עזרה איכות חיים ביחידה מושכרת

cherry c

משתמש סופר מקצוען
דווקא אני מבין את הזוג הצעיר שסובל.
(אפילו שמעולם לא גרתי ביחידה)
הם שכרו דירה לפני שהם ידעו האם יש בידוד טוב.
כעת הם יעברו ?
זה מסובך ויקר.
כמה כבר עולה לבעל הבית לעשות בידוד טוב ?
עלות קטנה וחד פעמית.
אבל נכון
מי שסובל
צריך להתאמץ ולעבור.
בעזר"ה
אכן, יש להפריד בין הבעיה הספיציפית של הבידוד, לבין הדרישה שכלל הזוגות יפסיקו לשלם שכירות על יחידות.

בעיות בין שוכרים למשכירים יש מאז ומעולם ולא רק ביחידות.
וצריך לדון על כל מקרה לגופו.

וילך איש

משתמש מקצוען
רציתי להעלות נושא לדיון ולשמוע עוד חוות דעת..
אני גרה כרגע ביחידת דיור - דירה שיחלקו אותה ל2 בעל הדירה גר בבית השניה ואני ביחידה
הבעיה היא שאין בידוד ולא משנה כמה פעמים שאני אומרת לו פשוט לא מעניין אותם והם ממשיכים הלאה ולא דואגים לטפל בבעיה
אני משלמת כל חודש סכום נכבד להם על השטח ומרגישה שאין היחסות כלל מיצידם
עוד משהו שרציתי להגיד בקול!!
למה אנחנו נותנים לזה לקרות שזוגות צעירים גרים ביחידות פיצייות שמי שמסכיר להם את זה בחייייים שלו לא גר ביחידה כזו
אם אנחנו נפסיק לשלם ולגור בדירות כאילו בעלי היחידות יבינו כי הם לא יכולים לבנות סתם בית מוזנח שמתאם יותר להיות מחסן ויבינו שהם צריכים להשקיע.
אם זה המצב, עם כל צער והכאב, עליכם לעזוב את המקום, ומוטב שעה אחת קודם.
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  15  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה