בכלא!!
אני בעד רק לך תציע את זה

חוחית

משתמש סופר מקצוען
נכון שיש דברים שקשה להשיג יהודים אבל אם קצת יתחילו לשלם יותר - תאמינו לי יהודים יעשו הכל...
זאת הנקודה!

מדינת ישראל ותושביה רצו להרויח.
לשלם זול לערבים ולהעמיק את הכיסים.

מי בנה את הארץ? לפני 67???
יהודים!
יהודים שעבדו קשה.
אחת המלחמות של השומר הצעיר היתה "עבודה עברית".
ואז, פתאום היה אפשר לשלם לפועל ערבי גרושים
אז הפסיקו להעסיק יהודים.
הקבלנים התעשרו, שמחה וששון.
את הסוף כולנו יודעים.
ה"חסכון" המדומה הזה חזר אלינו כבומרנג.
יש מספיק עבודות שיהודים ישמחו!! לעשות
אם יתגמלו אותם בהתאם!

וזאת הבחירה שלנו, לגמרי.

ברכה וישועה

משתמש פעיל
נכון. מסכימה
רוב השומרון הכניס ערבים. באמת איתמר ויצהר הצדיקים (ולא הסהרורים) לא מכניסים ערבים.
ואני ממש לא מסכימה עם המילה סהרורים. זה אנשים שאולי בזכותם אתה חי. תתנצל.
הרבה אנשים בשומרון ל א רוצים שהם יחזרו וגם בארץ. חוץ ממי שמ מ מ מ ש רוצה לחסוך.
נכון גם לגבי האקדח- שהרבה נשים עם אקדח. אני לא חושבת שמי שגר בירושלים צריך פחות אקדח מאיתמרניקית. לא?
וכן, רב נורמלי ביותר שלח אותנו לגור כאן מסיבות מורכבות ורב נורמלי נוסף אמר לנו לרכוש אקדחים. לא תאמין..
ח"ו אני לא חי בזכותם הייתי אתם הרבה בתור בחור וגם אברך עשיתי להם דקטורט [גם עם נוער גבעות שסיפרו לי באמת מה הם עושים לערבים סתם] הם לא מועילים לביטחון כלוםםםםםםםםםם [אני לא מדבר על מי שמתגייס שאין להם יותר אחוזים שמתגייסים יותר משאר השומרון ]
אבל ברור שהדרך שלנו כפי שהתייחסו אליהם גדולי ישראל בעניני ערבים רחוקה מאוד מהאידאולוגיה שלהם ואסור לטשטש את החילוקים בנינו
[לגבי אקדח אני לא מביע דעה אם רב התיר לכם ואני מתנצל על זה]

אליש:)

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני חייבת לכתוב לכם.
אני באה מהצפון, שם היינו מוקפים בכל מיני כפרים (פרדיס וכד') וערבים שנמצאים בכל מקום - בקופת חולים, בעבודות רחוב, בסופרפארם, מוכרים, בנאים, מנקים וכו' בכל מקום בקיצור. אתם יודעים... עם גניבות, מתחילים עם בנות וכל הזוועות...
הגעתי לגור באיתמר. מי ששכח מה זה ואיפה זה איתמר- מזכירה לכם את מש' פוגל ה' יקום דמם ואת משפחת שבו הי"ד וכו' שהבית שלי מאוד קרוב לבתים שלהם.
באיתמר אין ערבים. נקודה.
אין ערבים. פשוט. ערבי שידרוך כאן סתם-יורים בו במקום. (יש לי אקדח כמובן כמו לרובינו, אם התענינתם..)
לפני כשנה רצו לבנות פה בתי ספר חדשים לילדים. מה לעשות? בית הספר של הבנות כבר עתיק והתלמוד תורה גם כן.. היתה פה מלחמה רצינית שכולם היו שותפים לה אפילו הילדים - להכניס ערבים לבניה או לא? והרוב ניצח - נישאר בקראוונים הישנים והעלובים ולא ידרוך פה ערבי.! הילדים פה תלו שלטים בכל מקום שהם לא מוכנים שערבים יבנו כאן בשביל קצת כסף..
תתחילו ללמוד מהחברה כאן, לא לתת להם דריסת רגל וזהו.
אגב, על יצהרניקים כבר שמעתם? זה זן נדיר שהערבים משקשקים מהם פחד מוות (הם צמודים לערבים בלי שום הגנה שם ואף ערבי לא מעעעעז להתקרב אליהם - הם קוראים להם מגנונים מג'באל - משהו כזה... (למי שלא זוכר - ע"ע שריפת חווארה לאחר פיגוע האחים יניב).
אל תכניסו אותם לעבודות - לא לבניה ולא לכלום, תתחילו לקנות פחות ממקומות שיש ערבים ותפעילו לחץ. כמו שעושים פה. בסוף לא תהיה ברירה והם יתמעטו מהשטח.
בשורות טובות ובהצלחה!
מחזקת את ידייך!
כל מילה!!
אבל איך אנחנו יכולים להתקדם מעשית בכל רחבי הארץ לא לפרנס ערבים ולהעסיק אותם?

ברכה וישועה

משתמש פעיל
מסכימה מאוד!
לצערי גם אנחנו "נפגעי עבודה ערבית"..
סליחה. אבל המציאות של מיליוני דירות שהם בנו בארץ מוכיחה להפך. [נכון יש מקרים חריגים אבל יש את הרוב המוחץ]
ובכלל אפשר לתת לכל אחד את האפשרות להחליט האם הוא רוצה עבודה ערבית או עבודה סינית [וכך גם מי שנגד עבודה ערבית ירוויח שיהיה פחות ביקוש לסינים הודים וכו]

ברכה וישועה

משתמש פעיל
מחזקת את ידייך!
כל מילה!!
זה פשוט פייק אמיתי, אין סיכוי לזה הם רופאים הם אחים ואחיות רוקחים בתי מרקחת נהגי אוטבוס וכו וכו' ולכן כדאי שכמה שיותר יכניסו אותם גם לבנייה חבל על יידשע גלעט

נערך לאחרונה ב:

משה 05276

משתמש מקצוען
סליחה. אבל המציאות של מיליוני דירות שהם בנו בארץ מוכיחה להפך. [נכון יש מקרים חריגים אבל יש את הרוב המוחץ]
ובכלל אפשר לתת לכל אחד את האפשרות להחליט האם הוא רוצה עבודה ערבית או עבודה סינית [וכך גם מי שנגד עבודה ערבית ירוויח שיהיה פחות ביקוש לסינים הודים וכו]
זה פשוט פייק אמיתי אין סיכוי לזה הם רופאים אחים אחיות בתי מרקחת נהגי אוטבוס וכו וכו'
איזה מזל יש לערבים שיש להם @ברכה וישועה בזכותכם
וכן מה שאפשר לתעדף ולא לקחת מחבל עדיף
אפילו במחיר של עוד כמה שקלים
כי החיים שווים קצת יותר מכמה שקלים
אפילו הרבש"ץ של רעים מסכים איתי

אין לי אפשרות להוריד מי שיכול תבא עליו הברכה

ברכה וישועה

משתמש פעיל
איזה מזל יש לערבים שיש להם @ברכה וישועה בזכותכם
וכן מה שאפשר לתעדף ולא לקחת מחבל עדיף
אפילו במחיר של עוד כמה שקלים
כי החיים שווים קצת יותר מכמה שקלים
אפילו הרבש"ץ של רעים מסכים איתי
אתה פשוט מתעלם מהעובדות. העובדות הם 1. שאחרת יתייקר לנו הדירות ה[בהרבה כסף [וכל הנושא של ההודים וסינים זה לא מספיק בכלל 2. גם גורמי הביטחון בעד העסקתם 3. אפשר להוסיף להם תוספת של אמצעי ביטחון לטענת השב"כ 4. לפחות נתחיל בערביי ישראל שכבר כך הם עובדים בכל הארץ 5. זה בכלל לא כמה שקלים, זה סכום הפרש ענק ביותר.

WEN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש לי חבר קבלן בניה מאז הלחימה יש לו רק פועלים אוקראינים והוא מרוצה מהם עד הגג
הוא אומר שהעבודה שלהם הרבה יותר טוב הם קצת איטים אבל הם שוים כל שקל הם לא גונבים לו ציוד ולא עושים לו כל מיני נזקים שמגלים את זה רק אחרי שמסתיים כל הבניה והפינישים בסיום העבודה הרבה יותר טוב ויפה מהערבים ומהסינים

אליהו פ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לכל מי שחושב שאירועי שמחת תורה היו אירוע חד פעמי והוא היה בטעות, ולא כל הערבים כאלו ובקיצור חי עדיין בקונספציה שימשיך להעסיק אותם אצלו בבית.
אבל כל מי שראה את אירועי שמחת תורה, וראה את העובדים שעבדו שנים בקיבוצים וכל זה היה על מנת להדריך את המחבלים לכל נקודה בקיבוץ. וכן את הגוי של שבת בפרויקט באופקים שהלך להדריך גם כן את המחבלים (וב”ה לא עלתה בידו, מצאו אותו מת בדרך...). אמור להבין מזה משהו אחד פשוט. יכול להיות שזה יותר זול אבל זה פשוט להעסיק מרגל אצלכם בבית שיראה ויכיר את הבית, הבניין, השכונה , האיזור וכו’ בשביל שיוכל ביום פקודה להדריך מחבלים לכל המקומות שהוא מכיר ח”ו.
לכן הפיתרון הפשוט זה לא להעסיק מחבלים בכלל!
יש כבר חברות כח אדם גדולות שמיבאות לכאן סינים והודים שמומחים בבנייה ואפשר לשכור מהם עובדים גל לעבודות קטנות. אמנם המחירים שלהם יותר גבוהים מערבים, אבל המהירות הרבה יותר גבוהה וכן האיכות הרבה יותר גבוהה, וכן אין חשש שתגלה אחרי תקופה שהם חיבלו בנכס כמנהג הערבים שעושים חור קטן בינו שבתוך הקיר, או בורג בצינור ניקוז, או בטון במרזב, וכו’ שזה דברים שמתגלים אחרי זמן כשאין לך סיכוי למצוא את הערבי. אצל סינים והודים אין את הנזקים האלו.
אצלנו במיצד, הפסיקו להביא לכאן ערבים בכלל, וכל העבודות בניה נעשים על ידי יהודים וקבלן אחד כאן מביא גם כן סינים, המחיר אמנם התייקר אבל לא סוף העולם.

אורלי1991

משתמש צעיר
כל העניין זה שזה אם הבעיה שהרוב לא רוצים לשלם יותר, גם ככה עליות הבניה גבוהות...

ח"ו אם זה היה נשמע שזה עבודה ירודה ושאני בזה לזה, או שח"ו א"א להיות ירא"ש עם עובדים בה, ממש ממש לא!
פשוט עובדה שזה עדיין לא נהיה עבודה מועדפת...

זאת לא שאלה מאוד קשה וד"ל.

יהודים עושים אצלכם גם שלד?
אני גם מגיעה מיו"ש ואצלינו רוב העבודה נעשת ע"י ערבים, ממש תחילת הבניה ועד הפינישים הקטנים.
בעלי מתמחה בקונסטרוקציות של שלדים (אם הגדרתי נכון..) אבל בעיקר בניה קלה. הוא פחות מתעסק עם שלדי בתים בבניה כבדה-רגילה.
נכון רוב העבודה ביוש היא עם גם עם ערבים אבל לי נראה שזה הרבה פחות מכל הארץ

אורלי1991

משתמש צעיר
לכל מי שחושב שאירועי שמחת תורה היו אירוע חד פעמי והוא היה בטעות, ולא כל הערבים כאלו ובקיצור חי עדיין בקונספציה שימשיך להעסיק אותם אצלו בבית.
אבל כל מי שראה את אירועי שמחת תורה, וראה את העובדים שעבדו שנים בקיבוצים וכל זה היה על מנת להדריך את המחבלים לכל נקודה בקיבוץ. וכן את הגוי של שבת בפרויקט באופקים שהלך להדריך גם כן את המחבלים (וב”ה לא עלתה בידו, מצאו אותו מת בדרך...). אמור להבין מזה משהו אחד פשוט. יכול להיות שזה יותר זול אבל זה פשוט להעסיק מרגל אצלכם בבית שיראה ויכיר את הבית, הבניין, השכונה , האיזור וכו’ בשביל שיוכל ביום פקודה להדריך מחבלים לכל המקומות שהוא מכיר ח”ו.
לכן הפיתרון הפשוט זה לא להעסיק מחבלים בכלל!
יש כבר חברות כח אדם גדולות שמיבאות לכאן סינים והודים שמומחים בבנייה ואפשר לשכור מהם עובדים גל לעבודות קטנות. אמנם המחירים שלהם יותר גבוהים מערבים, אבל המהירות הרבה יותר גבוהה וכן האיכות הרבה יותר גבוהה, וכן אין חשש שתגלה אחרי תקופה שהם חיבלו בנכס כמנהג הערבים שעושים חור קטן בינו שבתוך הקיר, או בורג בצינור ניקוז, או בטון במרזב, וכו’ שזה דברים שמתגלים אחרי זמן כשאין לך סיכוי למצוא את הערבי. אצל סינים והודים אין את הנזקים האלו.
אצלנו במיצד, הפסיקו להביא לכאן ערבים בכלל, וכל העבודות בניה נעשים על ידי יהודים וקבלן אחד כאן מביא גם כן סינים, המחיר אמנם התייקר אבל לא סוף העולם.
כיף לראות שאנשים מתחילים לקלוט על מה מדברים איתם!!!!!!!!
למרות שחייבים לציין כאן שהרבה רבנים מדברים לאחרונה על כך שחוץ מזה שאנחנו בגלות ישמעאל הקשה
לא לשכוח ש"עשיו שונא ליעקב" שזה לא דווקא הערבים, אלא כל הנוצרים שמשחקים אותה שעוזרים לנו ואוהבים אותנו, הם אלו ששונאים אותנו שנאה אמיתית ואי אפשר לסמוך עליהם.. אני לא יודעת מה נחשב סינים והודים וכד' תאמת הם גם לא להיט...

אורלי1991

משתמש צעיר
אתה פשוט מתעלם מהעובדות. העובדות הם 1. שאחרת יתייקר לנו הדירות ה[בהרבה כסף [וכל הנושא של ההודים וסינים זה לא מספיק בכלל 2. גם גורמי הביטחון בעד העסקתם 3. אפשר להוסיף להם תוספת של אמצעי ביטחון לטענת השב"כ 4. לפחות נתחיל בערביי ישראל שכבר כך הם עובדים בכל הארץ 5. זה בכלל לא כמה שקלים, זה סכום הפרש ענק ביותר.
דווקא הם התגלו כלא פחות גרועים
ונראה לי ששמענו עליהם מספיק סיפורים בשלושה חודשים הקשים האחרונים...

אורלי1991

משתמש צעיר
מחזקת את ידייך!
כל מילה!!
זה מה שכתבתי
כל אחד מהפרט יעשה מקסימום להוריד אותם
וכל קבוצה ככלל- גם כן
דוגמה - בבניה נביא קבלן יהודי בלי שום ערבים, נקנה פחות ממקומות של ערבים וכ'
כמובן שבתור פרט אי אפשר להמנע מללכת לבית חולים כי הרופאים ערבים וכו... לאט לאט גם זה ישתנה בע"ה
ובתור כלל- שעיריות חרדיות ימנעו מהכנסת ערבים בכל מיני תחומים של ניקיון, בניה, עבודות וכו'
עסקים יכניסו פחות ערבים לעסקים שלהם
זה הרעיון בגדול

אורלי1991

משתמש צעיר
ח"ו אני לא חי בזכותם הייתי אתם הרבה בתור בחור וגם אברך עשיתי להם דקטורט [גם עם נוער גבעות שסיפרו לי באמת מה הם עושים לערבים סתם] הם לא מועילים לביטחון כלוםםםםםםםםםם [אני לא מדבר על מי שמתגייס שאין להם יותר אחוזים שמתגייסים יותר משאר השומרון ]
אבל ברור שהדרך שלנו כפי שהתייחסו אליהם גדולי ישראל בעניני ערבים רחוקה מאוד מהאידאולוגיה שלהם ואסור לטשטש את החילוקים בנינו
[לגבי אקדח אני לא מביע דעה אם רב התיר לכם ואני מתנצל על זה]
ממש לא מסכימה.
ואם הם לא היו שם כמו חומה ומראים לערבים שלא כדאי להם להתעסק עם יהודים
הם היו עושים מה ש ב א ל ה ם גם בגב ההר וגם איפה שלא יהיה
אני ממש ממש אשמח לדעת מה דעת גדולי הדור ואיזה מהם בעניין התישבות בגב ההר. אציין גם שבהתנתקות שיקרו לכל גדולי הדור והתוצאה - ידועה לכולנו..
לנו יש הנחיה פרטית מסיבות מסוימות לגור כאן - (גם זה לא לנצח לדעתי כי אין פה חינוך חרדי)
לגבי אקדח- יש רבנים שאומרים שזה ממש מצווה להחזיק אקדח כיום - לכל תושבי הארץ (אני לא יודעת אם לגבי נשים אמרו מצווה אבל לנו הרב הנחה לרכוש, זה היה לפני כשנה) אני כמובן מסתובבת איתו בצורה צנועה בתיק ולא עם חגורה כמו גבר.
צר לי לכתוב אבל יתכן שגם אתה תצטרך להסתובב על נשק במצב הזה שלא ברור לאן זה יתפתח.
ואני לא באידיאולוגיה ובהשקפה הדתית לאומית בכללי, כבר הרבה שנים, מודה. אבל זה לא סותר את הענין הזה ואי אפשר להגיד את זה על יהודים אחרים ולא להשתמש בביטוי סהרורים, במיוחד שכל יצהר עכשיו מבכה על חייל יקר יונתן לובר הי"ד שמסר נפש עבור כולנו.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה