כן הבנתי!גם המחשב שמשתלט וגם המחשב שמשתלטים עליו צריכים לפתוח את אותה תוכנת השתלטות.
תודההה רבה!תיראי כאן שלב אחרי שלב.
השתלטות מרחוק על מחשב teamviewer + מדריך
השתלטות מרחוק על מחשב teamviewer + במדריך זה תמצאו מה זה כיצד פועל השתלטות מרחוק ? איך תמיכה מרחוק במחשב עוזרת לי ? מהן ההגבלות של השירות ? ועוד במדריךseowow.co.il
avichay 27 במרץ 2020 שליטה מרחוק, תמיכה למחשבים תגובות 947 צפיות
היי החלטתי לבנות מדריך תמיכה מרחוק לקהל הלקוחות שלי בעזרה להתקין תוכנת השתלטות מרחוק על מחשב עם teamviewer (טים ויואר). שאלתם את עצמכם איך להשתלט על מחשב מרחוק ? במדריך זה תלמדו הכל.
ראשית עליכם להיכנס לאתר של teamviewer בשביל לבצע הורדה של תוכנת teamviewer (טים ויואר).
להורדת התוכנה כנסו לקישור של האתר הרישמי של טים ויואר (teamviewer)
https://www.teamviewer.com/en/
באתר לחצו על הכפתור "Download for free" כמו בתמונה:
אחרי שלחצתם תעברו לדף ההורדה של teamviewer. קובץ ההתקנה אמור לרדת בצורה אוטומטית במידה ולא ירד לכם בצורה אוטומטית לחצו כמו בתמונה:
לחצו על הקובץ שהורדתם הוא קובץ ההתקנה של תוכנת teamviewer:
תלחצו על מסכים:
ההתקנה תתחיל יכול להיות שלפני שהיא תתחיל הוינדוס ישאל אותכם אם אתם בטוחים שאתם רוצים להתקין תאשרו ותלחצו על כן.
אחרי ההתקנה התוכנה תעלה באופן אוטומטי:
תוכן עניינים הצג
איך להשתלט על מחשב מרחוק ?
שאלתם את עצמכם איך להשתלט על מחשב מרחוק ? פשוט מאוד אחרי התקנת תוכנת teamviewer (טים ויואר).
עליכם לספק לטכנאי המחשבים שלכם באמצעות שירות תמיכה מרחוק את המזהה שלך והסיסמא שלך,
ובדרך זאת הטכנאי מחשבים מרחוק יכול להשתלט על המחשב שלך בשביל לתקן לך אותו או לפתור לך תקלה בו, והדבר הכי יפה שתוכלו לראות הכל בעצמכם.
אתם צריכים לספק את "המזהה שלך" ואת "הססמה" שלך לטכנאי המחשבים מרחוק שלכם במקרה הזה זה אני.
ואחרי זה אני מתחבר למחשב שלכם ומבצע את התיקונים הדרושים והתמיכה מרחוק עבור המחשב שלכם.
צריכים תמיכה מרחוק למחשב חייגו: 054-9006307
פה המחשב השני צריך להקירא לך את המזהה שלו .@לא כמו כולם
אני אשגע אותך עוד קצת..
אני צלריכה להזין את השם משתמש והסיסמא פה?
צפה בקובץ המצורף 732426
אז איפה אני מכניסה סיסמא ואיפה את המזהה?פה המחשב השני צריך להקירא לך את המזהה שלו .
קופצת על האשכול.
תיראי כאן שלב אחרי שלב.
השתלטות מרחוק על מחשב teamviewer + במדריך זה תמצאו מה זה כיצד פועל השתלטות מרחוק ? איך תמיכה מרחוק במחשב עוזרת לי ? מהן ההגבלות של השירות ? ועוד במדריךseowow.co.il
avichay 27 במרץ 2020 שליטה מרחוק, תמיכה למחשבים תגובות 947 צפיות
היי החלטתי לבנות מדריך תמיכה מרחוק לקהל הלקוחות שלי בעזרה להתקין תוכנת השתלטות מרחוק על מחשב עם teamviewer (טים ויואר). שאלתם את עצמכם איך להשתלט על מחשב מרחוק ? במדריך זה תלמדו הכל.
ראשית עליכם להיכנס לאתר של teamviewer בשביל לבצע הורדה של תוכנת teamviewer (טים ויואר).
להורדת התוכנה כנסו לקישור של האתר הרישמי של טים ויואר (teamviewer)
https://www.teamviewer.com/en/
באתר לחצו על הכפתור "Download for free" כמו בתמונה:
אחרי שלחצתם תעברו לדף ההורדה של teamviewer. קובץ ההתקנה אמור לרדת בצורה אוטומטית במידה ולא ירד לכם בצורה אוטומטית לחצו כמו בתמונה:
לחצו על הקובץ שהורדתם הוא קובץ ההתקנה של תוכנת teamviewer:
תלחצו על מסכים:
ההתקנה תתחיל יכול להיות שלפני שהיא תתחיל הוינדוס ישאל אותכם אם אתם בטוחים שאתם רוצים להתקין תאשרו ותלחצו על כן.
אחרי ההתקנה התוכנה תעלה באופן אוטומטי:
תוכן עניינים הצג
איך להשתלט על מחשב מרחוק ?
שאלתם את עצמכם איך להשתלט על מחשב מרחוק ? פשוט מאוד אחרי התקנת תוכנת teamviewer (טים ויואר).
עליכם לספק לטכנאי המחשבים שלכם באמצעות שירות תמיכה מרחוק את המזהה שלך והסיסמא שלך,
ובדרך זאת הטכנאי מחשבים מרחוק יכול להשתלט על המחשב שלך בשביל לתקן לך אותו או לפתור לך תקלה בו, והדבר הכי יפה שתוכלו לראות הכל בעצמכם.
אתם צריכים לספק את "המזהה שלך" ואת "הססמה" שלך לטכנאי המחשבים מרחוק שלכם במקרה הזה זה אני.
ואחרי זה אני מתחבר למחשב שלכם ומבצע את התיקונים הדרושים והתמיכה מרחוק עבור המחשב שלכם.
צריכים תמיכה מרחוק למחשב חייגו: 054-9006307
אני מקריאה לך מהזיכרון כי כבר שנתיים לא נגעתי בזה......אז איפה אני מכניסה סיסמא ואיפה את המזהה?
בדיוקאני מקריאה לך מהזיכרון כי כבר שנתיים לא נגעתי בזה......
אבל אם אני זוכרת נכון את מכניסה את המזהה, לוחצת על התחבר ורק אז הוא מבקש את הסיסמא. (של השותף. לא שלך.)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: