יש סיכוי שאני אעלה אותו בהמשך הלילה... מקווה.@לוטם הפרק כבר מוכן??
יש סיכוי שאני אעלה אותו בהמשך הלילה... מקווה.@לוטם הפרק כבר מוכן??
פליייז@לוטם הפרק כבר מוכן??
לא בדיוק הרוויחו מצווה, הם החטיאו אחרים, אבל המצב שלהם זה ממש הישגאני מבין שאתה רעב, אבל היתה כאן איזו משפחה ששמחה לקחת ממני את המנות שלנו בחינם. הרווחנו מצווה". הוא מגחך.
זה משפחה של תיירים ערבים...וואו
באמת כל הכבוד!
כיף לראות שהם ואת הצליחו לעמוד בזה בכבוד..
לא בדיוק הרוויחו מצווה, הם החטיאו אחרים, אבל המצב שלהם זה ממש הישג
אין רוסים יהודים?זה משפחה של תיירים רוסיים...
אין להם חשש של יהודים...
בגלל זה ערכתי את התגובה.אין רוסים יהודים?
ברוסיה יש הרבה שגם לא יודעים על היהדות שלהם....
איזה פרק יפה, אהבתי!!!
לא חשבתי שתקחי את זה למקום הזה.
סוף סוף מורדי מתנהג כמו שמצופה ממנו (כמו שאנחנו מצפים ממנו )
יפה!
חייבת לציין שיצאת מזה לגמרי בכבוד.
שאפו!
וואו
באמת כל הכבוד!
כיף לראות שהם ואת הצליחו לעמוד בזה בכבוד..
לא בדיוק הרוויחו מצווה, הם החטיאו אחרים, אבל המצב שלהם זה ממש הישג
היית בלחץ!
אין עלייך, @לוטם!!!
ותודה לך על הפתרון הזה הוא מעולה!זה משפחה של תיירים ערבים...
אין להם אפילו חשש של יהודים...
והם קיימו את המצווה של ” לכלב תשליכון אותו”
יכול להיות שאת צודקת.זה מוזר.
הרבה יותר התחברתי לדוד עכשיו מאשר למורדי. אני לא יודעת מה החשיבה של רוב הקהל פה, אבל ילד שהולך וצובע את השיער, חושב על לנסוע לתיאלנד, אני מניחה שלא ככ מעניין אותו הקב"ה והתורה ומצוותיו, בטח כשהוא בחור רעב שלא אכל מהבוקר! זה לא אנשים שקולים כאן - זה בחורים והקיבה שלהם הרבה יותר חזקה מהראש ומהלב ביחד. הם צריכים להיות הורמונליים וסוערים ואימפולסיביים בדרך למנות שווארמה שלהם, לא מתדיינים.
הדבר הכי פחות גרוע שיכולתי לחשוב עליו, היה ביס אחד ואז הרהורי תשובה. או - מורדי נותן את השווארמה לאחרים או זורק על חתולים והחברה מסביב קורעים אותו (כבר היו סיפורים דומים שהתרחשו בקרב חבורות של מבוגרים שומרי מצוות! אולי בדקות יותר אבל הרעיון של אחד עושה מה שצריך והשאר לא מבינים ומתרעמים)
בקיצור, לא התחבר לי כאן.
מתחבר הרבה יותר!!זה כן מתאים לו?!
אם ככה, מעולה.מתחבר הרבה יותר!!
בווולזה כן מתאים לו?!
מתאים מאוד! רק שיודגש בקטע שטכנית כאילו לא היתה לו בעיה לאכול, רק שהוא מצא הזדמנות לחמוד לצון. שזה יהיה ברור בסבטקסט.ומורדי לא לקח את העניין רק בקטע של צדקות והתגברות. הוא עשה לדוד תרגיל. עשה מעשה קונדס שבשבילו היה שווה לו להישאר עוד קצת רעב ולצחוק על חשבון חבר אחר...
זה כן מתאים לו?!
לא כ"כ מסכים.. החבר'ה האלה בד"כ לא ממש חושבים על זה, ככה שכשמגיעה שאלה כזאת הם באמת מתלבטים "הרי מצד אחד אני יודע מה החומרה של זה, אבל מצד שני אני גם ככה לא 'שם' ויש לי בעיות רוחניות יותר גדולות" ככה שבסיטואציה כזו זה בהחלט יותר הגיוני שמעשה קונדס מכריע את הכף לטובת התאפקות וקצת צחוקים..שטכנית כאילו לא היתה לו בעיה לאכול
תודהאיזה כייף זה לראות את כולם לחוצים לפרק הבא ואת שלווה כי התאריך מלפני שבועיים...
אבל נגמרה לי הפרויליגיה. לוטם של כמה שמן את מעלה פרק?
ואגב שאין עלייך צחקתי בקול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: