אז מה הקשר לרפורמת הסלולר הכשר?שמשרד התקשורת לא מאפשר להפעיל את המכשיר, משהו כזה
אז מה הקשר לרפורמת הסלולר הכשר?שמשרד התקשורת לא מאפשר להפעיל את המכשיר, משהו כזה
ההודעה הקולית נשלחה אל כלל המנויים בלי קשר לפלאפון שהם מחזיקים, זאת כדי שידעו לרכוש מכשירים מדור 4 ומעלה בלבדמכשיר דור 4 גם קיבלתי הודעה קולית שעתיד להחסם הסים חדש
בקישור שהובא למעלה כתוב בבירור שגם דור 3 ייסגר, כנראה המוכר ההוא תקוע עם סטוק של דור 3...שאלתי מוכר טלפונים,אמר לי שכרגע יש בלגן אחד גדול בהמון טלפונים ,יחסם רק דור 2.
פה יש את כל המידע
מידע בנושא סגירת רשתות דור 2 ו 3 | פלאפון
מידע בנושא סגירת רשתות דור 2 ו 3. הכנסו לאתר פלאפון.www.pelephone.co.ilסגירת רשתות סלולריות הפועלות בטכנולוגיות ישנות (דור 2, דור 3)
מצורף מכתבו של סגן מנהל מינהל הנדסה במשרד התקשורת אל יבואנים מסחריים בעלי אישור פטור מרישיון סחר לייבוא ציוד קצה רט"ן בנושא שבנדוןwww.gov.il
באיזה חברה?רכשנו 2 פלאפונים של דור 4 ביום שישי. אתמול בבוקר קיבלנו הודעה בשני הקוים שהסים הולך להיחסם בגלל התקנות החדשות של דור 3. אחר הצהריים נחסמו 2 הטלפונים לשיחות. זה שקנינו אצלו את הפלאפונים אמר לנו להעביר את הסים לסים 2. העברנו ויש שיחות.
היום בבוקר שוב קיבלנו את ההודעות האלו ופלאפון אחד נחסם לשיחות. כנראה עוד מעט גם השני ייחסם...
מישהו יודע מה עושים??
תודה!
פרטנרבאיזה חברה?
ואיזה פלאפון?
צריך לשנות IMEI ל IMEI שתומך דור 4פרטנר
פלאפון חברת ESCOLLS
רכשנו 2 פלאפונים של דור 4 ביום שישי. אתמול בבוקר קיבלנו הודעה בשני הקוים שהסים הולך להיחסם בגלל התקנות החדשות של דור 3. אחר הצהריים נחסמו 2 הטלפונים לשיחות. זה שקנינו אצלו את הפלאפונים אמר לנו להעביר את הסים לסים 2. העברנו ויש שיחות.
היום בבוקר שוב קיבלנו את ההודעות האלו ופלאפון אחד נחסם לשיחות. כנראה עוד מעט גם השני ייחסם...
מישהו יודע מה עושים??
תודה!
צריך לשנות IMEI ל IMEI שתומך דור 4
תשאל את המוכר איך עושים את זה
מה המספר שיש כרגע על המכשיר ?קרה לי גם בשבוע שעבר
עם אותו המכשיר 4*4
באותה חברה - פרטנר.
אתמול מישהו מהחברה של אסקולס החליף לי IMEI
ועכשיו קרה שוב
יש למישהו פתרון ??
הם טוענים שזו בעיה של פרטנר
ופרטנר טוענים שהמכשיר אצלם אינו מוגדר כדור 4 .
(קרה לי גם לפני כשבוע וחצי אצל המכשיר ITOP
גם שם החלפנו IMEI ולאחר כמה ימים נחסם שוב
החזרנו את המכשיר לחנות ולקחנו את ה4*4 שגם הוא עם אותה בעיה)
בינתיים החלפנו IMEI ועובד חזרה. מקווה שלא ייחסם שוב...קרה לי גם בשבוע שעבר
עם אותו המכשיר 4*4
באותה חברה - פרטנר.
אתמול מישהו מהחברה של אסקולס החליף לי IMEI
ועכשיו קרה שוב
יש למישהו פתרון ??
הם טוענים שזו בעיה של פרטנר
ופרטנר טוענים שהמכשיר אצלם אינו מוגדר כדור 4 .
(קרה לי גם לפני כשבוע וחצי אצל המכשיר ITOP
גם שם החלפנו IMEI ולאחר כמה ימים נחסם שוב
החזרנו את המכשיר לחנות ולקחנו את ה4*4 שגם הוא עם אותה בעיה)
מניסיון?נוקיה 105
ועוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: