אין בעיה חוקית רק צריך לשלם משכורת כפולה!בערב יום הזכרון כולם סוגרים ב 7
אין בעיה חוקית לפתוח חנות ביום העצמאות
אין בעיה חוקית רק צריך לשלם משכורת כפולה!בערב יום הזכרון כולם סוגרים ב 7
אין בעיה חוקית לפתוח חנות ביום העצמאות
לעניות דעתי בשלישי מ7 חנויות חייבות להסגרבלת"ק
שנה שעברה אני ואחותי תכננו יום קניות ביום העצמאות בגאולה והסביבה וחזרנו בפחי נפש הכלללללל היה סגור על מנעול ובריח כולל במאה שערים!
השאלה שלי אם בערב יום העצמאות כלומר שלישי בערב גם סגור או עדיין לא?
אשמח לתשובה מנסיון ולא מניחוש..
בשני בערב חייבים לסגור (ערב יום הזיכרון)לעניות דעתי בשלישי מ7 חנויות חייבות להסגר
ברביעי זה נתון לשיקול המעסיק אם בא לו לשלם לעובדים 200%
אויישבלת"ק
שנה שעברה אני ואחותי תכננו יום קניות ביום העצמאות בגאולה והסביבה וחזרנו בפחי נפש הכלללללל היה סגור על מנעול ובריח כולל במאה שערים!
השאלה שלי אם בערב יום העצמאות כלומר שלישי בערב גם סגור או עדיין לא?
אשמח לתשובה מנסיון ולא מניחוש..
כל זה מדובר רק על שני בערב!!!!פתיחת עסקים ביום הזיכרון:
על פי סעיף 4 לחוק יום הזיכרון, בערב יום הזיכרון, יהיו בתי הקפה סגורים מתחילת יום הזיכרון ועד לזריחת השמש למחרתו. ביום הזיכרון נאסר על פי החוק לקיים עינוגים ציבוריים. עינוג ציבורי לפי חוק רישוי עסקים, התשכ"ח- 1968 כולל: הצגות של תיאטרון או קולנוע, קונצרט, דיסקוטק, מופעי מחול, ריקודים, קברט, קרקס, משחק או ספורט, וכל עינוג כיוצא באלה, בין שהם בתמורה ובין שלא בתמורה, למעט הרצאה או ויכוח שמטרתם העיקרית היא חינוכית, אף אם הם מלווים לצורך הדגמה הצגת תמונות או השמעת צלילים.
לגבי שאר מקומות העבודה, שאינם בתי קפה ועינוג ציבורי, אין בחוק התייחסות לשעות הפתיחה והסגירה שלהם, במהלך יום הזיכרון. עניין זה מוסדר באופן מקומי של הרשות המקומית הספציפית.
למה הכוונה חנויות פרטיות?יום שלישי חנויות פרטיות פתוחות? גאולה, רבי עקיבא?
מי שיודעת אשמח לתשובה במהירות, תודה!
לאקידי שיק יהיה פתוח ברביעי?
איקאה פתוחמה עם קניונים?
איקאה?
יש למישהוא מושג?
מה עם קניונים?
איקאה?
יש למישהוא מושג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: