סיפור בהמשכים איך תמיד זה קורה לי?!

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
"לא אכלנו כלום מהבוקר!" דוד הודיע שוב, שולח יד אל מנות האוכל שהתרכזו באורח פלא בידיו של מורדי.

"דוד!!"

"מה אתם רוצים?" כל המנות היו בידיו של דוד, אלו של מורדי נותרו ריקות. "כאילו שאתם צדיקים תמימים. זה לא חזיר, בטוח". הוא הניח את המנות על הרצפה, אגרופיו מתנופפים.

"אל תהיה כל כך בטוח. יכול מאוד להיות שזה כן". הצעירים העדיפו לענות לחברם על החצי השני של דבריו, לא נכנסים לדיון על צדקותם.

"נו, באמת". הוא פסע פסיעה קדימה, חבריו נעו שלוש אחורנית. "מה הבעיה שלכם? אני אוכל. אם אתם לא רוצים - אף אחד לא מכריח אתכם".

"אנחנו אולי לא צדיקים. אבל גם לא רשעים, כן?!" הם נעו עוד קצת אחורה, גוררים את דוד אחריהם. "גם אתה נכלל ביחד איתנו".

"לא רשעים בכלל". הוא נשף, מסכים איתם. "אבל רעבים, כן. ויש לנו תכף אוטובוס".

"יופי. תאכל בבית". הם ששו על דבריו של דוד. "פתרון מעולה".

"ממש לא". הוא לא התייחס לצחקוקים שלהם, משער שהם צוחקים עליו, לא מעניין אותו כרגע. "אני לא עובר נסיעה שלמה מאילת לבית בלי אוכל!" הוא נחרץ. "אם אתם מתעקשים, נלך עכשיו לקנות ממקום אחר".

"אין זמן". מורדי הופיע לפתע מולו, קולו רגוע. "אנחנו צריכים להתקדם לכיוון האוטובוס".

"היי". דוד בהה בו לחצי שניה. "איפה היית?"

מורדי משך בכתפיו. קורץ לחבריו בחיוך זעיר, שובב. "טוב, אין לנו הרבה זמן. זזים?"

"לא. אני אוכל. אתם, תעשו מה שבא לכם". דוד הסתובב לחלקת הדשא בה השאיר את האוכל. עיניו נפערות ברגע. "מה--? איפה--?"

"אמרת שנעשה מה שבא לנו, לא?" מורדי מביט בו בשאלה, לא מחכה לתגובה. "יאללה, זזנו".

"רגע, רגע. מורדי!" דוד הרים את ידו לאות עצור. עיניו מצומצמות, נעוצות במורדי המחויך. "מה היה בא לך לעשות?"

"ללכת לאוטובוס". מורדי ניסה למחוק את החיוך מפניו. "קדימה".

אצבעות ידו של דוד סגרו על חולצתו של מורדי. "מורדי, מה עשית?"

"שחרר אותי, גבר". מורדי נע אחורה, משתחרר מאחיזתו של חברו. "אני מבין שאתה רעב, אבל היתה כאן איזו משפחה ששמחה לקחת ממני את המנות שלנו בחינם. הרווחנו מצווה". הוא מגחך.

"מה???"

"נו, דוד. באמת". החברים מעמיסים עליהם את התיקים, מרוצים מהתרגיל שמורדי עשה לדוד. נכון שגם הם רעבים, אבל מורדי התנהג בחכמה. "יש עוד אוכל בעולם".

"אתם לא רציניים", דוד נשף, מביט בהם בעצבנות יתר. "מורדי! לא סולח לך".

"אל תסלח". מורדי לא מתרגש. "רק שתדע, אם אתה רוצה אתה מוזמן אליי, מיד כשנגיע לבית. נעשה על האש. סגור?!"

"אנחנו נגיע בשש בבוקר בערך". אחד החברים העיר. "תתאם ציפיות עם ההורים שלך. בחורצ'יק".

"אין בעיה. על האש, עליי".

דוד מצמץ. "תזכור".

"זוכר. יאללה, לאוטובוס". מורדי מעשי.
לוקח בחשבון שדוד כנראה כל הנסיעה ידבר רק על זה שהוא רעב ושאר החבר'ה יירדמו.

יהיה משעמם.

yael305

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
וואו
באמת כל הכבוד!
כיף לראות שהם ואת הצליחו לעמוד בזה בכבוד..
אני מבין שאתה רעב, אבל היתה כאן איזו משפחה ששמחה לקחת ממני את המנות שלנו בחינם. הרווחנו מצווה". הוא מגחך.
לא בדיוק הרוויחו מצווה, הם החטיאו אחרים, אבל המצב שלהם זה ממש הישג

אליהו פ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
וואו
באמת כל הכבוד!

זה משפחה של תיירים ערבים...
אין להם אפילו חשש של יהודים...
והם קיימו את המצווה של ” לכלב תשליכון אותו”

ניק 70107

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
זה מוזר.
הרבה יותר התחברתי לדוד עכשיו מאשר למורדי. אני לא יודעת מה החשיבה של רוב הקהל פה, אבל ילד שהולך וצובע את השיער, חושב על לנסוע לתיאלנד, אני מניחה שלא ככ מעניין אותו הקב"ה והתורה ומצוותיו, בטח כשהוא בחור רעב שלא אכל מהבוקר! זה לא אנשים שקולים כאן - זה בחורים והקיבה שלהם הרבה יותר חזקה מהראש ומהלב ביחד. הם צריכים להיות הורמונליים וסוערים ואימפולסיביים בדרך למנות שווארמה שלהם, לא מתדיינים.
הדבר הכי פחות גרוע שיכולתי לחשוב עליו, היה ביס אחד ואז הרהורי תשובה. או - מורדי נותן את השווארמה לאחרים או זורק על חתולים והחברה מסביב קורעים אותו (כבר היו סיפורים דומים שהתרחשו בקרב חבורות של מבוגרים שומרי מצוות! אולי בדקות יותר אבל הרעיון של אחד עושה מה שצריך והשאר לא מבינים ומתרעמים)
בקיצור, לא התחבר לי כאן.

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
איזה פרק יפה, אהבתי!!!
לא חשבתי שתקחי את זה למקום הזה.
סוף סוף מורדי מתנהג כמו שמצופה ממנו (כמו שאנחנו מצפים ממנו ;))

יפה!
חייבת לציין שיצאת מזה לגמרי בכבוד.
שאפו!

וואו
באמת כל הכבוד!

היית בלחץ!
אין עלייך, @לוטם!!!

תודה ענקית לכל המגיבים, תמיד כיף לשמוע כאלה תגובות, ונותן חשק להמשיך לכתוב,
אז באמת תודה :)
זה משפחה של תיירים ערבים...
אין להם אפילו חשש של יהודים...
והם קיימו את המצווה של ” לכלב תשליכון אותו”
ותודה לך על הפתרון הזה ;) הוא מעולה!
זה מוזר.
הרבה יותר התחברתי לדוד עכשיו מאשר למורדי. אני לא יודעת מה החשיבה של רוב הקהל פה, אבל ילד שהולך וצובע את השיער, חושב על לנסוע לתיאלנד, אני מניחה שלא ככ מעניין אותו הקב"ה והתורה ומצוותיו, בטח כשהוא בחור רעב שלא אכל מהבוקר! זה לא אנשים שקולים כאן - זה בחורים והקיבה שלהם הרבה יותר חזקה מהראש ומהלב ביחד. הם צריכים להיות הורמונליים וסוערים ואימפולסיביים בדרך למנות שווארמה שלהם, לא מתדיינים.
הדבר הכי פחות גרוע שיכולתי לחשוב עליו, היה ביס אחד ואז הרהורי תשובה. או - מורדי נותן את השווארמה לאחרים או זורק על חתולים והחברה מסביב קורעים אותו (כבר היו סיפורים דומים שהתרחשו בקרב חבורות של מבוגרים שומרי מצוות! אולי בדקות יותר אבל הרעיון של אחד עושה מה שצריך והשאר לא מבינים ומתרעמים)
בקיצור, לא התחבר לי כאן.
יכול להיות שאת צודקת.
מנקודת המבט שלך את צודקת.
אבל בואי נגיד שזה שהם לא אכלו כלום כל היום זו קצת הגזמה, כי יש חטיפים וכו'...
ומורדי לא לקח את העניין רק בקטע של צדקות והתגברות. הוא עשה לדוד תרגיל. עשה מעשה קונדס שבשבילו היה שווה לו להישאר עוד קצת רעב ולצחוק על חשבון חבר אחר...
זה כן מתאים לו?!

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

ELIZABET

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
איזה כייף זה לראות את כולם לחוצים לפרק הבא ואת שלווה כי התאריך מלפני שבועיים...
אבל נגמרה לי הפרויליגיה. לוטם של כמה שמן את מעלה פרק?
ואגב שאין עלייך צחקתי בקול.

ניק 70107

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
ומורדי לא לקח את העניין רק בקטע של צדקות והתגברות. הוא עשה לדוד תרגיל. עשה מעשה קונדס שבשבילו היה שווה לו להישאר עוד קצת רעב ולצחוק על חשבון חבר אחר...
זה כן מתאים לו?!​
מתאים מאוד! רק שיודגש בקטע שטכנית כאילו לא היתה לו בעיה לאכול, רק שהוא מצא הזדמנות לחמוד לצון. שזה יהיה ברור בסבטקסט.
אם ככה - אכן יושב בדיוק.

מקליד...

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
שטכנית כאילו לא היתה לו בעיה לאכול
לא כ"כ מסכים.. החבר'ה האלה בד"כ לא ממש חושבים על זה, ככה שכשמגיעה שאלה כזאת הם באמת מתלבטים "הרי מצד אחד אני יודע מה החומרה של זה, אבל מצד שני אני גם ככה לא 'שם' ויש לי בעיות רוחניות יותר גדולות" ככה שבסיטואציה כזו זה בהחלט יותר הגיוני שמעשה קונדס מכריע את הכף לטובת התאפקות וקצת צחוקים..

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
איזה כייף זה לראות את כולם לחוצים לפרק הבא ואת שלווה כי התאריך מלפני שבועיים...
אבל נגמרה לי הפרויליגיה. לוטם של כמה שמן את מעלה פרק?
ואגב שאין עלייך צחקתי בקול.
תודה ;)

האמת, אין לי זמן קבוע שאני מעלה, מתי שיש לי זמן...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה